Smokehouse afumat

Video: Smokehouse afumat, mână-a făcut cu țeava

Soțul meu îi place să mănânce.
Odată ce avem în țară a apărut BBQ, nu sa oprit aici. Am cumpărat afumătoare pentru afumat. pește afumat și carne - este, desigur, foarte gustoase!
În acest an a cumparat un Tandoor. Alimente pregătindu-l pur și simplu de neegalat! dar, pentru că soțul meu este un pescar, foarte mult iubește un Taranco uscat, sărat. Dar, de obicei, Taranco l-au hrănit deja, și el a decis să facă o afumătoare afumat. Și a fost de gând să o facă de la un butoaie de metal vechi tip groaznic, și îmi place această idee foarte mult displăcea.
fumatul la rece este foarte diferit de un proces nu la cald, rapid, de la 3 până la 12 ore pentru pește, carne și grăsime mai mult. Dar se pare foarte gustoase, iar produsele afumate la rece sunt depozitate pentru mai mult timp.

În primăvara soțul meu a spus că a fost un material de cumpărare pentru afumătoare. Am fost surprins, a vrut să facă ceva din cauza butoiului. Dar, totuși, sa răzgândit și a decis să lemn))lojă

Cadrul viitorului sot afumătoare facut din bare de 50-50.
Înălțimea 1 m, lățime - o jumătate de metru. Bare de acoperiș cu proeminențele 10 cm pe fiecare parte, înălțimea de 20 cm + 5 cm bar, un total de 25 cm.
Toate șuruburile de fixare pe lemn folosind o șurubelniță de putere.

cadru

Căptuși cadru clapboard, numit "calm".

cadru

Fotografia arată rama pentru ușă. Dimensiunea un pic mai puțin decât 90h40, trebuie să aveți mici găuri între pereții

cadru

ușă în teacă

ușă

Odată ce ușa este gata, face acoperișul

acoperiș

Ia 1m 20x40 feroviar. Punerea lor la un unghi drept, și fixați șuruburile de pe rama.
Apoi coase partea de capăt a acoperișului din față și. În primul rând, am atașați dusumea, și apoi se taie tot excesul cu un ferăstrău circular. Vopseaua întregul cadru, cu excepția interiorului. Instalați ușă cu balamale decorative:

afumătoare

Se acoperă acoperișul din tablă trapezoidală.pentru că la afumătoare va fi insotit de un generator de fum, acesta ar trebui să stea pe piedestal.
Soțul ei gătită din elemente forjate precum standul sub tandoor

suport

Smokehouse a decis să decora elemente decorative. Pentru a face acest lucru pe tablă, am desenat un model, și apoi pe ea cu ajutorul puzzle tăiate elemente gata:

placi

Găuri forate de foraj speciale

burghiu

Pictat impregnare întunecat pentru contrast.

Video: Efectuarea afumătoare afumat. Fum Generator versiunea 2 de test

Soțul Dymogenerator se colectează prin citirea și revizuirea numeroase articole de pe Internet. Puteți viziona un videoclip care a fost de înțeles.

generator de fum

El a luat un diametru coș de fum de 110 cm lungime de o jumătate de metru.
Deasupra și sub rochie 2 kryshki.Snizu făcut într-un tub de gaură de 15 mm, pentru a aprinde și tracțiune.
De capacul inferior în interiorul țevii la o distanță de aproximativ 10-15 cm în înălțime este o plasă metalică pentru colectarea cenușii, din nou, pentru tracțiune. Și în interiorul conductei de țeavă este de aceeași plasă de metal cu un diametru de 20 mm pentru trecerea prin ea de fum.
Prin hornului lungimea țevii poldyuymovaya de o jumătate de metru, dar este mai bine să facă un pic mai mult. Mai lung conducta, fumul mai rece. L-am scuturat, astfel încât să nu ruginească. În această țeavă poldyuymovoy la o distanță de 5 cm de la baza coșului este filetat și este introdus din carburator înece Zhiguley pentru a genera ejecție, adică tija pentru trecerea fumului în afumătoare. Acum, atașabil la capacitatea compresorului duza acvariu de 450 de litri, prin tuburi, acestea sunt furnizate ...

În interiorul coșului rambleiată cu rumeguș. Porniți ieșirea compresorului ... și lucrările noastre Smokehouse !!!
Acesta este modul în peștele afumat!

Video: generator de fum Smokehouse Afumat P1 Do

pești mici

Prin pereții barelor atașate, și au instalat bare transversale de metal, astfel încât să puteți închide produsele pentru fumat. Înapoi în afumătoare pe partea din față a setului de acoperiș mic tub pentru a fuma un pic de ea (a se vedea prima fotografie).
Acum este posibil să fumeze pește, carne sau grăsime de exemplu.
Deși încercăm doar un pește mic. Se pare foarte gustos!
Copții aproximativ 5-10 ore, în funcție de gradul dorit de fumat. Asigurați-vă că pentru a încerca cumva să fumeze de carne sau de pui. Sper că experiența noastră în crearea unui astfel de afumătoare este util pentru tine!

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu