Ukaminnye dans (fara tobe

Așa cum se spune, de vânătoare captivitate pădure.
Imaginați-vă: o seară de iarnă rece, stând lângă șemineu și se uită la foc, vor fi scoase din împrejurimile sale. Tu și cald lui, bine, poate că în această companie, puteți invita un alt pahar de whisky sau coniac bun ....
Când încă mai pune doar bazele casei, sa luat o decizie fermă că șemineul aici, deși în mod necesar. Așa cum ar trebui să fie, cum să se uite, nimeni nu imaginat. Dar ar trebui să fie, pentru că atunci în cazul în care pentru a pune whisky-ul? 
Prima etapă a fost dat destul de ușor, a fost ales de inserție coș de fum (sau se introduce, după cum numește cineva), a cumpărat și a plecat în stocul magazinului timp de șase luni (perioada de reduceri nu dorința de a cumpăra ceva necontrolat)
La un moment dat, a sunat telefonul și o voce de femeie politicos amintit că conștiința persoanei, chiar dacă acesta este cumpărătorul, ar trebui să fie, și este timpul pentru a ridica bunurile din depozit, astfel încât acestea au avut un produs nou, iar depozitul ar trebui să fie eliberat.
În magazin, în căutarea buchet obkladov pentru semineu inserturi, ne-am dat seama că nimic nu încălzește sufletul, și dorința de a intra în pungă nu este absolută. DAR ... Am văzut un set de placi speciale semineu. Astfel, gresie sunt cumpărate, se introduce acolo, lăsat să dau seama cum la foc. Urca pe internet, am găsit ceea ce ne dorim. Și vom merge departe. 

Se determină mărimea șemineu. Părea ceva de genul:

Video: Bubnov și calul în haina :)

fotografie
Interior dreptunghi - o inserție de coș, exterior - marimea zonei okolokaminnoy. 

Pe podea, în cazul în care există un șemineu, gresie.

Video: Bubnov Rata CSKA pentru meciul cu Zenit

fotografie

desene ale pereților laterali pictate, și a pus într-un atelier de lucru pentru a produce, și ei înșiși în acest moment, ne-am dus să caute o cărămidă. Ales, probabil, cel mai urât, am înțeles că a urca la cosul de gunoi pentru a fi găsit și mai bine :)

fotografie

Mai multe viitoare de lucru destul de laborios: colectarea de substrat cărămidă sub focar, și un fascicul de deasupra ei. Cărămizile au fost forate prin găuri, a fost introdus în tija metalică filetată la capete. Cărămizi au fost lipite împreună cu o soluție, apoi a fost introdus tija găuri și sunt strânse cu piulițele. După uscarea soluției obținute astfel modele.

fotografie

Până în acel moment, am fost gata și descărcare de formulare (unul dintre ele în fundal de cărămizi)
Apoi a mers procesul de asamblare.fotografie
Piciorul stâng este în picioare dreapta, lentile această distorsiune cu unghi larg.

După instalarea structurii exterioare a șemineului, instalația de inserție șemineu plecat.

fotografie

Și mai departe de finisare.

fotografie

Brick pe pereții laterali a fost retezate în grosime și aderă la gresie mortar refractar. Pereții sunt de acest fel.
Eforturi suplimentare pentru a aduce foc la starea, plăcut ochiului.
fotografie

Top a fost instalat grinzi de lemn și cutie.
Astăzi avem acest lucru:

fotografie

E ca și cum totul a fost bine, dar poate avea ceva de fib, dar poate nu. Bine ... M-am dus pentru un whisky, și va aștepta pentru iarna ...

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu