Grădină înflorire continuă Elena foc de tabără

Elena Kostrova - designer de peisaj și proprietarul grădină la suburbii sud-vest. Dimensiune Garden - 6 acri, vârsta - 7 ani, iar caracterul său ca un colector determină Elena lupta cu proiectantul. Iată cum spune povestea istoriei sale:
Un vis pentru a crea un simplu de întreținut și infloreste din martie până în octombrie, grădina nu mă deranjează pentru o lungă perioadă de timp. Am fost citit Anul ironic grădinar Karel Capek și a învățat într-un erou ghinionist el însuși. De-a lungul timpului, designul de grădină hobby-ul a devenit profesia mea.primăvară
Nu știu cum în patria sa, Republica Cehă, și avem un grădinar an începe în luna martie. După iarna lungă încerc să ajunge rapid la gradina ta. Primăvara devreme la Moscova - nu cel mai bun moment, dar încălzit de soare poienile înflorite deja primroses. Se încălzește inima mea, atunci când am nevoie pentru a fi cazul - împrăștie zăpada timpurie în îngrășământ sezon. Alte lucrări în grădină, chiar acum acolo.
vară
Iunie. Blooming spirea, Aquilegia, veronica, piretru, bujori, caprifoi și barberries cu frunze colorate. Dar nici un moment să se relaxeze - vom continua să lupte împotriva buruienilor. Cu toate că în cazul în care paturile sunt formate corect, apoi de la mijlocul lunii iunie, perene sunt închise și nu lăsați buruienile o șansă. În plus, este necesar să se hrănească aterizarea și slăbiți solul. Din fericire, ultima am să fac rar - am luat inițial grijă de calitatea terenului: am argilos pe site-ul, și sub săpatul adânc am făcut turba, nisip si compost. Eu folosesc, de asemenea, mulci, și îmi permite să slăbiți mai puțin.

toamnă
Printre arbuști de palmier pentru toamnă I dau Hydrangea paniculata. Sorts &lsquo-Lime Light&rsquo- și &lsquo-Vanilie Fraise&Bloom rsquo- la mijlocul lunii iulie și până la îngheț Bloom cel mai mult. Inflorescenta schimba treptat culoarea de la verde deschis peste alb la roz închis și zasyhaya dobândi sepia nobil. Hortensie Stevia ecou violet, Miscanthus, Colchicum, cad anemone și Helenium.
iarnă
Decembrie și ianuarie - cel mai bun timp să se gândească la noua compoziție grădină. Și în luna februarie, folosind iluminat artificial, încep să semene petunie și alte anuale care vor decora verandă în timpul verii. Și, desigur, am re-citit Capek.Sfaturi Helena Kostrova
- bulbi de plante în mijlocul unei grădini de flori pe care le-au înlocuit plante perene le-au acoperit după înflorire. Târziu cresc înapoi gazde și daylilies - o alegere perfectă pentru acest scop.
- Clematis grupuri zhakmana și vititsella - un cuplu minunat pentru alpinism trandafiri pe arcada. În timpul iernii, ei doar tăiate la nivelul solului, și absolut nu interferează cu trandafiri ouătoare sub adăpost pentru iarnă. Clematis Group nu integrifoliya ies pentru creșterea arcului, ci pe un obelisc mic va decora grădină luxuriantă înflorire din iunie până în septembrie.
Distribuiți pe rețelele sociale:
înrudit
Plantarea morcovi pentru iarna
Lucrul în grădină și grădină martie 2016
Violetele Korshunova - în special soiurile
Elena 66 !!! La multi ani !!!
Felicitări câștigătorilor!
Constanța naturii
Flori sădite, fucsia, streptokarpusy și Gloxinia
Nu este nevoie peisagist?
Garden in iarna - o diversitate fascinantă
Gardens din Republica Cehă: Zdenek rzhegacheka gradina