Sfaturi Lyudmila alb
Video: Sfaturi Lyudmila alb. parte №2
conținut
Video: În căutarea Paradisului sada_2010. Comentariu Lyudmila alb
- În centrul grădinii ar trebui să fie stabil și nu sunt rare, plante iubitoare de căldură - adăpost pentru iarnă semiprofil prea supărătoare. Deși uneori, desigur, dificil de a rezista tentației de a cumpăra ceva extraordinar. Acum nouă ani am plantat frontieră arbust într-un mic lisohvostnikovoy crenguta mericariae. Vanzatorii mi-a promis un copac înflorește cu șaizeci de lăstari și invidia tuturor vecinilor. Este greu de spus ce argumentul a acționat mai mult. Astăzi, prin întindere de peste doi metri de înflorire Bush nu poate trece nepăsător.
- Cadrul întotdeauna zonele cele mai decorative, dar nu sunt limitate la grădină. Nu supraîncărcați peisajul, deși grupuri de culori saturate sunt echilibrate de kuschami natural verde. Avem colțuri în cazul în care, dacă se dorește, pot fi găsite pentru urzica borș mai.
Video: Lyudmila alb
- forme arhitecturale de a face propriile lor vor face grădina mai confortabil. Bănci, alb, în tonul casei, sub pergole Clematis făcut mâinile tatălui meu.
Distribuiți pe rețelele sociale:
înrudit
- „Raportul Malvaceae“ din Moldova
- Adio dans crizanteme toamna ghem de grădină botanică Nikitsky (Crimeea
- Utilizarea castanilor - Sfaturi designer de peisaj
- Legile care creează un peisaj de grădină
- Mericariae lisohvostnikovaya și îngrijire
- Hibiscus Garden derevovidny
- Pregătirea pentru iarnă a crescut
- Iedera - decorator naturale
- Nu este nevoie peisagist?
- Măreția de Butchart Gardens
- Pentru o grădină de familie tânără
- Rusia Gardens: Albe Garden Ludmila în suburbii
- Parcela de Lyudmila Ivanovna!
- Terenul nu deprecia niciodată la Moscova!
- Vitex sacru
- Amenajare a teritoriului site-ul dvs.
- De proiectare și de lucru cu paturi de flori și o expoziție de atelier de forjare artistică
- Moscova 15 ani pot rămâne fără copaci
- Ziua de protecție a plantelor
- Expoziție Internațională de Landscape Design Iv
- Moscova a găzduit prezentarea tendințelor mondiale Floristica de la Consiliul de flori din Olanda