Și plus mea!

Video: știri interesante - plus mea

Bună seara, fetelor! Stau aici, am citit în fiecare noapte blogurile pe care oricine care a venit și nu a putut rezista ... și vreau să alimenteze show-ul lor! Dissuaded de mai multe ori, l îndeamnă să arate și nu există nimic special, nimic nu este în floare, dar mâinile sunt mâncărime !!!

Prin urmare, a se vedea:

Murraya înflorit pentru o lungă perioadă de timp am fost în căutarea la magazinele locale ei nu se găsesc. Podruku a luat soțul și a plecat să găsească la Moscova, iar acum am avea! Cu toate acestea, ea refuză să crească, la toate! Stând în poziția de pornire pentru mai mult de două luni, dar florile în liniște. Ceea ce este surprinzător, în loc coroana în floare ei era acum boabe de maturare. Sufar la o pierdere a ceea ce locul pe care îl va continua să crească!?

Hoya este o mare (dacă nu înșel). Nu este așa, și o nouă, mai exact să spunem, bine uitat vechi. Am crescut înainte, dar apoi dragostea mea pentru ea sa racit (nu un mare fan de mine și creeping agățat), a dat-o mama-in pentru a lucra. Câteva luni mai târziu, mama ei în drept adus acasă, pentru că angajații au ales o floare rapid și în liniște a început să coaja. Dar curând a devenit în-lege este o povară și atunci când am cerut de la Hoya otrostochek (dragoste brusc trezit), am prizentovali plină floare, adevărul este în versiunea actualizată. Din moment ce creste rapid, se poate spune că oddavala, apoi am întors!

Video: THE SIMS 2: Familie din Houston # 17 - Marele plus!

Peperomiya. V-am arătat mai devreme de plante pentru adulți. A fost necesar să-l actualizeze, acesta a încetat să înflorească. Aici ea a fost crescut, sper că în curând vă rugăm să înflorire.

Acest pestriț:Visul meu este de a le pune împreună într-un singur vas. Și în picioare lângă Cyclamen. bec mic cu frunze, mi-a dat fratelui soției sale. 1,5 luni deja crescut.

Video: Marele plus, în familie sau un alt anpakingmarkdown Azalea din care am scris recent. Pune-l pe stradă, în cazul în care vremea este rece și umedă, care merită, eu chiar cred că el a fost zâmbind. Doar aici înainte promit la căldură, iar diferența de temperatură dintre zi și noapte. Prompt cum putea fi în continuare!?

violete nu-i lasa sa iubim, dar a vrut ceva care înflorește, iar acum ei sunt pe pervazul ferestrei. Bănuiala a luat în-lege a rozetochki, cu toate că eu chiar încerc să crească de la frunza in sine. Plecat pentru o lună, m-am întors, și au fost după cum urmează:

Video: De ce radio este oprit prin adăugarea unui sunet?

văzut niciodată o floare atât de luminos. Fotografia nu este foarte vizibil, dar, de fapt doar paiete ca granulatie diamant stropit. Așa că acum îi iubesc râde.

Aceasta, desigur, nu toate nou-veniți ... dar pentru cei care sunt în creștere în grădina celor care au eclozat din semyachka și, desigur, despre orhidee, voi explica mai târziu. Vă mulțumim pentru atenție !!!sărut

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu