Mangale și grătare pentru grădină, cu propriile sale mâini

Video: gratar cuptor de caramida gratar. Gratar cu mâinile pentru a da

O săptămână mai târziu, vom sărbători Paștele, care pe îndelungata tradiție a națiunii noastre celebrează în aer liber - indiferent dacă este o cabana privat sau de camping în pădure. atribut invariabilă de acest lucru și două zile mai este un grătar, și, mai recent, și gratarele. Prin urmare, a sosit timpul pentru a vorbi despre tipurile de grătare și grătare beneficiile lor.

Grătar de grădină

Caramida gratar sau gratar


Principalul avantaj - durabilitate, caramida BBQ pentru viață o dată. Forma și designul depinde de gusturile proprietarilor, dar în cazul în care clădirea este nu numai calitativ, ci și frumos realizat, aceasta poate deveni cu ușurință una dintre cele mai importante ornamente de gradina ta - un fel de forme arhitecturale mici, împodobesc.

BBQ caramida

Caramida gratar sau gratar este destul de posibil să o faci singur, dar veți avea nevoie de o pregătire preliminară. Primul lucru pentru a decide cu privire la locația și dimensiunea. Și deja de acest lucru se va construi în procesul de dezvoltare a proiectului.

Ar fi logic să se plaseze structura în așa fel încât să fie aproape de masă și scaune. Dar nu foarte aproape de tine si invitatii tai nu sunt deranjati de fumul. Este foarte de dorit să spațiu, amenajat pentru copii, cu scopul de a siguranței și a fost departe, dar în același timp, astfel încât copiii tăi au fost în mintea ta! Nu mai aproape de 0,5 m de la Ohnište, și apoi lăsați mai bine va fi toate elementele din lemn.


Cărămizi, din care va construi, trebuie să reziste la schimbările de temperatură în timpul încălzirii și răcirii. Prin urmare, nu toate tipurile de cărămizi va accepta. cărămizi refractare și refractare în acest sens, nu este potrivit, deoarece de construcție se va sparge și se năruie. Este, de asemenea, nu silicat potrivit alb și roșu. Cea mai bună opțiune este roșu coș de cărămidă - el nu se teme de schimbările de temperatură, aceasta nu se va rupe în jos și vă va dura mult timp.

Video: cuptoare, grătare, grătar în grădină, cu propriile sale mâini

Pentru a determina înălțimea de gratar sau gratar, este necesar să se procedeze la înălțimea dumneavoastră. Fii drept și îndoiți la coate, astfel încât, dacă țineți frigaruile: înălțimea BBQ este înălțimea de la sol pentru a-ți mâinile împreunate: fie va fi corectă și rotiți frigaruile în mâinile lor, sau friptură pe grătar carne. Cel mai funcțional lungime de design - aproximativ un metru. Este suficient pentru un singur kebab de gătit zece. Această dimensiune va trebui să respecte gratar metalic pentru gătit, fără frigarui de carne. Pentru instalațiile de producție metru înălțime dimensiuni de 2x1.5 metri va avea nevoie de aproximativ 300 de bucăți de cărămizi.

Caramida BBQ propriile mâini
Secvența de lucrări:

Video: Idei pentru vile 2: cu mâinile lor grătare din cărămidă și fier


 • Pregătiți dimensiune groapă 80h160 cm și o adâncime de 60 cm.
 • Partea de jos a gropii acoperit cu nisip de 10 cm grosime.
 • Bazat pe dimensiunea gropii, executa cofrajul.
 • armare Run - ochiuri în același timp, pare să fie dublat.
 • Capuseala se toarnă amestecul de beton.
 • Executam hidroizolatii de film pre-pliată în șase straturi.

Acum puteți începe de stabilire cărămizi.

După finalizarea al șaselea strat de zidărie, face suprapunerea a două straturi de cărămizi. Apoi continuați de stabilire a trei rânduri în înălțime. Și cele mai recente trei rânduri doar să fie un loc pentru kebab gătit.

În cazul în care acoperitoare de top, cum ar fi paturi Ohnište grila din metal, „scutura de încheietura mâinii“ transforma gratar într-un grătar. Aici trebuie să aibă grijă de câteva lacune mici, ceea ce va asigura fluxul de aer de combustie. Pentru a îmbunătăți tracțiunea, conducta poate fi setată după cum se dorește.

Zashtukaturte de perete exterior.

