Daylily din Krymsk
Floare cu o specială, o poveste pic trist. Noi trăim în prieteni Krymsk și noi de multe ori le vizita, există o natură frumoasă: păduri, râuri de munte. Vara trecută, chiar înainte de potop, treceam prin ele, pe scurt, și cu produse achiziționate pentru cină. Nu departe de magazin vechi pus pe ziar trotuar și a vândut ceva, m-am gândit mai întâi departe ananasul, dar apoi m-am putut vedea - e flori. Bineînțeles, imediat m-am grăbit să-i. Ea a fost de vânzare daylilies, cu toate acestea, denumirea soiului nu știu, dar a spus că floarea este fabulos frumos. Pentru a fi sincer, eu nu le-a cumpărat de dragul frumuseții, și că bunica nu suporta caldura, și a plecat acasă. Ei bine, în seara ne-am dus, iar noaptea totul sa întâmplat. Acum, uita la floare, nu am putut ajuta gândi cu tristețe, ca și în cazul în care ea a fost în viață bătrâna? Acum culoare mi se pare unele doliu ...
La casa unui prieten aproape sa prăbușit, bine, că a supraviețuit tuturor!
Asta e modul în care grădina se uită înainte de îngrijit și curat.
Un garaj este, de asemenea, Volga ...
a supraviețuit în mod miraculos cocoș, umed, dar încă mai cântă!
Trăim o viață bogată, dar colectate imediat toate acestea ar putea, masina (am fost apoi Zhiguli 12) este complet încărcată cu apă potabilă, lapte, pâine, lumânări, bine, cu toate necesitățile și soțul ei, imediat s-au grabit pe la prieteni.
- Și ce fac cu acest Phalaenopsis sau exacerbarea tsvetogolizma!
- Hoya este una mi-am, dar acest lucru favorit
- L-am cumpărat pentru, așa că a fost
- Jukka dragon copac! miracol sa produs
- Pachetul uitat
- Flori de iarnă de Clematis
- Impatiens, Vanka-ud, frumusețe feciorelnică, Impatiens, flacără
- Micul meu nerușinat
- Flori de gradina mea: daylilies!
- Ingrijirea adecvata a plantelor de interior
- Floarea cele mai preferate
- Și Cubs din nou
- Șofran sălbatic
- Amestecătură de florile mele de grădină
- Frumusețe trăiește peste tot, în fiecare floare, în fiecare fir de iarbă și chiar și o picătură de…
- Cum pentru a salva cabana fundașul?
- Gloxinia Împărăteasa și begoniile din semințe de
- Brand nou
- Pepino această pere, și alți locuitori din casa mea
- Vizitarea prietenilor în țară ca un loc de joacă !!!
- De ce eu locuiesc în sat