Cum sa faci o cușcă pentru puii de găină cu mâinile lor

Știi, pui până când a sărbătorit ziua șaizecea clocire necesită multă atenție. agricultori Novice păsări de curte cred că, dacă pui și furaje cumpărate, apoi crește de la 25 de grame de 3 kg, nu este o problemă. În general, este, dar fără un efort nu se poate face. 

pui broiler într-o cușcă

Amintiți-vă, în articolul despre Brooder a menționat că nevoia de pui în creștere? Al treilea element este doar în valoare de celula. Eu vorbesc despre opiniile lor cu privire la celulele de pui.

De ce avem nevoie de o cușcă pentru puii de găină

S-ar părea că totul este simplu: proteja și salva. Aceste două cuvinte înseamnă lucruri complet diferite.

proteja Am nevoie de ciori, coțofene, cartier și pisicile și câinii, șobolani, șoareci, dihori. Toate aceste animale sunt foarte foame pentru tineri pui de.

Am în ultimul an, dețin o pisica târât pui de trei zile. Am purtat copii pentru o zi în seră, a venit încă o dată se toarnă zerul, iar pisica (nu mă așteptam la un astfel de grăbit de la ea!) Strecură ușa, și chiar în fața ochilor mei a fugit peste broylerenka. Desigur, pisica pedepsit. Dar puiul nu se întoarce.

Kitten și pui. Prieteni sau dușmani?

salva nevoie de vreme, sau invers - de la soare foarte fierbinte. Dacă este frig, puii încep să se abată în grămezi, cel mai slab ar putea muri. În vreme caldă ei doar sudate fără adăpost, în special în cazul în care apa este potabilă de a deveni foarte fierbinte.

Ce ar trebui să fie cușcă pentru puii de găină 

Cage pentru pui, în opinia mea, ar trebui să fie mobil, adică portabile, mobile. Aici Principalul lucru - simplitatea și ușurința de mutarea din loc în loc. La urma urmei, de fiecare dată când un vecin nu va suna, mai ales dacă trebuie să îndure de mai multe ori pe zi.

De ce există o astfel de nevoie? Cage - ca floarea-soarelui trebuie să se deplaseze la soare, și nu se opune în continuare.

roll-cage pentru găini. Site Foto zawazy.ml

Bine cu o cutie de lemn, care are un fund, periat imediat. Nu l-am ridica cu unul, încă, soarele nu prinde. Acest lucru înseamnă că, în plus față de costul ridicat al unei astfel de celulă, voi suporta costurile pentru energie electrică. După ce puii avea chiar și pe un soare bec de căldură zi caldă. Fie că este o lampă cu incandescență simplă sau o infraroșu specială.

Nu vreau o duzină de găini să crească, și multe altele. Deci, am selectat o cușcă portabil ar trebui să fie suficient încât să poată fi poziționat bautori, alimentatoare, loc umbrit să se relaxeze pe o zi fierbinte de mare. Și totuși, trebuie să rămână un spațiu liber pentru a rula în jurul valorii de, înot în praf, un inel de luptă și altele. Acest lucru înseamnă că suprafața, care va acoperi o construcție a mea, să fie foarte impresionant.

puii de găină tineri ciugulesc hrana pentru animale

În urma analizei nevoilor și oportunităților a venit ideea de a proiecta un spațiu mic închis portabil.

Și sa născut ideea că camerei trebuie să fie ușor de ori, astfel încât să puteți transporta în orice uși, iar în hambar ar fi convenabil de a păstra agățat pe perete, fără a lua mult spațiu.

Aceste gânduri și dorințe pot părea nesăbuit, deoarece toate recomanda pui de carne pe o suprafață mică. De atunci - în industriale sau în exploatațiile agricole al căror venit depinde direct de greutatea carcasei. De asemenea, am nevoie să delicioase din carne, din cauza fermele de păsări de curte mari standarde a decis să se îndepărteze.

Cum sa faci o carcasă mobilă 

Design portabil ușor și durabil a fost cea mai bună alegere. Eu spun cum să-l facă.

Video: cușcă pentru pui cu mâinile lor

Alegerea materialului 

Pentru aceasta a venit condițiile mele materiale doar o singură - sudate plasă din sârmă de mică secțiune. De la astfel de celule fac în cotețe industriale. Ei, puteți vedea dacă ați vizionat pe TV povești despre găini ouătoare pui de găină. Amintiți-vă, ca oul se scufunda încet în canelura? Aici este o abordare grilă. Nu este greu, își păstrează forma, cu celule mici.Astfel, plasă sudată cumpăra galvanizat cu dimensiunile celulei de 16x24 mm, un diametru al firului de 2 mm. Acesta este vândut la metru sau în rulouri sau foi, care sunt numite hărți. Am cumpărat de la ferma de păsări de curte, dar, de asemenea, în magazine de materiale de construcții este ușor să cumpere.

Sudate plasă de sârmă galvanizat. Foto site-ul xagetu.tk.

Am avut un hărți net. Este mai convenabil, pentru că lucrarea va fi mai puțin. Dacă ați cumpărat în role, trebuie să facă mai multe reduceri web. În plus față de grila nevoie de sârmă de aluminiu.

operație

grila de tăiere
Dacă ați achiziționat cardul, acesta ar trebui să fie tăiate longitudinal în două benzi egale pe înălțime, musca fiecare tăietori de sârmă. Roll-o bucată de plasă care urmează să fie tăiate egală cu lungimea celulelor pentru puii de carne în creștere. De exemplu, doi metri. Acesta va fi o latură lungă laterală a incintei. Apoi, piesa de tăiere de 95 cm lungime ochiurilor de plasă, se va face fețele de capăt ale incintei pentru puii de găină. Aceste două piese pentru fețele laterale și frontale trebuie acum se taie pe lungime în părți egale.

O altă placă este necesară pentru capacul superior. Ea dimensiune trebuie să fie puțin mai lung și mai lat decât părțile tăiate ale fețelor laterale și de capăt. Celulele pentru a obține un semifabricat. 

Construirea și instalarea
sârmă de aluminiu tăiate în bucăți de 3 cm lungime, și le sigilat toate detaliile. Atenție! Conexiunile trebuie să fie mobile, deoarece celulele noastre este pliere.

Sârmă și instrumente

Toate. Am pus produsul finit pe podea, pe sol, pe iarba. Acum am pas peste interior, pentru a primi în mijloc, degetele abordarea de sus a celulei și să ridice o structură. Ne simțim cât de ușor este pliat aproape plat în poziția de agățat. Ca atare, orice persoană va putea să-l mute din loc în loc, și chiar elimina noaptea într-un hambar. Acum trebuie să punem deasupra celei mai mari plăci de plasă, care va servi ca un capac.

Video: Asigurați-celulă

Pentru securitate simplă cu sfoară pentru legarea tomate pentru a lega cadrul și capacul. Acum, aproape toate! Nici pisicile, nici câinii, nici puii coțofană nu se poate obține.

Crearea unui climat
În mod evident, o astfel de celulă va Windswept că puii de carne nu place în mod special. Problema este rezolvată ușor.

Înființată la data cușcă pentru pui într-o locație nouă, în cazul în care crește iarba proaspătă - închide-l cu bucăți de polietilenă sau nețesut material de acoperire. Astfel de resturi vechi de fiecare grădinar este mult. De asemenea, ele ajuta să crească pui de carne, fără costuri suplimentare. Aceste petice nu numai că protejează de vânt, dar, de asemenea, curiozitatea ciori și vulturi.

împrejmuire Gata pentru puii de găină.

In interiorul celulei pentru pui broiler poate pune o cutie, care taie o parte. Am găsit probleme inutile. Sus sau închide aceleași patch-uri de material nețesut, sau o parte din tavanul, acoperișul a fost acoperit cu saci vechi - o protecție de la soare.

Apoi, mi se părea că șirurile - nu este foarte confortabil, și am adaptat ca titularii de clothespins obișnuite. Chiar și foarte puternic nu au nevoie. Pur și simplu atașați capacul firului la pereții întârzierilor.

Asta este utilizarea de voliere improvizat timp de mai mulți ani. Ieftine, mobil, ușor de a face, ușor de depozitat, fiabilitate ridicată.
Alb cușcă de pui-pui de carne

Există un alt avantaj al acestui design. O astfel de cușcă pentru pui poate fi un loc pentru a muta chiar nu ia în puii ei. Suficient cât să-l ridice, astfel că puii nu au putut iesi de sub grila și la doar câțiva pași. Dacă este necesar, este ușor să se întindă un cablu prelungitor și a pus o sursă de încălzire. Dar, în vreme rece, carnea de pui este cel mai bine pentru a păstra copii în casă.

Se pare că pentru a face o cușcă pentru puii de găină cu mâinile lor ușor! Vecinii și rudele mele vorbesc despre un astfel de design, cu respect, cușcă portabil îi ajută să crească timp de mai mulți ani, și pui, și gâște.

Ce fel de celulă utilizați pentru puii de găină?

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu