Ca furaj pentru pui broiler este avantajos să crească

Pentru prima dată în viața sa de adult independent am cumparat pui de carne, atunci când familia mea are doi băieți a crescut, huligani si indisciplinat, neliniștite și foarte curios. Copiii au fost în vârstă de 4 și 5 ani, ele sunt de aceeași vârstă.

alb broiler

Video: # 1 Broiler. Cum să crească și să câștige (pui de o zi)

La acea vreme, despre hrană pentru puii de carne nu cred, pentru că ei au venit la noi aproape accidental. Ei au fost vândute în apropierea magazinului „ferma de vânătoare“, unde tatăl nostru ne-a trimis să plătească taxe de membru - este considerat vânător nostru. Decizia a fost făcută în mod spontan, si am luat copiii nu pentru creștere și obținerea de produse alimentare suplimentare. Cu toate că în acele zile pentru a cumpăra produse alimentare a fost foarte dificil în magazine urbane.

Puii au fost atât de frumos, astfel scartaie, atât de dulce, încât copiii pur si simplu nu se pot deplasa departe de ele. A trebuit să plătească o vizită la alte magazine în caseta de căutare și șiruri.

Pui în cutie

Ura! Cumpărare realizat! Despre hrana pentru puii de carne din nou, fără să se gândească ...

Tata a așteptat un loc de muncă, el merge și imediat întreabă: „În lumea animalelor, vezi? Despre pui? „El nu a putut imagina că încăperea într-o cutie pe masa chițăit 20 din aceste pui!

Apartamentul nu pot fi cultivate pasăre la etajul al patrulea, se înțelege chiar și de către copii. A decis să ia la bunici, în beneficiul au trăit departe, și a le face fericit. Pe drum, am cumpărat 3 kg de mei - primul aliment.

Prima produse alimentare - mei

fețe vesele bunici sfidează descriere ... în cazul în care acestea au fost obtinerea departe de găini? Deci, puii de carne au început să crească în familia noastră. Kiddies iubit! Mai ales pentru a trage penele de cocoș-cozi, le vopsea și să se joace indieni.

Acum suntem mult mai experimentat, cumpăra alimente în primul rând, apoi de pui, iar copiii noștri au copiii lor sunt, ei înșiși tsyplyatok cumpere.

Criteriile de selecție a hranei pentru animale

Credeți că produsele alimentare ar trebui să fie nutritive? În general, da. Puteți cumpăra în orice moment? Da. Din „da“ tastat o duzină. Dar cel mai important în hrană pentru puii de carne este prețul său.

Să numărăm. Un kilogram de carne de pui în magazinele noastre este de la 105 la 190 de ruble în funcție de categoria de carne de pe carcasele de pasăre de piață sunt vândute la 250 de ruble per kg.

Aici este necesar să se hrănească turma

Există mulți care doresc să obțineți carnea la prețul de 250 de ruble pe kilogram, în cazul în care aici nu este inclusă încă consumatoare de timp, de muncă, vărsat de construcție și mersul pe jos, protecție de la ciori, coțofene și pisici de cartier? Nu. Ar fi de dorit pentru a curăța carnea a fost, de asemenea, cel mai scump.

hrana păsărilor pentru puii de carne lucru, desigur, bine. Se crede că aceasta este echilibrată de substanțe nutritive și minerale, aminoacizi și a altor ingrediente. Nu este, de asemenea, contestată. Dar puii, care, pentru o lungă perioadă de timp au primit doar o dieta speciala, alte alimente nu vor să muște. Văzând spasme lor foame au din nou pentru a merge la piață și să cumpere o altă pungă de delicatese de pui. Iar eticheta de preț este în creștere rapidă.experienţa mea

Initial considerat ca este necesar pentru hrana puilor de carne să se pregătească pentru a hrăni turma, care a decis să facă rost de. Cand se calculeaza pe baza condiției ca cultivarea unui cocoș sau de pui, avem nevoie de 20 kg de furaje cereale. Sa dovedit că trebuie să 3,5 tone. Aceasta este cantitatea necesară de hrană pentru păsări, care vor trebui să înscrie la două luni. Acest lucru este fără a lua în considerare volumul care într-un moment de pui vii transforma într-un frumos carcase imposibile. Nu este la ferma păsări de curte, noi le cresc împreună!

Selecția de furaje pentru puii de carne

Oferte comercianți de furaje în piață nu a fost interesat, așa cum au exprimat prețul. Pentru un amestec de prelansare Sun a cerut 280 ruble în 3 kg începând aleukia - 650 ruble per 25 kg. Aproape 600 de ruble cost per Kurenkov crescut? Bust! Chiar și un bust - în partea de jos, în două luni, vârsta va avea o greutate a carcasei de o jumătate de kilogram de cel mai bun caz, pentru că pasărea va crește fără aditivi pentru hrana animalelor.

Video: # 2 broiler Cobb-500, ziua 10. Cum să crească și să câștige

Am început să caute hrană în întreprinderile de prelucrare de cereale. Am găsit în cartier, aproape pe aceeași stradă. Există o companie care reciclează și produce hrișcă hrișcă. Tehnologia procesului de prelucrare de cereale este configurat astfel încât elimină nu numai corpurile rigide cu un bob, dar este încă calibrat. Aceasta se obține la ieșire hrisca-nemăcinate. Tot ceea ce nu este calibrat, este utilizat pentru a alimenta pentru puii de carne.

Hrișcă și mazăre

Compania este implicată în prelucrarea și mazăre. Aceeași situație - nu îndeplinesc mazarea normală merge pentru hrana pentru animale. O mică problemă - albit abandonuri aproape făină și făină pentru a hrăni puii nu pot, Dă-le o sămânță, adică, tipul de uruială Artek, yachki. Compozitia amestecului fără pleavă a fost: „mazăre: hrișcă“ -70: 30.

Ei bine, mazăre, să zicem, hrănirea păsărilor nu este interzisă. Și ce despre hrisca? Am găsit pe internet un forum de fani de pui de carne. Există un expert serios inteligent răspunde la întrebări, cum ar fi păsări de curte de amatori ca noi.

Îndelung dezbătute, hrisca dacă este utilizat. a spus speciale pe care nu a putut. Și motivul identificat este foarte simplu - este scump. Da, dacă ați cumpărat într-un magazin de ambalat în saci de 900 de grame, în loc de pui broiler obține păun preț-găină. Încă decidem. Cumparata 1,5 tone de produse alimentare la 11 000 de ruble pe tonă. Este destul de preț rezonabil, mai ales având în vedere lipsa costurilor de transport. Kilometraj a fost un kilometru în ambele direcții.

Alimente pentru puii de carne ar trebui să fie variată, nu monokormom. Pentru că a cumpărat la același preț încă 2 tone de grâu. Și calmează-te. Este aproape toate costurile de pui de carne alimente, deoarece pivniță pune cultura de cartof, care familia noastră suficient de 3 iarna. Deci, cartofi - hranei pentru animale, de asemenea, pentru puii de carne.

Cartofi și suc de fructe - de asemenea, hrana pentru animale pentru puii de carne

Ei bine, suc de fructe, desigur. Cum verde vitamina legume supliment - si ceapa dulce, a cărui pene plat și aromă de usturoi.

Video: broiler 5 kg fără greutăți în fund

rezultat

După sacrificarea tuturor păsărilor care le-am luat 1,5 tone de grâu, 3 saci de făină de hrișcă-mazăre. Pui cumpărat de la sfârșitul lunii mai, și transferat reședința în frigiderele până la jumătatea lunii octombrie. Greutatea la puii de carne a fost diferit: atunci când am început să înscrie 2-2,5 kg, iar acestea din urmă au fost în măsură să formeze 4-4,5 kilograme.

pui de carne în carcasă

Fără a lua în considerare greutatea specifică fiecare carcasă avansat la 200 de ruble costul de creștere un pui.

Dacă sunteți interesat de tot ceea ce este legat cu puii de carne în creștere, s-ar putea găsi utile următoarele materiale:


Sau poate creste deja pasarea ta? Spuneți ce-l hrănească.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu