Grădină înflorire continuă Elena foc de tabără
Elena Kostrova - designer de peisaj și proprietarul grădină la suburbii sud-vest. Dimensiune Garden - 6 acri, vârsta - 7 ani, iar caracterul său ca un colector determină Elena lupta cu proiectantul. Iată cum spune povestea istoriei sale:
Un vis pentru a crea un simplu de întreținut și infloreste din martie până în octombrie, grădina nu mă deranjează pentru o lungă perioadă de timp. Am fost citit Anul ironic grădinar Karel Capek și a învățat într-un erou ghinionist el însuși. De-a lungul timpului, designul de grădină hobby-ul a devenit profesia mea.primăvară
Nu știu cum în patria sa, Republica Cehă, și avem un grădinar an începe în luna martie. După iarna lungă încerc să ajunge rapid la gradina ta. Primăvara devreme la Moscova - nu cel mai bun moment, dar încălzit de soare poienile înflorite deja primroses. Se încălzește inima mea, atunci când am nevoie pentru a fi cazul - împrăștie zăpada timpurie în îngrășământ sezon. Alte lucrări în grădină, chiar acum acolo. Dar, în cele din urmă zăpada topită, Brunner Bloom, violete, muscari, ursului și ERYTROMUL, și am ajuns la grădina curată. Literalmente o săptămână sau două soarele încălzește pământul, și va trebui să buruienilor paturile (buruienile acum mai mult ca oricând pot fi îndepărtate cu ușurință de la sol prin rădăcini), îndepărtați capacul cu trandafiri - întotdeauna într-o zi noroasă, pentru a preveni arsurile solare. Lucrăm și nu obosesc să admire narcise, cocoși de munte, lalele. culoare deloc nu inferior să înflorească și frunziș strălucitor de arbori și arbuști: Galben și purpuriu în physocarpus &lsquo-luteus&rsquo- și &lsquo-Diabolo&rsquo-, crema de Derain &lsquo-Elegantissima&rsquo-, alb și roz de salcie &lsquo-Hakuro-Nishiki&rsquo-, aproape negru și auriu din fructe de soc &lsquo-dantelă neagră&rsquo- și &lsquo-plumosa Aurea&rsquo-. Întotdeauna frumos Tui cu galben (&lsquo-Rheingold&rsquo-) și smarald (&lsquo-Smaragd&rsquo-) ace, ienupăr albăstrui &lsquo-Albastru Carpet&rsquo-. Și când, la sfârșitul lunii mai - începutul lunii iunie înflorit liliacul, știi: viața este bun!vară
Iunie. Blooming spirea, Aquilegia, veronica, piretru, bujori, caprifoi și barberries cu frunze colorate. Dar nici un moment să se relaxeze - vom continua să lupte împotriva buruienilor. Cu toate că în cazul în care paturile sunt formate corect, apoi de la mijlocul lunii iunie, perene sunt închise și nu lăsați buruienile o șansă. În plus, este necesar să se hrănească aterizarea și slăbiți solul. Din fericire, ultima am să fac rar - am luat inițial grijă de calitatea terenului: am argilos pe site-ul, și sub săpatul adânc am făcut turba, nisip si compost. Eu folosesc, de asemenea, mulci, și îmi permite să slăbiți mai puțin. Un alt punct important al programului - tunderea gazonului, că din momentul în care terenul este uscat, și până la îngheț va trebui să ia de pe mașina de tuns iarbă o dată la fiecare 7-10 zile. Nu poți fertiliza, nu podseivat iarbă, buruieni (cele mai multe buruieni nu pot tolera frecvente cositul) și nu udat (în cazul în care vara nu este prea uscat), dar este necesar să cosească. Desigur, limba engleză de gazon nu sa dovedit, dar gazon verde, în cazul în care copiii se pot juca, - complet.Planificarea paturi de flori, nu uitați că grădina - nu numai că este înflorit, dar, de asemenea, arte și plante de foioase. Poti juca pe diferența în textura, culoarea, forma și dimensiunea frunzelor de gazdă, Heuchera, Black Cohosh, Ligularia, ferigi și ierburi ornamentale. Bine, în paturi de flori umbrite Astilbe, Solomon Sigiliul lui, darmera, astilboides și rue, principalul lor avantaj - simplitate absolută și decorative stabile. Din iunie până în iulie, în grădină sunt înflorite soiuri chubushnika. Apropo, la mii de flori albe parfumate de bucurie pentru fiecare an, chubushnik trebuie să întineri periodic. Mijlocul verii - timpul de trandafiri. Când au Bloom, am uitat cu privire la toate dificultățile care sunt asociate cu grija pentru ei, și este dispus să stea ore în șir, admirând grădina de trandafiri. Trandafiri nuanța perfectă de mușcată, salvie, Catnip, gazde, Delphinium și coada șoricelului. Daylilies - planta excelenta pentru gradina de flori din prim-plan, dar crin ar trebui să se ascundă în mijlocul lor, astfel încât după înflorire tulpini ofilite nu strica impresia de ansamblu. În luna august, primul exprimate de echinacea, splinuta, clasele stonecrop proeminent și cu siguranță Phlox. În funcție de soi, ei încep performanța lor în iulie (&lsquo-Natasha&rsquo-) și a continuat până la începutul lunii octombrie (&lsquo-cardinal&rsquo-). iaz meu este decorativ tot timpul anului - în proiectarea de coastă am folosit arbori și arbuști veșnic verzi. Bright accent de primăvară - gălbenele și Narcissus, este forma deosebit de bun terry &lsquo-Flore Pleno&rsquo-. În toamna unei mulțimi obișnuite de partid în solistul devine Euonymus sacru - frunzișul este vopsit în nuanțe de roz și violet.toamnă
Printre arbuști de palmier pentru toamnă I dau Hydrangea paniculata. Sorts &lsquo-Lime Light&rsquo- și &lsquo-Vanilie Fraise&Bloom rsquo- la mijlocul lunii iulie și până la îngheț Bloom cel mai mult. Inflorescenta schimba treptat culoarea de la verde deschis peste alb la roz închis și zasyhaya dobândi sepia nobil. Hortensie Stevia ecou violet, Miscanthus, Colchicum, cad anemone și Helenium. În octombrie, am tăiat frunze de plante perene de foioase, care nu face acest lucru în primăvară, atunci când atenția ar trebui să fie plante mereu verzi. Este foarte important pentru a curăța gazon cu frunze căzute - dacă nu, va trebui să recupereze în sezonul următor. Noiembrie - ultima lună, când am apar în grădină. Frunzele au încercuit, iar starea de spirit stabilit de conifere și arbuști cu fructe luminoase: snowberry, fructe de soc, Viburnum, dracilă, Euonymus. Cel mai important caz în toamna târziu - pentru a ascunde trandafiri și conifere cravată la ruperea lor ramura de sub greutatea zăpezii.iarnă
Decembrie și ianuarie - cel mai bun timp să se gândească la noua compoziție grădină. Și în luna februarie, folosind iluminat artificial, încep să semene petunie și alte anuale care vor decora verandă în timpul verii. Și, desigur, am re-citit Capek.Sfaturi Helena Kostrova
- bulbi de plante în mijlocul unei grădini de flori pe care le-au înlocuit plante perene le-au acoperit după înflorire. Târziu cresc înapoi gazde și daylilies - o alegere perfectă pentru acest scop.
- Clematis grupuri zhakmana și vititsella - un cuplu minunat pentru alpinism trandafiri pe arcada. În timpul iernii, ei doar tăiate la nivelul solului, și absolut nu interferează cu trandafiri ouătoare sub adăpost pentru iarnă. Clematis Group nu integrifoliya ies pentru creșterea arcului, ci pe un obelisc mic va decora grădină luxuriantă înflorire din iunie până în septembrie.
Distribuiți pe rețelele sociale:
înrudit
- Plantarea morcovi pentru iarna
- Lucrul în grădină și grădină martie 2016
- Violetele Korshunova - în special soiurile
- Elena 66 !!! La multi ani !!!
- Felicitări câștigătorilor!
- Constanța naturii
- Flori sădite, fucsia, streptokarpusy și Gloxinia
- Nu este nevoie peisagist?
- Garden in iarna - o diversitate fascinantă
- Gardens din Republica Cehă: Zdenek rzhegacheka gradina