În etapa de proiectare poate avea grijă de nișe suplimentare pentru depozitarea de lemne de foc. Este posibil să doriți să construiască un acoperiș deasupra întregii structuri. Gândiți-vă la toate aceste detalii in avans.

Roll gratar metal sau gratar

 
Rulati grătarul de metal


Aceste grătare sunt convenabile în care acestea pot fi mutate în orice loc convenabil pentru tine, în foișor sau pe gazon - în funcție de dorințele dumneavoastră. grătare portabile și pot fi fie structuri permanente, sudate, și pliabile, pliante, portabile. În starea dezasamblat, acestea nu vor dura mult spațiu atunci când sunt depozitate în interior.


De multe ori există unele modele foarte interesante, originale realizate de meșterii. Dacă vorbim despre estetica, decorul de lux de gradina ta poate fi falsificată de construcție. Dar există căi și mai simple.
O structură foarte comună de plăci de oțel, inserat într-un substrat format din colțuri îndoite. Principalul dezavantaj lor - nu poate rezista la temperaturi ridicate și de la acest lucru printr-o urzeală de timp.


Mai multe modele comune, realizate cu propriile sale mâini, care folosesc materiale foaie. Aceasta este, în cazul în care un cadru de oțel unghi pus raft protejează rama de colmatare. În sine poate fi cadru pliabil, șuruburi de fixare, sau întreg, format prin sudură.


Este de dorit ca lungimea cadrului este de două ori lățimea. Tăierea tablei de jos, este necesar să se respecte cu strictețe acuratețea dimensiunilor cadrului. În acest scop, este de dorit de a alege mai gros de metal - cele mai expuse la temperaturi mai precis în partea de jos. Da, și alămar fund servi un ordin de mărime mai mare.

Pictura gratar, pentru a alege vopsele de căldură în cutie, este mai bine negru - culoarea va fi ușor pentru a reflecta căldura de cărbuni.

Pentru a produce în mod independent, un gratar metalic sau gratar, veți avea nevoie de:


 • ruletă
 • foi de fier
 • burghiu
 • buloane
 • Bulgară cu discuri metalice
 • optional: aparat de sudura

gratar de conducere

Schema mangala din metal

 1. Decide cu privire la dimensiunea. Pentru o mică familie de 3-4 persoane este suficient de design dimensiuni 30x50 cm. Pentru companiile mai mari, în funcție de numărul de frigaruile, ținând cont de distanța dintre ele de 10 cm. Dacă doriți să transportați gratar, rețineți că ar trebui să fie plasate în fișa de calitate mashiny.Podberite trunchi materiale. Grosimea tablei de oțel trebuie să fie de 1,5 mm sau mai mult. Mai gros foaia, structura este mai durabil.
 2. Asigurați urme pe foi de metal și sudură sau rasnita, taie toate inutile. Ori foaie de marcaje în unghiuri drepte. suprafețele de margine sunt sudate pe întreaga lungime, este sudată la partea de jos. Pentru picioare îndepărtate cu ușurință atunci când este necesar, este mai bine să se stabilească șurubul. Mai mult decât atât, acesta va economisi spațiu în timpul transportului.
 3. În absența unei mașini de sudură pe ansamblul cadrului va dura mai mult timp și efort. În timpul marcarea pe suprafețele laterale ale articulațiilor să lase o margine de 2-3 cm. Foaie Bend marcaj prin plierea și conectarea cu cealaltă muchie (burghiu două găuri prin îmbinarea la margini și cea mijlocie, și se sigilează cu șuruburile). Din partea de jos a nervurilor pentru a face tăiat și foaia de îndoire spre interior, la un unghi drept. Acum, pe partea de sus a acestei structuri a pus în partea de jos. Ai acum un design foarte robust care poate rezista lemn și cărbuni.
 4. După asamblare în pereții laterali lungi la fiecare 4-5 cm face găuri de 2-3 cm în diametru, retrăgându la o înălțime de 3 cm de jos. Este mai mic diametrul găurii, cu atât mai mult fac. Acestea sunt necesare pentru a oferi tracțiune.
 5. Decupaje pentru frigaruile în partea superioară a pereților sau a furniza construcții metalice dimensiunea grilă adecvată pentru a prăji pe acesta de carne pe gratar.

cui BBQ metal

Lăsați odihna ta în aer liber este sigură și plăcută, iar carnea este delicios!

Grătar în piatră timp de 15 minute

Prelucrarea metalelor Mangala

 

Alte articole interesante despre gril si barbeque:

Video: propriile mâini Mangal Easy

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu