Cum de a vindeca o ridiche tuse?

Pentru tratamentul tusei, puteți utiliza o varietate de medicamente pe bază de plante. Bine rădăcină de lemn dulce ajutor, inhalatii cu frunze de eucalipt, decoct de muguri de pin. Geranium, de îngrijire la domiciliu pentru care nici o problemă, poate ajuta, de asemenea, să facă față simptomelor de raceala. Mai ales eficient este ridiche tuse miere. O astfel de medicament curativ vă permite să eliminați rapid flegma, a redus tuse reflex.

Care este cel mai util ridiche?

tuse ridiche neagra

rădăcini negre

Video: tuse medicament din ridiche. Tuse medicament de la o ridiche

ridiche tuse Negru este cel mai des folosit. Este un imunostimulant excelent și un agent antimicrobian, ajută la eliminarea răgușeală, tuse convulsivă și vindeca bronșită. Este cunoscut faptul că acesta a fost utilizat în tratamentul chiar și egipteni mii de ani în urmă.

De ce este reteta ridiche tuse utilă, care a fost utilizat în cele mai vechi timpuri? Astăzi, rădăcinoase sunt cultivate în diferite culori: alb, verde, roz, violet inchis, maro. Poate fi utilizat pentru a trata orice, dar cel mai util și eficient este considerat negru. Că posedă antibacterian, diuretic, proprietăți coleretice.

În compoziția sa include un număr mare de proteine, zahar, fibre, magneziu, potasiu, calciu, fier, acid ascorbic volatil. Există lizozim - un agent antimicrobian spectaculos ajută la eliminarea microorganismelor dăunătoare. Nici pernicioasă bacilul difteric sau tija Mycobacterium sau Staphylococcus aureus bine-cunoscut nu cedează la lisozimă.

Cât de util ridiche încă? Acesta conține o cantitate mare de potasiu din organism reglarea metabolismului apei și electroliților. Cu diuretic, conținutul de legume ajută la eliminarea deșeurilor din organism, împreună cu produse toxice. Toate acestea permit de a vindeca o tuse la domiciliu in cel mai scurt timp, pentru a îmbunătăți corpul, satura-l cu substanțe nutritive necesare și oligoelemente.

Legumei brut recomandat ca mijloc de stimulare a apetitului, îmbunătățind metabolismul, digestia.

Compoziția de rădăcină neagră include fibră brută, care optimizează motilitatea intestinului, poate preveni eficient constipație. Fibrele se grăsime rapid și sigur de a deduce excesul de colesterol din organism. Experții sunt de părere că utilizarea de ridiche este de necontestat în tratamentul multor boli.

Rețete pentru casă

Cea mai simplă metodă este de a utiliza mediu vegetal solid dimensionat cu o cantitate mică de miere. Partea de sus a îngrijit tăiate, și apoi a face un șanț interior, cum ar fi o ceașcă mică. În această aprofundare este necesară pentru a pune o lingura plina de miere, dar că există un loc pentru formarea de suc. După aceea, capac vegetal acoperit și lăsat să formeze suc de aproximativ 12 ore (se recomandă să se facă acest lucru la culcare). Dimineața, este deja posibil să se ia medicamentul.

Ridichea tuse

Prepararea de sirop terapeutic

Siropul rezultat a fost luat înainte de masă, la o linguriță plină de 3 ori pe zi. O rădăcină poate dura timp de aproximativ trei zile, după care este necesar să se înlocuiască cu unul nou, dacă este nevoie de tratament suplimentar. Mai ales un astfel de medicament cum ar fi copiii mici, ca un gust foarte plăcut, ușoară.

remedii populare pentru tratamentul tusei:: Video utilizarea de ridiche

Există o altă rețetă, modul de utilizare rădăcină pentru fabricarea unui medicament. Trebuie să luați o legumă, curata, se taie în cuburi mici, apoi se pune într-un borcan de sticlă, se toarnă mierea în recipient. Cel mai bine este să nu acopere capacul borcan și se acoperă cu tifon. Înseamnă că este necesar să se insiste două zile, puteți lua lingurița plin.Există o rețetă simplă, care este utilizat în cazul în care nu doriți să așteptați câteva zile pentru a obține o tinctura. nevoie negru rădăcină la grătar, și apoi trecerea în masă în tifon, stoarceți. În rezultat suc de miere de albine, se amestecă bine. Masa rămasă nu este aruncat afară din ea, puteți face împachetări mari.

muştar din tescovină

De multe ori numai sucul este utilizat pentru prepararea de instrumente de vindecare. grătar vegetal (crustă nu este îndepărtată), apoi masa rezultată este plasată într-o pungă de tifon, este extrudat într-un recipient emailat. În sucul astfel obținut se adaugă miere în raportul 1: 1, amestecul rezultat este preluat de 3-4 ori pe zi. Va fi suficient pentru a finaliza o lingura de doze. Și ce să facă cu masa de repaus? Mulți doar arunca, dar ridiche, proprietăți utile care sunt destul de extinse, și pot fi utilizate pentru producerea de tencuieli muștar.

Turta rămasă este necesar să se mute la un tifon curat, distribuite uniform pe suprafața. După aceea, un al doilea strat de acoperire tesatura, chiar și în stare umedă astfel asistentul atent aplicate în zona de sub omoplatului aproximativ 15-20 de minute. Pe partea de sus a unei comprese pentru a acoperi tot ce nu se poate, pentru a primi un cartonaș galben este de a „respira“.

De îndată ce suprafața pielii va fi roz, comprima este necesar să se treacă la o altă zonă sub omoplatul ca 15-20 de minute. Luate în același timp simplu și ridichi tuse, amestecat cu miere. Acest tratament este foarte eficient, după câteva zile, tusea dispare, de bronsita, nici o urmă rămâne.

Ca și muștar mare ajutor în boli, cum ar fi guta, reumatism, sciatică, lumbago. Pentru a pregăti, după cum sa menționat deja mai sus, cel mai bine este de a utiliza o rădăcină neagră, care este considerată mai sănătoasă. Utile pentru răceli și voință măceș bulion, a căror utilizare este verificată de către mulți.

Medicina tradițională este foarte bogat într-o mare varietate de rețete pentru a ajuta sa scapati de o tuse în timpul o răceală, bronșită și alte boli de acest gen. Pentru prepararea agenților terapeutici pot fi utilizate nu numai ierburi, ci și rădăcinile. Aceste rețete sunt ușor, puteți face chiar și muștar la domiciliu, care poate scapa de dureri de spate.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu