Plante nutriție drojdie: Care este secretul?

Orice plante de interior au nevoie de fertilizator regulat. Acest lucru poate fi minerale, îngrășăminte organice, achiziționate instrumente gata făcute și fierte propriile lor mâini la domiciliu. Mai ales compoziții utile sunt cele care sunt făcute pe cont propriu, deoarece este posibil să se selecteze în mod individual componente specifice care sunt necesare pentru animalele de companie noastre verzi de interior. Acest articol va explica ce o drojdie de fertilizare plante decât este atât de util și ce rețete pe care le puteți face la tine acasă.

Care este utilizarea de suplimente de drojdie?

fertiliza plante cu drojdie

După fertilizarea plantelor

Drojdii sunt microscopice, ciuperci unicelulare care aparțin genului Saccharomyces. Care este secretul acțiunilor lor? Aceste ciuperci sunt foarte bogate în proteine, fier organic, carbohidrați, vitamine, minerale, aminoacizi și microelemente.

Drojdie de culoare de alimentare este utilizată în cazul în care există o lipsă puternică a componentelor enumerate mai sus. Acest lucru este necesar, după transplant, o boală, în timpul sezonului de creștere.

Este demn de remarcat faptul că o astfel de pansament promovează formarea rădăcină. Dizolvat în drojdie conțin vitaminele B1 și H mezoinozit. Practic, fiecare magazin pansament pentru flori cu enzime și fitohormoni, în care compoziția are un derivat de drojdie.

Ei răspund bine la un astfel de aditiv Croton, Camellia, arorut, oleandru și mulți alți locuitori ai camerei. Ca urmare, frunzele dobândesc un luciu, activeaza de crestere.

Drojdie de fertilizare plante de apartament, puteți:

  • consolidarea mikrofloru- solului
  • hrănesc rădăcinile plantelor, creșterea lor-stimulatoare
  • dezvolta rapid o parte ridicată a florii.

Există diferite moduri de drojdie îngrășăminte: Adăugarea la sol drojdiei uscate sau proaspete, divorțată compactat. Trebuie amintit faptul că este imposibil să le folosească mai des. În principal, acestea sunt utilizate în sezonul de creștere și, ca fonduri suplimentare, pentru a le face recomandat în sol cald, la fel ca în frig acestea nu sunt active.

rețete de casă pentru planta de drojdie

flori de fertilizare drojdie - o metodă versatilă și necostisitoare. Puteți găti mai multe retete, dintre care multe sunt ușor de făcut cu propriile sale mâini la domiciliu.

Experții nu recomandă să uite că, în timpul fermentației, ele absorb cantități mari de calciu, astfel încât atunci când udare este necesar pentru a face cenușă solului.fertiliza plante în primăvară - este o procedură obligatorie. Aici este un exemplu de rețetă eficientă pentru aluat de grâu:

  • pahar de grâu înmuiat mai întâi pentru o zi la prorosli- cereale
  • Douăzeci și patru de ore mai târziu, obținem grâu și pisa-l în terci, se adaugă una sau două linguri de făină și zahăr. Coerența ar trebui să gustaya-
  • gatiti terci, agitare, timp de douăzeci de minute pe un mic și bombe
  • la gruel s-au deteriorat, pune-l într-un loc cald pentru o zi înainte de apariția de bule.

Amestecul rezultat se realizează hrănirea foliară a plantelor.

Drojdie pentru flori de hrănire

Prepararea unei soluții de drojdie

Nu mai puțin eficiente pentru unele plante de interior și o altă rețetă, bazate pe utilizarea de conuri de hamei. Este necesar să se pregătească un uscate sau proaspete conuri de hamei, pentru a le umple cu apă fierbinte și se fierbe timp de o oră. După aceea, amestecul se răcește, se filtrează, se adaugă făină și zahăr (cantitatea de făină trebuie să fie de două ori mai mult decât cantitatea de zahăr).

Masa este răcită, a pus într-o zi într-un loc cald pentru fermentare, puteți adăuga un pic de cartofi fierte rași pentru a forma o greutate groasă, utilă. Amestecul a fost apoi așezat pe o altă noapte. Îngrășământul este gata, îl puteți folosi.

Pentru cei cărora le place să aleagă, vom da un exemplu de o altă rețetă: hrănirea de drojdie și zahăr:

  • drojdie uscată - 10 g-
  • apă găleată
  • zahar - 3 linguri.

Toate componentele sunt dizolvate în apă, este trimis într-un loc cald timp de 2-3 ore. O galeata poate fi închis cu un capac și a pus în soare. În cazul în care compoziția este produsă numai pentru plante de interior, numărul de componente poate fi redus la jumătate. Volum 5 l mai convenabil pentru a trimite în cuptor, care a fost pre-încălzit la + 50 ° C Pentru udarea florilor rezultate suspensie este diluată cu apă la temperatura camerei într-un raport de 1: 5, sol udate la hidratarea deplină. băutură Îmbătător poate fi folosit în condiții de siguranță pentru flori de grădină. Potrivit este pentru plante care construiesc masa verde mare - este trandafiri, bujori, gladiole, crizanteme și iubit de mulți irisi.

După o astfel de tuberculi și bulbi de îngrășăminte au luat avânt rapid, crescând în mod semnificativ creșterea materiei verde și formarea de muguri. De exemplu, trandafirii suficient uda compoziția de 2 ori pe sezon, asa ca au înflorit congela frumos și mai bine mutat.

sfaturi utile

Folosind un îngrășământ special, trebuie să vă amintiți că are o substanță vie care are proprietăți de animale și natură vegetală. Scopul este de a crea o simbioză adecvată între microflorei din sol și ciuperci de drojdie. Ar trebui să ia în considerare cu atenție nevoile plantelor în aceste sau alte substanțe, deoarece adăugarea excesivă poate fi în detrimentul floare precum și slăbiciunea.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu