Beneficiile de sfeclă cvas acasă pentru hipertensiune arterială și pierderea în greutate

Cvas - o adevărată băutură rusă, istoria care datează de secole. Acesta este folosit nu numai pentru a potoli setea lor, dar în scopuri medicinale. Utilizați Cvas sfeclă de mare pentru curatarea organismului, prevenirea hipertensiunii arteriale și a cancerului, de recuperare de rinichi, ficat și multe alte boli. alternând cu ceai de tei, decoct de măceșul, tinctura de propolis, poate consolida un sistem imunitar slăbit și de a restabili organismul dupa socuri nervoase.

Cuprins:

Video: Sfecla Cvas, reteta simpla acasă, băutură sănătoasă

  1. Sfecla kvass ca băutură preventivă și curativă
  2. hipertensiune Sfecla degreva si kilograme in plus
  3. Retete cvas sfeclă roșie
cvas sfeclă

Cvas de sfeclă de zahăr pentru a curăța organismul

Câteva secole în urmă, prezența cvas în casă a fost considerată prima și esențială caracteristica de bine. Înainte de a fi făcut mai groase și mai puternice, există mai multe soiuri diferite de băutură adevărată Rusă: fructe, fructe de pădure, pâine. În prezent, producția industrială este dificil de a satisface cvas reală, se simt gustul distinctiv, prinde notele rusești plăcerea cu experiență.

Rafturi în magazine sunt pline cu sticle de plastic conținând băutură dospit. Pe izbitoare etichetele de multe ori apare următoarea compoziție: soluție de dioxid de carbon, îndulcitor, diverse aromatizanti. cunoscători condimentată de această băutură ar fi surprins de ceea ce a devenit astăzi o bere a cărei utilizare a fost o dată neprețuit. Această sete-călire sau elixir curativă, fără arome și alți aditivi pot fi ușor de făcut la gătit acasă și să nu plătească banii încă o dată.

Sfecla kvass ca băutură preventivă și curativă

Care este avantajul de cvas acasă, cât de multe substanțe nutritive organismul devine cu fiecare masă? Băutura conține vitaminele B1 și E, zaharuri, minerale și enzime valoroase și aminoacizi. Nu cu mult timp în urmă a fost folosit, de asemenea, ca hrană, salvat oameni în vremuri de foamete de la epuizare. Cu mai mult de 100 de ani, sa dovedit că a ucis tifoidă și alte microorganisme dăunătoare. Acest elixir efect benefic curativ asupra digestiei, sistemului circulator, îmbunătățirea metabolismului și ton.

Acesta poate fi utilizat cu lipsa de vitamine. Datorită viziunea pe termen scurt de satietate, care se simte atunci când este luat pe cale orală, se recomandă să se includă în dieta dieta. În cazul în care medicul a recomandat o bere acasă pentru cleanse ficat, aveți posibilitatea să utilizați o rețetă simplă:

  • sfeclă roșie - 1 kg-
  • faina - 2 linguri n-
  • zahăr - 5 stakanov-
  • rece apă fiartă - 3 litri.

Legumele se curăță și se taie în fâșii, se toarnă într-un borcan, se adauga zaharul fierte si faina. Capacitate aproape ermetic cu un capac și trimis într-un dulap de culoare închisă pentru câteva zile. Masa se recomandă să se amestece de 2 ori pe zi. După 2-3 zile într-un recipient, se adaugă 100 ml de apă, 3 căni de zahăr și 600 g de stafide. Toate componentele sunt amestecate din nou și lăsate timp de o săptămână sau așa în întuneric, la masa de fermentul. Când se prepară agentul terapeutic (obținut 1 L), se filtrează și utilizarea sa într-un trei ori pe zi și 1 lingura. Pentru primul curs de tratament ar trebui să fie de 3 litri, pauza ar trebui să fie de aproximativ 3 luni. Aproximativ un an va fi capabil de a curăța în mod corespunzător organismului.băutură Wonder ajută în tratamentul anemiei limfatic sistem, insomnie, deficit de fier. Multi experti recomanda utilizarea sa ca agent profilactic medicamentos pentru curățarea organismului, și pentru a preveni formarea de tumori maligne. Este recomandabil să crească la domiciliu Kalanchoe, îngrijire minime, iar beneficiile pentru ei incredibil. Aceasta planta este, de asemenea, posibilitatea de a trata boli grave.

Înapoi la cuprins

hipertensiune Sfecla degreva si kilograme in plus

Sfecla Cvas, a căror utilizare este incontestabil, va ajuta în tratamentul hipertensiunii arteriale. După 20-30 de minute după aplicarea compoziției fierte a pacientului este redus și presiunea este îmbunătățită starea generală. Medicii sunt sfătuiți să înceapă cursul cu primirea cani pe zi, după câteva zile, creșterea numărului de recepții de până la 4 ori. După o lună de utilizare, este necesar să se facă o pauză de 4-5 săptămâni, apoi se repeta din nou. Nutritionistii recomanda pentru a înlocui o pereche de drojdie de pâine și bucăți de sfeclă roșie negre nu de mult presare, astfel încât de îndată ce este nevoie de suc.

Cvas de sfeclă cu hipertensiune arterială - un mod eficient și ieftin. Pentru a uita despre problemele de sănătate opresive, ar trebui să fie cursuri de beat.

Știind că această legumă accelerează metabolismul, nutriționiștii recomandă să utilizeze slăbire sfeclă cvas. Este beat înainte de masă (în decurs de 30 de minute) pe geamul nu este mai mult de o lună, apoi se rupe. Doza zilnică poate fi înlocuit de descărcare de zile, acestea sunt efectuate de 3 ori pe lună. Mai mult de 1 litru pe zi elixir dieta nu poate bea. Cu foamea puternică poate mânca 100-150 g de brânză și 2-3 mere. Combinarea legumelor cu meniu de sport, garantat pierderea de mai multe kilograme pe lună. Dacă utilizați semințe de in pentru pierderea în greutate și le alterna cu această băutură, efectul va fi mai bine.

Înapoi la cuprins

Retete cvas sfeclă roșie

Fiecare reteta gătită are proprietăți excelente de gust, potolește setea perfect. În condiții optime, corpul vaporizează aproximativ 2,5 litri pe zi, în căldură cu indice semnificativ stresul fizic este aproape de 4 litri. Chiar și la pierderea de litri de apă umane începe să depășească pofta. Lipsa de umiditate este perfect umple o rețetă, preparat pe baza de pâine. Aceasta amelioreaza oboseala, imbunatateste pofta de mancare, oferă o capacitate adecvată de muncă, ajută la digestia alimentelor din carne.

Cvas din sfeclă

vindecarea de preparare a cafelei

Video: Sucul de sfeclă de zahăr ajută cu pierderea de putere!

Cum de a face un ceai de vindecare și plăcută la gust? La domiciliu, puteți găti rețete tradiționale și medicinale:

  1. 1 kg de pâine de secară (uscat în prealabil) necesită 8-10 litri de apă la fierbere, 25 g de drojdie uscată, o cana de zahar. Biscuiți se toarnă apă clocotită și insista 3:00, se adaugă drojdie, zahăr. Lasă-l să fermenteze timp de 5-6 ore, apoi se scurge.
  2. Pentru rețetă fără a fi nevoie de drojdie: sfecla de 1 kg, 2 I de apă rece, 20 g de zahăr, o bucată de pâine de secară. grătar de legume și trimise într-un borcan de sticlă, se umple cu apă. Adăugat la capacitatea de pâine de secară, zahăr, un pic de sare nu va preveni. Conținut pentru a trimite într-un loc cald timp de 3 zile, apoi tulpina rezultată.
  3. Cum să se pregătească pentru prepararea cafelei acasă pe rețeta unică Bolotov? Necesar 2 kg curativ vegetal, 0,5 l ser, 100 g zahăr și 1 linguriță de smântână scăzut de grăsimi. Tocare legume amestecate cu smântână și zahăr, se duce într-un loc întunecat să fermenteze timp de 12 zile. După 2-3 zile de spuma formată trebuie îndepărtată, și o săptămână pentru a trimite un container cu conținutul în frigider. După o anumită perioadă de încordare și compoziția pot fi folosite în alte scopuri.

Natura a pregătit pentru noi o mulțime de plante utile, legume și fructe pentru vindecarea corpului. De ce să nu profite de ele în loc de medicamente scumpe importate, ca rezultat în vremuri mai bune.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu