Asigurați-un arc de grădină cu mâinile lor

14785084455730ee530348d2.37794042

Acest arc de grădină minunată, am construit toamna anului trecut. Iar ideea creării sale a determinat caz. Mai devreme am făcut de-a lungul pistei „poli de fasole“: stick-ul blocat în sol și în jurul valorii de fasole plantate. Dar, pentru ca frunzele are un băț foarte gros, nu a putut sta și îndoit sub greutatea.

Și odată ce acestea coloana doi foarte de succes răsucite unul cu altul. A fost apoi și fulgeră gândul că ar fi frumos să le combine într-o grădină arcada.

Nu m-am pus pe ideea pe arzator spate. Toamna pe ambele părți ale pistei săpat superficial (pe lopata baionetă), fără sâmburi și cimentată conductelor de apă în ea subțiri.

222222

sârmă semicirculară Top inserata curbate în prealabil, care a pus bucata de furtun ondulat verde la arc a primit aceeași grosime. Tevi vopsite verde. De primăvară de lichidare în jurul lor plantat fasole și glorie dimineața.

Video: Efectuarea de lemn arc / Producere de arc din lemn

Fasole a reușit să-și încheie întregul arc al grădinii, dându-i un vederi luxuriante și frumoase până volbură în continuă creștere, care completează imaginea unei flori delicate.

222

Acum am visat o alee acoperită, care este de obicei făcută din tufișuri anumitor specii. Dar este un lux lung, supărătoare și pentru site-ul țării noastre. Dar dacă într-un rând de-a lungul pistei pentru a seta unele astfel de arcuri de grădină, să le conecteze la fiecare alte bare și fasole plantate, visul de o alee acoperită este destul de funcțional.

In primavara anului trecut, ne-am stabilit pe un cuib de teren cu berze, care sunt tăiate din spumă groasă. Dar pentru a săpa în mijlocul unei zone de pilon înalt - este plictisitor, a fost necesar într-un fel de a utiliza.

Video: Pergola cu mâinile lor. Construirea unui pergolă

223

Dintr-o dată a venit ideea: la capetele celor patru bețe încrucișate (sub forma unui pătrat) am legat de mai multe frânghii lungi, capetele care trase anterior, legat de mize condus în sol. Rezultatul a fost un fel de wigwam frânghie. Din partea laterală a pistei părăsit locul pentru a intra în ea.

Video: bender cu propriile lor mâini, sau cum se face Benders

Aproape fiecare peg plantat mai multe boabe. Ei încolțite rapid și înfășurat coarda, făcând design-ul nostru intr-o casa verde reală, care a devenit în scurt timp un loc preferat distracții pentru copii. În căldura era rece, și un pic de ploaie pe frunze groase este bine protejat.

225

În această vară, ne dorim un pic pentru a „moderniza“ nostru verde „casa“. Pentru a face acest lucru, la o înălțime de 2-2,5 m va stabili cerc, apoi diametrul suprafeței utile va crește în mod semnificativ, și în jurul postului se va face masa rotundă.

Ceea ce nu este un loc de relaxare în căldura amiezii? În opinia noastră, un astfel de chioșc low-cost și ușor de implementat.

Video: Arcade de grădină frumos pentru flori

Un mare mister pentru oaspeții noștri a fost modul în care am reușit să asigure o astfel de înălțime, cu cuib berze.

226

Este simplu - suntem la începutul său asigurat și apoi setați coloana (lemn uscat ușor, al cărui capăt inferior este tratat cu bitum).

Apropo, in toamna cu „zidurile“ ale wigwam, am adunat o recoltă bună de fasole, din care pregătim un fel de mancare foarte gustoasa (in special potrivite pentru persoanele care observă post), sub numele de „Bean Plov“: 1 lingura. fasole tocană ușor în apă sărată până la jumătate.

227

Ceapă și morcovi maro în ulei de floarea soarelui. Boabele pour 1-1,5 Art. se spală orezul și se toarnă apă clocotită, se pune la fiert în final, se adauga ceapa si morcovi. Fierbeti totul până când fierte, se adaugă piper și pătrunjel. Inainte de servire, se amestecă bine.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu