Soiuri columnare coacăze
Mai mult de patru ani nu dețin tufele de coacăze negre în grădina mea. În toamna anului dezradacinat vechi, plantate pentru a le înlocui cu altele noi. Ar putea cumpăra de la grădiniță locală, așa cum a făcut-o înainte, dar a decis să comande firmei „Grădinile de Urali“ neobișnuit pentru mine, nevăzută de mine cu un soi columnare formă de arbust.Nu m-am speriat, că acestea sunt proiectate pentru mașină care Scrubs crească înalt de curățare. Unul dintre soiuri de măr cu o înălțime mică de 1,6 metri. imagina aleea celor smorodinok cu fructe de pădure ca vrut să fie atât sub ferestrele casei pentru a bea cafea și să se bucure. Desigur, am aterizat într-un alt site de pre-preparate. Ceea ce se poate opri pentru a vedea adevărata frumusețe a tufișuri, pentru a crea un rând sub ferestrele?
Video: Valery Panov: Ce fel de coacăz negru sunt în vânzare?
Ce altceva a plăcut? Aceasta Berry unidimensională cules-le bine, confortabil la atingere și separarea de amenzi mai mare nu va fi necesar. Ca și faptul că pielea este suficient de gros, dar nu gros, care a ținut în stare proaspătă pentru o lungă perioadă de timp. Chiar și 7 zile în cameră.
Răsaduri cumpărat trei soiuri: timpurii, de mijloc și de coacere târzie.
Deosebit de multumit de capacitatea de a rezista la dăunători și boli. Și nostru vreme rece de iarna. La urma urmei, soiul polonez. Și există o astfel de vreme rece, deoarece nu există. Cu toate acestea, experții companiei cred că plantațiile lor a crescut pentru a cincea generație, este primul să înghețe coacaze, ei Sissy polonez a fost rău, dar acum este adaptat, aclimatizate, plante sănătoase, puternice, puternice.
Și acum o scurtă descriere a soiurilor.
Ben Alder. timpul coacerii mai târziu, o rezistență ridicată la boli majore, randamentele de până la 5 kilograme pe Bush. Înălțimea de 1,5 metri. Bush formă columnar. Greutate pe 4 grame de fructe de padure se coc în același timp. remarochka mea: pentru o dată ulterioară, în același timp de maturare profitabil pentru mine, pentru toate boabele vor fi folosite pentru prelucrare, și să nu aibă ceva timp retrase din circuitul agricol timp pentru a colecta reziduurilor de recoltă.
Ben scărmăna. Perioada de coacere Raniy boabe, cântărind 5 grame. Soiul este rezistent la îngheț, rezistență la boli și dăunători. Înălțimea plantelor de 1,2 metri, coroană formă columnar, o recoltă mare greu se transformă într-o semi-răspândire. Gustul dulce. remarochka mea: soiuri timpurii de gust dulce este întotdeauna plăcut, deoarece aceste fructe de padure vor merge la nepoți bucurie.
Ben Tiben. Perioada medie de maturare, creste pe aproape orice sol, nu o cer, în același timp, este rezistent la îngheț, la toate tipurile de dăunători și boli. Înălțimea de 1,6 metri imens, piramidal. Berry la 4,5 grame, aromatice, dulce și acru. remarochka meu: poate chiar acest fel de soțul meu, iar el spune mereu că nu mai miros coacaze coacaze, deși o găleată de fructe de padure deversând cameră, iar mirosul și nu înțeleg.
Și pentru controlul de grad Pennant. El, Berry prea unidimensională, mai degrabă, cu un grad ridicat de-o dimensionalitatii. Și rezistență la bud acarianul și a mucegaiului.
Acest lucru se va compara ... Fotografiile sunt preluate din catalogul companiei „Grădinile de Urali.“
- Cmorodina - îngrijire după recoltare în toamnă
- Soiuri de coacăze roșii
- Coacăze negre: de plantare și îngrijire
- Soiuri promițătoare de coacăze roșii
- Hrănirea pentru coacăze
- Cele mai bune soiuri de coacăz negru
- Cele mai bune soiuri de coacăze roșii
- Coacăze atrorubens
- Proprietăți utile de coacăze negre
- Coacaze de aur și de îngrijire
- Cultivarea coacăze negre
- Coacăze negre - planta undemanding în grădină acasă
- Varietal coacăze negre „viguros“
- Coacăze negre Bagheera
- Coacăze albe și cultivarea ei
- Proprietăți utile de coacăze negre asupra sănătății pază
- Mure Cât de util?
- Slaba creștere coacăze negre și agrișe? Pune Jost!
- Coacăze
- Cultivarea coacăze
- Coacaze de aur pentru tine