Ce și cât de mult să mănânce fructe cu coajă?

Puțini oameni știu ce Canarium, schinduf sau apă castane. Dar, pe fistic, alune, caju și castane au auzit cu toții, iar unii chiar le-au încercat. Beneficiile de nuci pentru organism este incredibil, ele pot fi considerate un fel de substanțe nutritive în condiții de siguranță. Aceasta este premisa cea mai ingenioasă a naturii, care ne ajută la menținerea sănătății la nivelul adecvat.

Cuprins:

 1. Cel mai bun Naturii
 2. De la cedru la Macadamia
 3. Porțiuni pentru adulți
 4. În cazul în care să caute captura?

Cel mai bun Naturii

Incredibil, dar cel mai uimitor lucru este faptul că multe dintre aceste nuci nu sunt de fapt. Știința spune că este un fruct care se află în coajă și nu este asociat cu ea.

Video: alimente sănătoase / Ce și cum să mănânce / Alimente pentru femei

beneficii nuci

nuc asortate

Se pare că singurele nuci care se potrivesc acestei descrieri - este alunele de pădure. Toate celelalte sunt fie semințe sau încheieturile. Cu toate acestea, oamenii, cuvântul „piuliță“ se înțelege ceva solid și gustos, shell-ul securizat. Nu contează unde a crescut:

Video: Ce poți mânca dulce și nu obține o mai bună

 • sub apă ca chilim-
 • la o altitudine de 20 de metri, oreh- brazilian
 • în conuri, cum ar fi o piuliță de pin.

Toate aceste cochilii cu boabe delicioase sunt călătoresc pe cont propriu, astfel încât confuzie este nu numai numele, ci și de origine istorică a unor reprezentanți ai piuliței. De exemplu, brazilianul a fost numit astfel deoarece a fost descoperit în Brazilia, deși furnizorul său principal este considerată a fi o altă țară - Bolivia. În mod similar, Grecia nu are nimic de-a face cu nuci. Inițial, aceasta a fost în creștere în Asia, unde a efectuat negustorii greci. Înainte de aceasta a fost numit Volotskii sau Voloshskaya. În forma se aseamănă cu creierul uman. Acest fapt odată ce acest lucru a lovit babilonienii, care a permis doar nobilii. Un om de rând era interzis să-l folosească, astfel încât să nu devină mai înțelept dintr-o dată.

Cele mai utile nuci pe Rusia - nuci. Inițial, acestea au fost considerate ca delicatesă scumpe, dar sa stabilit rapid în jos și a intrat bucătăria rusă pe picior de egalitate cu nativi - alunele. Acest produs a fost o sursa naturala de ulei vegetal din Rusia. A existat o separare clară a cărnii - este un produs de origine animală, pregătindu-l pentru grăsimi animale și produse vegetale și puiet de pește în ulei vegetal. Dacă doriți să experimentați, puteți germina fructele, și să crească un copac la domiciliu. Data de palmier dintr-o piatră - o altă opțiune pentru experimente.

Astăzi, unt de arahide - foarte scump. O sticlă de un litru nu este mai mică decât prețul pentru 1 kg de fructe, înmulțit cu 3 Costul ridicat se datorează utilizării și varietate de gusturi.

Ia cel puțin hrișcă obișnuită: este complet combinat cu ulei de floarea soarelui, dar nuci ulei se transformă într-o masă cu adevărat gastronomică.

Toate detaliile de includere în dieta este în videoclip.

Înapoi la cuprins

De la cedru la Macadamia

Nucile mai utile sunt cele în care sunt depozitate substanțele medicamentoase maxime. Fiecare dintre darurile naturii include un set specific de oligoelemente, ceea ce este necesar pentru un organism. Prin urmare, este dificil de spus care este cel mai util. În măsura în care este posibil, în dieta ar trebui să fie incluse, și arahide, migdale și fistic.

Video: NUTS. Cât de multe și care NUTS pot mânca fără a compromite sănătatea?!

Câte feluri de mâncare minunate pot fi preparate cu fructe de pin. Ei au de cupru, care este necesară pentru funcționarea activă a creierului, iod si vitamina E, au un efect pozitiv asupra sistemului endocrin. Puțini oameni știu că au deschis acest minunat pionieri nuci cuceresc Siberia. În ciuda faptului că fructele de cedru sunt necomestibile, in mai multe eronat numite semințe conuri de pin siberian este nuci de pin. Astăzi, ele sunt cultivate în America de Nord și Asia, precum și pentru italieni este una dintre principalele componente ale celebrului pesto, spaghete servit.

 • Migdale și fisticul

Nucile sunt utile pentru organism? De exemplu, migdale curăță sângele, splina si ficat, pentru a îmbunătăți metabolismul. Trebuie remarcat faptul că produsul pentru o lungă perioadă de timp pentru a digera, deci trebuie să fie consumate cu zahar sau miere. Migdalele sunt utile pentru a include în dieta oamenilor, ca produs, împreună cu miere îmbunătățește potența. Valoarea și au nucleoli, și cockleboat. După procesarea cojile folosite pentru aroma de vin, coniac și lichioruri. În plus față de aroma minunat, ele pot îmbunătăți, de asemenea, culoarea băuturii.În alte părți ale lumii, are, de asemenea, fructele sale preferate. Cel mai popular în țările arabe - fisticul. Când fisticul coapte în coajă este deschis, de aceea este numit fructul zâmbind. El a apreciat efectele benefice asupra sistemului cardiovascular, ficat. Fisticul recomanda să mănânce după o boală îndelungată și o activitate fizică semnificativă. În astfel de cazuri, nu va împiedica în continuare să acorde o atenție la proprietățile benefice ale mentei.

Hindușii folosesc nuci de cocos pentru producția de acasă BREW. Chinezii și castanele de dragoste franceze, ei mănâncă aproape toate din recolta mondială. Yankees obsedat de arahide, și a construit acest produs într-un cult. unt de arahide de zi cu zi tratație 40,000. cetățeni americani.

 • Alune și Macadamia
fructe cu coajă lemnoasă beneficii pentru organism

Nuci în dieta

Care nuci sunt cele mai utile și mai ieftin? Este greu să mă cert cu afirmația că arahidele este, probabil, produsul cel mai preferat de pe planetă, și de preț de mai multe ori ei mai mic decât cel al colegilor. Rețineți că are o alergenicitate relativ mare. datele medicale sunt șocante: alune de vina pentru 90% din decesele survenite din cauza alergiilor. produsul Pământesc nu este prăjit nu pot fi stocate pentru o lungă perioadă de timp, deoarece afectează o ciuperca care poate declanșa o persoană severă boală inflamatorie.

Există un alt fapt interesant: orice piuliță este un analog de ouă, numai în lumea plantelor. Toate aceste soiuri conțin cele mai multe substanțe „energetice“, cu un volum minim. Din cauza ce? Energia este stocată în forma cea mai compactă solidă, sub formă de grăsime. Conținut de ulei la toată lumea:

 • în fisticul - 51%
 • migdale - 54%
 • arahide - 55%
 • fărâmițate - 62%
 • Macadamia - 88% grăsime.

Emiteti nuci utile, tare. Toate acestea conțin o sursă bogată de vitamine și minerale, care este doar prețul pe care variază considerabil. Apropo, lumea nu este nuci de macadamia mai scumpe. recolta anuală este limitată la câteva tone, și aproape toți americanii mânca. Există o explicație simplă și logică: Macadamia nevoie pentru un corp tânăr puternic, în plus, este un mare afrodiziac.

Înapoi la cuprins

Video: Dimineața 5: Și nucile nu sunt simple ..

Porțiuni pentru adulți

Proprietăți utile de nuci cunoscute omului încă din cele mai vechi timpuri. Alune, migdale și alți colegi pot înlocui masa de prânz pe fugă. În același timp, nimeni nu ii pasa cere calculul lor Bucata mare de energie. De exemplu, caju și migdale nu ar trebui să mănânce mai mult de 20 de bucăți pe zi, suficient pentru a mânca 2-3 chestii brazilian. Și ce cu cedru? Nutritionistii au venit cu un standard universal. In fiecare zi, puteți mânca atât de multe fructe, care se potrivește în palma.

Cum sa mananci nuci pe zi pentru un adult? Media zilnică recomandată nu folosiți mai mult de 20-30 de grame, care conține aproximativ 120-200 de calorii. Pentru a nu fi măsurat pe scara, pot fi stocate datele din tabele. La 20 g de purificat include 40 bucăți fistic, nuci și zece sute cincizeci de cedru, 20 migdale chestii. Se crede că suma maximă pe care organismul poate absorbi pe zi, să nu depășească 100 g Overeating poate duce la acumularea kilogramelor. În acest caz, chiar Cinnamon pentru pierderea în greutate rețete care sunt atât de diverse aplicații, va fi lipsit de putere.

Înapoi la cuprins

În cazul în care să caute captura?

Este important să nu se concentreze pe orice produs, este necesar să se utilizeze diferite. Fiecare dintre ele - o sursă de sverhpoleznyh oligoelemente și vitamine. Dragi nuci mixte sunt acum foarte populare. Acest lucru nu este doar un curs complicat de comerț, inventat pentru a crește prețurile din cauza unei combinații de soiuri de nuc scumpe și ieftine. Unele amestec ieftine pot fi dăunătoare pentru sănătate. De multe ori se amestecă cu gust de nucă adăuga fructe confiate luminoase și fructe uscate, care au fost tratate cu aldehidă sulf. Această substanță poate provoca indigestie și poate duce la alte probleme ale tractului digestiv.

Mai bine pentru a alege un amestec de prune sau stafide negre, ele nu sunt pătate.

Din păcate, producătorii fără scrupule amestecat de multe ori nuci proaspete să se întindă. Ei bine, chiar și în cazul în care ambalajul este transparent, atunci acesta poate fi determinată. Cum anume? Este simplu: cu cât fructul este, cu atât mai mult se destrama. Prin urmare, este imposibil de a alege pachetele, în care multe fetusi sparte sau deformate.

Dacă sparge o nucă a arătat păianjen sau vierme, nu fac doar necazuri. Strămoșii noștri au crezut cu adevărat că acesta este cel mai bun semn al îndeplinirii dorințelor. Un fel de piuliță de a fi fericit! În general acest lucru este un pic de fericire, un adevărat miracol al naturii, ascunse în spatele coajă groasă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu