Casă particulară în Slovenia

DOM1

Anul trecut am fost la un tur cu autobuzul în Croația și a adus o mulțime de poze cu case particulare, întâlnite pe drum, și că vreau să împărtășesc cu voi. Dintr-o data unii dintre ei vă dau o idee despre îmbunătățirea propriei lor de origine sau de cătun!
Așa că astăzi vom fi cu voi „plimbare“ prin mari și mici sate Slovenia o țară frumoasă (a nu se confunda cu Slovacia!), Fosta provincie iugoslavă. Această țară mică este renumit pentru natura sa incredibil de frumos, Alpi și la mare. Din tot ceea ce ar putea fi văzut pe drum, aici au fost cele mai frumoase si bogate case si vile (acest lucru după Slovacia și Ungaria). Judecător pentru tine:

Video: VLOG # 10 Zăpadă în luna aprilie, în Slovenia, ceea ce face Luca acasă | 27.04 Slovenia

Dom-2

dom3

Video: CASA PRIVATA CUMPARAT IN CANADA

dom4

Cel mai adesea, casa este acoperita cu gresie roșie. Pierdut și împrăștiate printre munți, se pare turnulete Emerald City. Din acest motiv, se pare că ești într-un basm. Dar lucru ciudat este faptul că în după-amiaza în apropierea caselor sau gnomii sau zanele, sau cei mai obișnuiți este destul de necunoscut. Fie la locul de muncă toate, sau undeva în ascuns.
Orașele mici și sate aici par jucărie după spațiile noastre interne. În afara orașului sunt acasa, la o distanță destul de mare unul de altul.

dom5

Este uimitor cât de multe case sunt situate la distanță de comunicații ale orașului. Cum a rezolvat localnicii presante probleme cu e-mail, de cumpărături și de îngrijire medicală? Se pare că, fără o mașină aici, în nici un fel! Mașini noi ca nimic nu a impresionat, dar pe strada următoare, limba nu se întoarce pentru a spune „oraș“ (după standardele noastre este un oraș mic), sa întâlnit aici acest miracol:

autoturisme

La domiciliu destul de frumos curti interioare decorate, cu toate că de amenajare a teritoriului și de construcții nu diferă:

dom6

dom7

dom8dom9

dom9

dom10

Nu știu despre tine, dar am venit imediat la prima întrebare - se întreabă unde slovenă uscat lenjerie? Ei bine, într-un fel ciudat la ochiul meu, fără frânghii de pânză cu rufele, fără grămezi de nisip și resturi de construcții, de masă cu bănci, roind copii ... Poate că o au toate undeva în curtea de bine ascunsă din afară? Și nu un suflet în apropiere de a cere. Sau poate e pentru mai bine - și apoi să fie brusc jignit într-un astfel de interes sincer în chiloți. 
Apropo, grădini, noi, de asemenea, nu a observat, deoarece poate lua în considerare încercarea de:

dom11

dom12

dom13

dom14

dom14

Fie că toate grădinile din domeniu departe (deși am condus câmpurile din trecut, nimic altceva este văzut). Livezi și grădini de legume, mai mult sau mai puțin frecvent întâlniți în Ungaria. Am intrat în ea ca o gura de patriei noi. Nu a Fotografiere - toate în același mod ca și noi. Și este în creștere la fel. O mulțime de onoare.
Și aici este un alt lucru ciudat care ne-a lovit în seara. Vom trece printr-un alt sat - nu a fost încă întuneric, dar amurgul sunt deja bune. Nu o singură casă nu este aprins lumina! Dacă întreaga familie au adunat în sloven unele cameră de pe partea opusă a casei? Este posibil ca economisirea energiei electrice chiar mai atent decât în ​​rezervă noastră internă. Energia în Europa este într-adevăr scump, în cazul în care acest lucru. Nu e de mirare toate morile de vânt din Ungaria și Slovacia, și Slovenia - în panouri solare!

Sunny batareya1

Acum, este turul nostru Slovenia până la sfârșitul anului. Pe de o parte, se pare că astfel de locuitori frumusete din suburbiile Moscova va fi surprins, acolo teremochke mai exotice acolo. Și pe de altă parte, suntem întotdeauna interesați în viața de străini. Este un lucru atunci când se pare că ei au, iar iarba este mai verde de viață și mai frumos. Cel mai probabil, da și nu. Doar oamenii de aici sunt harnici și minunile sale creează propriile sale mâini. Cu toate acestea, în acest sens, ele sunt la fel ca noi. Și place!

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu