Dorința mea secretă

În cele din urmă împlinit dorința mea secretă! I-am cumpărat un mic Plyuschikov) pur si simplu nu a putut Prout trecut, acesti copii stau in ghivece mici in afara de pete verzi! și tot ce timp de 20 de ruble! pentru nimic nu se poate spune! și într-un magazin pentru un pic mai mult de 120 din apropiere, jaf !!!! asta e ceea ce ei sunt destul de

Video: dorințele mele secrete)

cumparat doar un nou îngrășământ, nu o dată nu este văzut în bastoane udovrenie, trebuie doar să conectați în dreapta numărul de tije (calculate pe baza diametrului oalei) și totul despre hrănire pot fi uitate timp de 2 luni! Aici eksperementiruju pe rastyushkah lor, atunci vorbim despre efectul, mă simt voi conduce în curând din casă împreună cu florile mele și udovreniyami, Plyuschikov odată transplantat, prima dată în țara adăugat vermiculita, a se vedea ce se întâmplă.

Aș dori să vă întreb ce fel de îngrijire de care au nevoie? Din câte știu ei sforilor rastyuhi și sprijinul de care au nevoie, și în cazul în care să-l lipi? Astăzi la magazin a văzut acest lucru foarte mic lucru trudging plantelor în formă de inimă. nu o dată cu un astfel nu se confruntă, te rog ajută-mă!

Video: caldeeanul Numerologie Secret Desires

tocmai a cumparat tot felul de lucruri frumoase pentru a decora vase! Acum am o astfel de frumusete!

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu