Noapte înflorit morning glory
Video: # cactus 318.nochnoe cu flori
Avem la rece la înghețurile de noapte. Dupa-amiaza, chiar și în căldura verii, dar vânt rece, toamna. Frozen și a mea alpinist, nu a supraviețuit frunze îngheț Wisteria, întunecat și frunziș opal Parthenocissus (Scuze, nu va fi capabil să se bucure de acest an, frunzele sale toamna colorate).Video: Luntik - 432 series. înflorire rară
Ipomoea, care a crescut în aer liber, de asemenea, au fost uciși. Dar a supraviețuit celor am plantat sub un baldachin închis. Desigur, pereții nu sunt realizate din policarbonat se va încălzi în frig, dar de la primul inghet de glorie dimineata au salvat. Și asta e ceea ce am observat: ea a devenit o floare pe timp de noapte! Mai degrabă - în jurul ceasului. Mă trezesc dimineața - ea a înflorit, mă duc la culcare - clopotele sunt încă deschise! Nu sunt un mare expert în zorele, dar eu știu - vara ea însăși nu a condus. Flori floare în zori, iar pentru cină deja închisă. Decizia de a se uite în materie, găsite pe site-ul materialului, în care un morning-glory spune expertul, nu un amant. Deci, acolo! Ea trebuie să înflorească până la prânz. Dar pauzele mele toate regulile) sugerează că, din cauza val de frig, liană încearcă cât mai curând posibil Prosper și să aibă timp pentru a lega semințele.
Ce crezi că - ce infloreste toamna zorele noaptea?
- Cactus a înflorit
- Mirabilis - „Noapte Zori“
- Morning Glory: descriere, reproducerea, utilizarea, de îngrijire, fotografie
- Cum să crească într-o glorie dimineata balcon
- Morning Glory - grădina elegantă decorare
- Morning Glory neobișnuit
- Cultivarea în ghivece Morning Glory
- Cultivarea răsaduri de flori morning glory
- Morning Glory pe balcon tot mai bine
- Morning Glory - o soluție rapidă pentru grădinărit verticală
- Morning Glory în curtea mea
- Înflorire timp trandafiri curcubeu