Pui de carne de zi cu zi - caldă și hrana pentru animale

Tsyplyatok primele zile de viață în noua lor casă este foarte important. După succesul afacerii depinde de ce fel de acasă ei vă pregătiți, fie că este confortabil și convenabil.

Pui broilere de zi cu zi

Copii de o zi, în primul rând ar trebui să fie cald și plin.

pui broiler de zi cu zi - cald

Articole de pat pentru puii ar trebui să fie profund și cald. Suntem pe podea într-un cazan de bord pat - pur și simplu taie o cutie mare din congelator. Ambalajul a fost mai multe straturi - nu sunt picioarele goale au fost congelare, dar în partea de jos a fost doar o podea, căptușită cu plăci ceramice.

La bord aruncat o pungă de rumeguș fin, nivelat. Pentru pui broiler de zi cu zi au nevoie de o temperatură constantă de 34 de grade. Acesta poate fi determinat chiar și fără un termometru. În cazul în care puii se rulează în jurul liber, somn stivuite în cazul în care doar rulează în jurul fără să alunece în grup, nu încercați să obțineți sub semenii săi, temperatura corespunde nevoilor puilor. Aproximativ la fel ca în fotografie - în cazul în care somnul a biruit acolo și sa culcat să se odihnească.

pui de încălzire de pui broiler de o zi

Pentru camera pe podea a fost doar atât de cald, am instalat un cuptor cu gaz de control pentru a marca de 45 de grade, conectați rezervorul, care încălzește apa și agățate două lămpi evaluat la 500 wați fiecare. A fost suficient pentru a menține temperatura dorită.

pui de carne de zi cu zi - hrana pentru animale

Cărțile sunt recomandări amuzante: ou fiert hrana pentru animale, mei fiert. Când văd astfel de sfaturi, vreau să întreb un consilier încearcă să crească o pasăre la reteta ta? Știu din experiență că grâu poate provoca diaree tsyplyatok. Și ouă produse foarte udorozhat. Același lucru care se hranesc ciocolata vaci pe care le-a dat mai mult de grăsime din lapte.

Rudele de carne - pui bankivskie, cocoșul de munte, cocoșul de mesteacăn. Cine în natură numai că teterevenku uscat - chiar dacă el va fi zilnic, cel puțin zece - năruie fin ouă fierte? Pasărea nu se va deranja să mănânce și gem, și un ou crud, dar de unde a-l ia?

Video: Cum excrescențe broiler 1

mama de pui Wild o dată învățat pui pentru a produce propria lor hrană, scotocesc prin gunoi de frunze, în căutarea bug-uri, furnici, larve. Proteina este prezentă în natură alimentară. Și cu ea semințele orice plantă, că pasărea poate fi găsit pe sol.

puii de carne de zi cu zi să învețe să utilizeze un jgheab de alimentareAsta mi-a decis dieta de zi cu zi pentru creștere case de carne - grâu fin fragmentat, ovăz, orz. Prima zi am umplut alimentator pasăre cu un amestec de cereale și Artek orz. După călătoria, pur și simplu nu au avut puterea de a merge la vărsat pentru regrind. Am luat pe un raft, care a fost, și este turnat în jgheab. Mănâncă! Nu a wince!

A doua zi, a adăugat el destul de un pic de coagulului de acasă. Pe langa apa pura puii beau ser. Am cumpărat-dreapta 10 litri, au existat ieftin. Și toate pentru că nu am nici un loc pentru a lua gândacii pilula, și nematodelor.

pui broiler de zi cu zi de băut ser fericit

Orice medicamente medicale sunt pui în valoare de dezlipit, trebuie să se acorde într-o soluție apoasă până la a treia zi. Acest lucru poate fi un trivitamin complex de mortalitate sau un medicament pentru prevenirea coccidiozei. 

Data viitoare când am umplut alimentatorul de păsări din aceeași hrană, dar a adăugat la un pic de tarate (această fibre dietetice și vitamine) și grâu zdrobit. Mananca fericit, le place un aliment.

Găini ciugulesc furaje

Video: zi broileri vechi de furaje combinate începe de la 0 până la 10 zile - zolotyeruki

Hrănirea puilor de carne zi vechi - o afacere simplă, chiar și mash nu a făcut-o. Hraneste toate uscat, la fel ca în natură. Pe experiența convins că această abordare hrănirii dă rezultate foarte bune.

Dacă aveți de gând să crească pui de carne, s-ar putea găsi interesante (și utile), următoarele materiale:


Ai secrete pentru a avea grijă de pui? Împărtășiți cu noi.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu