Cum se uita de arsuri la stomac?

Pirozis - o senzație de arsură care apare în esofag. Aceasta este cauzată de faptul că sucul gastric, intra in esofag nostru, cauzand disconfort, greață. Durata atacului - câteva ore. De obicei, conținutul de acid al eliberării stomacului în esofag poate fi observată în jumătate de oră după masă. remedii populare pentru arsuri la stomac poate ajunge rapid și permanent scăpa de acest sentiment complicat, normalizează starea generală, să consolideze sistemul digestiv.

Chiar și houseplants tradiționale pot ajuta la eliminarea simptomelor neplăcute. Kalanchoe, Tradescantia, în curs la domiciliu urmat de cel mai simplu, se lasă să se uite de boala.

Metodele traditionale pentru a ajuta la eliminarea disconfortului

remedii populare pentru arsuri la stomac

eliminarea pirozis

Ca un popular eficient căi de atac poate recomanda o varietate de plante, sucuri, uleiuri și chiar coji de ouă. Ar trebui să fie tratată nu numai un simptom, dar boala în sine. Provoacă o senzație de arsură este adesea ales incorect alimente. Unele stare generală de rău provocat mere acre, prune, și chiar iaurt, pâine maro. Abuzul de toate tipurile de condimente iuti - un alt motiv pentru boala.

Cum se poate preveni starea de boală? Pentru început va trebui să revizuiască setul de dieta din care produsele cele mai susceptibile de a produce arsuri la stomac. Este recomandabil să luați medicamentul și gătită corespunzător la domiciliu din fructe sau plante aromatice. Tratamentul Oamenii de arsuri la stomac pot fi, de asemenea, utilizat ca o măsură preventivă.

În unele cazuri, boala este cauzata de un bolnav de ficat pentru a trata aceasta, puteți utiliza rădăcina măceș. Reteta este destul de simplu, acesta va fi capabil să pregătească orice gazda. Este necesar să se pisa rădăcina fiartă în apă obișnuită. O jumătate de kilogram de rădăcini durează aproximativ 4 litri de apă. Compoziția ar trebui să se fierbe timp de aproximativ 20 de minute, patru ore după conținutul infuzate. Perfuzia trebuie să bea timp de 30 de minute înainte de a mânca mâncarea, paharul plin de 3 ori pe zi.

ulei de cedru si coji de ouă

Ei bine, ajută un remediu popular, așa cum toată lumea știe de ulei de cedru. Puteți cumpăra într-un magazin de farmacie sau de specialitate. Ulei - un mare ajutor atunci când hiperaciditate, crampe stomacale, ulcer suspectat. Ia uleiul de cedru ar trebui să fie de aproximativ o jumătate de oră înainte de masă la o linguriță plină, după o săptămână de arsură în esofag va înceta să chin.

Se recomandă să-și urmeze cursul timp de o lună. După primul an, veți observa că organizarea activității de stomac și intestine, somn normal.

Video: Rezultatele purificării cu Kolovada (ColoVada)

Ce ajută încă arsuri la stomac? O metodă eficientă este considerată a fi coji de ouă zdrobite. Este necesar să se zdrobiți fin, ia 1 ch. L. de două ori pe zi. Dacă aciditatea este crescută, apoi amestecul trebuie spălate în jos cu apă curată. La aciditate scăzută, împreună cu coajă recomandată de apă potabilă, în care se dizolvă miere. Acest remediu simplu nu numai elimina rapid arderea dureroasă, dar a consolida rapid articulatii si oase.Sucul de cartofi și pătlagină

Când indigestie mare ajutor suc de cartofi. Acest instrument popular nu numai elimină simptomele deranjante, dar trateaza cauza bolii. Gatiti-l aveți posibilitatea să proprii, o mulțime de timp pe ea nu va fi necesară. Este necesară o cantitate mică de cartofi trec prin storcător, atunci acesta poate fi beat. Pentru a îmbunătăți gustul băuturii, se adaugă suc de mere. Înseamnă că este necesar să se bea pentru o jumatate de cana, mai bine să facă acest lucru de trei ori pe zi, timp de o jumătate de oră înainte de a mânca.

Cursul de tratament este următoarea:

  • 10 zile de tratament,
  • 10 zile pauză,
  • 10 zile de al doilea ciclu de tratament.

Pentru îndepărtarea rapidă de atac este recomandat să mănânce o felie de cartof crud.

Rapid și ușor permite de a scăpa de arsuri la stomac acasă patlagina simplu. Există multe varietate de rețete bazate pe ea:

Video: Revizuirea programului Kolovada (Colovada) -Andrew Toloknov

  • Frunzele de patlagina proaspete trebuie spălate foarte bine, se macină într-o mașină de tocat carne. Aproximativ litri jumătate din masa astfel obținută este necesar să se amestece aceeași cantitate de zahăr, pune conținutul unui frigider. Este necesar să se aplice pentru o lingura plina de trei ori pe zi, timp de 30 de minute înainte de a mânca.
  • pătlagina frunză proaspătă umplut cu apă fiartă, după care bulionul este luată în timpul zilei pentru un singur sip.
  • pentru a scăpa nu numai de arsuri la stomac, dar gastrita, ulcere, pentru a regla nivelul pH-ului ar trebui să fie în timpul zilei de mestecat pe o frunză de pătlagină 2, înghițire și scuipând tort suc. Boala după un astfel de tratament va pleca în curând.

frunze Kalanchoe și tincturi de Tradescantia

Tradescantia Blossfeldiana

Tradescantia Blossfeldiana

Video: RAMS, VP Trezorierilor despre sănătate

Când hiperaciditate, gastrita, atunci când recepția este acru și amar, lactate și alimente prajite nu este posibil, este frunze de rutină eficiente Kalanchoe. Îngrijire la domiciliu pentru aceasta planta este simplu, aveți pe pervazul ferestrei va fi propriul medic. Timp de zece zile, dimineața, înainte de a mânca mestecare spălat frunzele plantei, sucul este înghițit și scuipat afară tort rămase. Apoi aranja o pauză de zece zile și se repetă din nou curs. Acest tratament extrem de simplu poate scapa de arsuri la stomac timp de mai mulți ani înainte. După ceva timp, puteți repeta cursul profilactic.

remediu destul de eficient pentru arsuri la stomac bazată pe Tradescantia. Este util mai ales în aciditate ridicată, adică, atunci când există greață după fiecare masă. Faceti o tinctură cu mâinile nu este atât de dificil. Este suficient să se ia 200 de grame de zebrovidnoy conținutul Tradescantia se toarnă o jumătate de litru de vodca si infuza normala aproximativ 6 zile.

Perfuzia durează aproximativ 2 luni de linguriță dimineața, este mai bine să-l facă pe stomacul gol. Pentru prevenirea perfuziei, se recomandă să luați o dată pe an, timp de 1 lună.

Pirozis - o boala care deranjează mulți, dar nu doar cumpara droguri farmacie. Orice medic va spune mijloace eficace și complet sigur, care se poate face manual din ingrediente naturale. Poate ajuta chiar si plante de apartament, care cresc în aproape fiecare casă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu