Nu va fi un pui Garden City

...
Și el aude o șoaptă mândru
apă și sub și peste:
„Patru ani mai târziu,
acolo va fi un oraș grădină! "
...
Știu - orașul va,
Știu - floare de grădină ...
VV Maiakovski 

Mi-a luat mai mult de patru ani pentru a convinge soțul ei la următoarea aventură. Acum știu că va fi un oraș grădină, deși puiul. )))

Inspirat, nu fără ajutorul unor prieteni buni pe acest site, și cu acordul soțului ei, am început să se dezvolte activitatea de dur pentru a traduce kuryatnikostroitelstva planuri grandioase.
Prima porțiune a fost examinată pentru prezența adecvată pentru un anumit proiect, locuri. analizat cu atenție toate articolele de pe site-ul kurosoderzhaniyu, kuroproblemam și kurovostorgam. Mara ... îmi pare rău, entuziasmul a fost intens. În cursul a mers un notebook și stilou. Odată ce proiectul este mai drag pentru a desena pe o bucată dintr-un caiet de școală, mai degrabă decât abruptă a AutoCAD-e. Apoi a fost necesar să se estimeze estimările reflecta asupra a ceea ce ar putea fi salvate, ci pe ceea ce este necesar. Toată iarna la dispoziția noastră - vom cumpăra materiale pentru clădire.

Costuri de transport maritim, inclusiv:
1.Penoplast 1,0 x 1,0 x 0,1, 30 buc. 6210 ruble.
2.Brus 150 x 150, 6 bucăți 2082 m2 p.
3.Doska 100 x 40 6 15 buc 2376 m p.
4.Doska dyuymovka 100mm 6 buc M20 1800 p.
5.Laminat (40 bucăți) 2120 p.
6.Pena asamblare prof.ballon 3 buc 660 p.
7.Samorezy 35 mm 0.2 kg 34 p.
8.Samorezy negru 55 mm 0.5 kg 76 p.
9.To zhe35 G34 r 300 mm.
10.Navesy la stânga 100mm sht152 4 p.
11.Svetilnik LED 120 cm 1 buc 1200 r.
12.Kabel 2 x 2,5 m 1000 30 p.
13. Livrarea (2) 3000 p.
14.Rozetka bucăți dvoynaya2 90 p.
15.Vyklyuchatel dvoynoy1 pc 75 r.
16.Vyklyuchatel odinarnyy1 piese 65 p.
sticla exterioara 17.Svetilnik 2 buc 500 p.
18.Kabel film coaxial 30 m 360 p.
joncțiune 19.Korobka 10 x10 3 bucati 60 p.
20.Trosik pentru vozdushki 30 M150 p.
21.Setka sudate 1 x 15 m 2 rola de 1500 r.
22.Truba 15 x 15 (poarta, stilou) 30 1230 p m.
23.Navesy dreapta 2 buc 76 p.
24.Zadvizhka ușii 3 buc 66 p.
25.Proflist C8 zinc 0,35 2 10 m 3880 buc p.
26.Proflist C8 zinc 0,35 m 3 buc 4 2328 p.
27.Samorezy zinc pentru bucata ondulat 35 mm 100 214 p.
28. jgheab jgheab 3m416 p.
29. Cârlig 384 p jgheab.
30. O mașină de spălat, șurub, piuliță 200 r.
31. Ciment 500 2 meshka630 p.
32. Electrozii 240 p.
33. KAMAZ karernogo6000 râu de nisip.
34. Camera video 2000 r.
Total: 39,108 p.

Winter zâmbi temperatură pozitiv. om de zăpadă mea topit. În locul ei, o mână de zăpadă, situată lângă morcovi, ochi-Ember și un melon-pălărie. peluze verzi și pământul topit ... Ar fi soțul meu, și paza ... de ce sunt o bucată de hârtie, un proiect pentru a merge acasă.
proiecte

Și acum ce ne-am prognoza, am întrebat un fan mare să se așeze pe site-ul hidrometeorologice. Și dacă nu promit îngheț și zăpadă? băiat Naiv, el a avut inițial nici o idee despre modul în care acest lucru se va termina.
Utrechka, în aer curat, ne-am dus vesel și distractiv de a pune în aplicare un plan ambițios de construcție unic.
Pe-una două găuri pregătite pentru piloți.
sunt foraj

pune
sticlă

aproape gata

trei sau patru umplut cu o soluție

de lucru în plină desfășurare

Video: Mayakovskiy.Zdes la Garden City!

coloană

și așa am repetat doar de șase ori
stâlpi
Având în vedere că pe timp de noapte un minus, deși mici, au fost rotunjite în sus și a adus la fabrica de cherestea rumeguș.
au încălzit
și târât de-a lungul calea lemnului vechi în seră, este necesar să se maznut nimic împotriva putregai, înainte de a începe să construiască un coteț cadru.

cherestea

Gheață a fost spart, domnilor din juriu! ©))))))

Cablu necesar de 40 de metri. 1600 ruble + coarda să-l atârne 200 de ruble. Impregnarea lemn pentru 680 de ruble. Dar, de schimb, pe lampa. Un om bun a prezentat două (submarin))) limitator de metal antiex în jurul sticlei. 

colete primite din China. Adăpătoarele și termometru. 185 și 95 de ruble, respectiv.
bautori
termometru
teză Fratele nedumerit cu privire la podeaua de nisip. „El respinge cu tărie de căldură ...“ Eu cred.

Înainte de prima ninsoare a avut conduce casa sub acoperiș. Acum puteți lucra în condiții de siguranță în interior. Construcția a luat patru zile până la 5 ore.
coteț

Prima zi a fasciculului făcut dintr-un bar și a ratat impregnare.
A doua zi - scheletul real: rafturi, acoperiș, tavan tiv OSB
A treia zi - au incalzit tavanul și acoperișul închis profil metalic. a început să plouă la fel ca și ultima foaie a fost fixată. Managed. Am început să se stabilească izolația. 
casa de pui

intrare

A patra zi - în cablu dimineață aruncat, nu mai este nevoie să stea cu extensia. Pus izolație pe pereți, ferestre instalate, deschideri pentru usi. 

electricitate

Mai întâi a încercat să folosească un miez de spumă, dar este de bani pe scurgere. 
Toate izolație la nivelul articulațiilor și adezivul poliuretan rezistent este lipit:

lipici

Câteva zile cu uși de bagaje. O intrare, acesta din urmă direct în coteț. Ambele încălzite la 50 mm. Dimensiunea de 60 x 170.

uşi

Lucrul suspendat temporar din cauza unei val de frig)))) Pe strada 20C.

Inspirația depășit în mod neașteptat. Toată ziua am încercat să construiască un cuib. Mai precis, două. Aici este rezultatul surmenaj.
Materiale: Petrecut placaj laminat (podea și acoperiș), laminată pe fibrolemnos peretele din spate, bloc 4h7 cm stinghie.
Încântæ ochi, sper, apreciez puiul.
priză

Lățime 80 cm, înălțimea peretelui din spate - 40, adancime - 40.

priză

Astăzi este o zi umplut de pui „mobilier“ roost igienic. Ieri, o lungă perioadă de timp se târăște pe un Internet, încercând să găsească tipul și dimensiunea perfectă. Rezultatul a fost o astfel de construcție, dimensiunea casetei 170 x 60 cm:

culcuș

Dacă luăm în considerare mai multe detalii:
dyuymovka baza de 100mm sub linoleum vechi

cadru

care este fixat pe lamelele inferioare laterale 20x40 mm

cadru

găuri pentru șuruburile pre nasverlivalis că bara nu se sparge.
Pe partea de sus a cadrului detașabil cu o grilă. benzi de cadru 20h40mm, șurub mobilier fixat

cadru

Rack-uri din placaj de 15 mm bara de margine detașabilă 40x40 mm, coplesiti si slefuite.

culcuș

Nu știu dacă lățimea suficient de cutie, ca zona de „zakakivaniya“ un pui, nu am aflat)))

Feeder pentru puii de găină.
Tub folosit 1 metru diametr110 mm, cruce, și două retractia ventkryshka 45 de grade. Pentru a alimenta nu se încadrează în tubul, cimentat în piesa transversală din plastic flexibil.
trecere

Când asamblate, se pare ca acest lucru:

alimentator pentru pui

În opinia mea, puii au acces la hrană. Cu experiență cereale de umplere cu succes)))

hrană

Pentru mineralul alimentarea unui alimentator separat. Utile pentru canal de cablu lățime de 10 cm, unghiurile acestea și aceeași bucată de placaj. Se taie din capac conductă de 40 cm și 30 cm de bază. deschidere 7 cm capac.

Video: Garden City

jgheab

Colțuri sunt fixate pe cutia

jgheab

Și caseta este fixat pe raft de placaj.

raft-feeder

Pentru a nu priva puii de găină dreptul de a alege, pentru a-l face un alt alimentator. Baza de dyuymovka 15h60 cm, înălțimea totală de 30 cm, înălțime 11 cm cutie.

iesle tradiționale

Alimentatoare în totalitate)))

alimentatoare pentru pui

ceașcă automată castron de băut.

castron de băut

Ușă 30x30 cm, pentru a avea acces la incintă. 2cm izolat.

ușă

ușă

ușă

ușă

Adus acasă două lămpi vechi obținut „MILIOANE“, atunci nu este nimic, m-am gândit, poate „nuihftopku“. 

lanternă

Dar, pentru a începe să înțeleagă, nu o dată suspină nostalgic al calității sovietice. Acest lucru nu este un produs ieftine din China. Acest lucru este - de secole. A trebuit să găsesc un borcan și începe termoemali cadou de plumb în ordine.

reparații

Video: După patru ani, nu va fi un oraș în grădină!

Rezultatul muncii

lampă

Februarie Dezgheț mulțumit. Transformarea grajdului în colibă ​​a început. Căptuși pereții cu siding.

februarie

O săptămână mai târziu, o casa pentru picioare de pui este aproape gata. Rămâne să umple podelele. Și termin platformă cămașă.

coteț

coteț
coteț

coteț

coteț

Pavel pune o plasă galvanizat. Pe ea - spuma de pe partea de sus - nisip.

nisip

Bummed-chip pentru a-pilitură. Proaspăt, uscat. A adus nouă saci, cu o rezervă.

talaș

talaș

ventilație adăugată. Supraveghere video.

ventkorob

Preparat dintr-un rezervor din oțel inoxidabil, sub furaj.

Tancul de alimentare

Apa este alimentată dintr-o sticlă, capacitatea de 2 litri. 

apă

Testele de băutorii de cupă au avut succes. Turnat în mod uniform la margini, nu prin fuga)))

castron de băut

Și tot sub supravegherea. Camera video funcționează corect. înregistrarea mișcării. Bazinul cu nisip sub cracă. Încă trebuie să se pregătească de cenușă.

CCTV

finisaj tema de construcție și să invite citește

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu