Sub un copac de palmier pentru a bea ceai și dintr-o dată a lua?

Video: Training „pentru a descoperi și de a dezvolta chakrele 8 zile“, Eugene Green

Ideea de a creste o casa dintr-un copac curmal a fost o lungă perioadă de timp - si mai mult de o duzină de șase frumuseți picior deja plăcut ochiului și acasă, și la intrare, și de la locul de muncă.

Dar iată ce „blocat în cap“ în acest an - și că, dacă încercați să crească un copac de palmier în teren deschis în țară? In vara, cald încă - să se obișnuiască cu condițiile noastre, iar perioada de toamnă-iarnă se va desfășura în sala de ...

Desigur, suntem departe de tropice, precum și faptul că arborii nu sunt rezistente, este cunoscut tuturor, dar ... un incident din experiența sa personală ma făcut să mă gândesc ...

Acum câțiva ani, în momentul de reparații, am luat ghivece cu rostochku cârlan la țară în luna august. Pune ghivece gard ryadochkom ... Optsprezece luni au avut tendința în mod regulat, udate, ea sa uitat după. Și apoi, rușine să recunosc, pentru repararea și post-recoltare uitat despre ele ... 

Deja dezgropat solul și primul lovit îngheț. Și apoi soțul, ținând departe de gard pliat miza pentru tomate, strigă la mine: „Și acestea shturpaki their're înapoi acasă sau lăsați iarna zaberosh aici?“ Sunt ca un pasteurizate ... palmierii sunt morți !!! Dar, având în vedere rostochku erau în viață, deși unele frunze greu - poate inghetat deja, dar încă nu a văzut? Imaginează-ți ce a fost bucuria mea când am aflat că toate 9 palmochek supraviețuit! Aici sunt două dintre ele - în fotografie. Potrivit „tradiția“ ei au în fiecare an, din primăvară până în toamnă sunt în casa scării, iar „muta“ de iarnă la apartament.

Acești doi copaci au supraviețuit în afara rece.

Dar, în acest an vreau să planteze semințele germinate de date direct în sol. Și ce se întâmplă? Semințele sunt gata.

Iată semințele germinate de curmal

Video: Coprinus cerneală gri ciuperci - și gustoase tratează alcoolismul

Interesant, cineva a realizat deja astfel de experimente? Dacă este așa, împărtășiți experiența, te rog!

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu