Ceaiuri de plante pentru tratamentul bolilor gingivale

durerea de dinți pot fi cauzate de diverse motive. Nu este numai cariilor dentare, dar, de asemenea, probleme ale țesuturilor moi, disconfort, sângerare sau livreze gingiilor inflamate. Motivele pot deveni tartrului, fisuri și alte deteriorări ale emailului. În orice caz, de la disconfort pentru a obține rapid scăpa de, deoarece ele devin, uneori, cauza de dureri de cap, starea generală de sănătate proastă.

Desigur, ar trebui să caute imediat ajutor de specialitate, dar ce se întâmplă dacă producția și există o durere de dinți puternic. remedii populare - cea mai bună opțiune în acest caz, acestea vor ajuta la eliminarea rapidă de boală, eliminarea simultană a țesutului și umflarea sângerare. Expertii recomanda sa utilizeze salvie, musetel, oregano, sunătoare, etc. Ei nu cresc pe pervazul ferestrei, ca trandafirul sau Croton. îngrijire ei nu au nevoie, dar pentru taxele ar trebui să meargă în pădure, parc sau în bine-cunoscut în jurul valorii de farmacie.

Rețete tradiționale pentru durere eliminarea

remedii populare de tratament stomatologic

remedii populare

Home remedii pentru durere de dinți pot fi variate, precum și efectele acestora. Puteți elimina durerea, umflarea, și este mai bine să acționeze direct asupra cauzei. remediu popular nu va elimina numai disconfortul, dar, de asemenea, reduce inflamația țesuturilor moi. Aceasta va ajuta la copiii mici, ale căror dinți de tăiere noi sunt adesea cauza de boli. Procesul natural al erupției dentare intervin nu este necesară, dar ușura durerea poate și ar trebui să fie.

Deci, care ajută la o durere de dinți? Astăzi puteți utiliza o varietate de metode, dar cele mai frecvente sunt următoarele:

Video: Tratamentul parodontal de remedii populare !!! Afecțiunile gingivale | # Parodontita #edblack

 • efective bazate pe salvie. Asigurați-le foarte ușor de plante medicinale preparată, se filtrează și se lasă să se răcească. Bulionul rezultat este necesar să se clătească gura de 5-6 ori pe zi-
 • nesărat felie obișnuită grăsime este plasată pe zona dintre porțiunea de obraz și pacienții aproximativ 15 minute-
 • se aplică pe zona afectată se spală temeinic rădăcină de pătlagină. astfel de mijloace vor face să uitați de disconfort în 10 minute, iar efectul acestui lung. In plus, clătirea se realizează și, pentru acest scop costume de decoct de frunze de patlagina.

Există rețete sofisticate, care nu numai ca elimina disconfortul, dar, de asemenea, au un efect terapeutic. Când cariile elimina durerea și umflarea poate ajuta la urmatoarea reteta:

Video: De ce sunt gingii inflamat?

 • Peucedanum rus (suficient 25 g), se toarnă 100 ml de alcool normal, și apoi infuzat polchasa-
 • în tinctura se umezește bumbac steril și aplicat zonei inflamate.

Când durere severă, puteți folosi oregano:

 • oregano concasată necesar se toarnă 500 ml ulei de floarea soarelui. Ingrediente ar trebui să insiste 8:00, apoi protsedit-
 • Ei se folosesc după cum urmează: un tampon de bumbac steril este răsucit, umezită în infuzia preparată și aplicată pe suprafața dintelui. Dureri de spate, după o perioadă scurtă de timp.

Tratamentul bolilor gingivale

Cum sa scapi de dureri de dinți și inflamație? Nu este întotdeauna cauza durere devine dintele în sine, cariilor dentare, emailat sau de deteriorare a prejudiciului său. Cel mai adesea nevoie de tratament guma. Aici vine într-o varietate de retete de medicina traditionala. Acest lucru nu înseamnă că un astfel de tratament ameliorează durerea de dinți de la o vizită la medic, dar pentru a elimina inflamatia care cauzeaza disconfort, puteți destul de repede.

Metoda cea mai simpla si mai multe dovedit - pe bază de tinctura Nalba mare. Cum să-l gătească? Măcinat rădăcină a întregului este turnat un pahar de apă fiartă și se filtrează. Tinctura se recomandă să clătiți gura de mai multe ori pe zi.În lupta împotriva inflamației și a ajuta la aceasta reteta:

 • 3 linguri linguri de sare de mare (măcinat anterior), 2 linguri de pulbere obținută din piei de banane, ar trebui să fie atent peremeshat-
 • se adaugă măslina Masa obținută ulei-
 • compoziție preparată se recomandă tratarea zona afectată timp de câteva minute în masaj dimineața și seara. Dupa procedura, gura nu este clătit imediat.

Puteți aplica pentru tratamentul inflamației și normale de aloe cameră care crește în aproape fiecare casă. Reteta este extrem de simplu. Sucul de aloe produs din frunze zdrobite, se diluează cu 100 ml de apă. Soluția rezultată, se clătește gura de mai multe ori pe zi.

Cum de a consolida gingiile?

Tratamentul stomatologic remedii populare - nu este doar o luptă împotriva durerii, dar, de asemenea, măsuri preventive pentru a consolida dintii. În cazul în care timp pentru a începe astfel de măsuri preventive simple, apoi o mulțime de probleme în viitor, este ușor de evitat. Atunci când gingiile moi, se recomandă să utilizați Potentilla rizom, se face tinctura. Pregătirea mijloacelor după cum urmează:

 • Potentilla rizom într-o cantitate de 20 g se toarnă 100 ml de alcool, insista nedelyu-
 • dacă se prepară infuzia, este necesar să se amestece 10 părți cu 5 părți de obicei glicerina.

Unguentul rezultată trebuie aplicată în mod regulat.

Pentru clătiri de zi cu zi se potrivește aceasta reteta:

 • coada calului într-o cantitate de două linguri toarnă 250 ml de apă clocotită, apoi perfuzat în timpul nochi-
 • rezultând tinctura clătiți bine gura lor. Perfuzia trebuie să fie în stare proaspătă în fiecare zi.

În cazul în care guma sângerează, aceasta va ajuta la următoarea metodă:

 • două părți de scoarță de stejar amestecat cu o porțiune de var culori-
 • apoi amestecul plin linguriță se adaugă la 250 ml de apă fiartă și ostuzhaetsya-
 • Decoct ar trebui să fie gata să-și clătească gura de trei ori pe zi, pana cand sangerarea si durerea nu va fi plecat.

Astăzi, rețete populare întoarce din nou la casele noastre, ajutând pentru a scăpa de multe boli. Ele sunt eficiente și complet în condiții de siguranță. Nici unul remediu farmacie nu ajută, de exemplu, a scăpa de durere și de a elimina cauza la fel de repede ca și ierburi naturale. Gătiți-le cu ușurință la domiciliu, ingredientele cele mai simple, vă puteți aduna sau să cumpere de la o farmacie.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu