Blogul aventurieră
Soțul meu și am decis că pensionarii sigur de a cumpăra o casă într-un climat mai cald.Visat pentru o lungă perioadă de timp, ne-am propus să construim. Și acum, în cele din urmă a decis.
In vara am fost în vizită la rude în regiunea Kostroma. Locul este foarte plăcut. Și am decis că casa noastră cu cireșe ar fi acolo.
conținut
M-am dus mai întâi și Doberman Tema. Ne-am în mașină, lăsați cutia cu lucrurile necesare, pentru prima dată, și pe.
Oprire a fost în cazul în care: casă familială în primăvara devreme era gol și am primit cheile.
Săptămâna a intrat pentru a rula un birou imobiliar și de a găsi casa visurilor tale. Și apoi ... zilele zburat de zile, se pare că un al doilea vânt.
Acest palat am cumpărat în luna martie.
design rustic simplu:
Video: ARK: Supraviețuirea Evolved - Îmbinarea cadrul tribului și inspecție [Valhalla]
Bucătărie și baie. Vă rugăm să rețineți pe masa de toaleta - cu el eu încă mai trebuie să lucreze în viitor.
Start a fost infricosator, dar este necesar.
De la primele zile am dormit:
Zece zile mai târziu, am fost ajutat un tâmplar, cu el, ne-am invelite placa de gips carton pereți și tavan și au încălzit podea.
lucrări electrice și de finisare am făcut pentru ea.
Nu, eu mint, mă ajută Tema. El a fost mereu acolo, mereu cu mine. Cu nu este înfricoșător, și se vorbește cu cineva)))
Video: ARK: Supraviețuirea Evolved - Base si Rex / Insulele Shigo
Așa că am lipit tapet.)))
cinat în grabă ...
Și în luna aprilie, primul invitat a venit la noi - mama. Vezi ce fiica ei-aventurier angajat.
La sosirea ei am avut timp să toarne pietriș intrarea în curte.
Înainte de asta am adus materiale de construcții și camionul a căzut pe bara de protecție mai. A trebuit să trag tractor.
Video: 3 Altis Life Arma - Aventurieri / Aventurieri # 4
O mare parte a reparatia a fost finalizată în luna mai.
Acest lucru a transformat bucătărie:
Baie: dormitor de colț.
Tiny verandă.
Nu a fost gunoi. Și acum există o canapea și un mini-masă. Oaspeții pot petrece noaptea.
baie:
Oh, aproape am uitat de dulap. A Am fost un pic restaurat.
Asta este ceea ce sa întâmplat în cele din urmă:
Ei bine, tot felul de lucruri, cum ar fi klumbochki la intrarea incintei pentru Tema.
Video: 3 Altis Life Arma - motociclist
Acum, că casa trăiește mama în drept.
Și soțul meu și am atașat la un nou pentru ei înșiși.
Dar asta e altă poveste))))
O urmare a vieții țării noastre:
- Și avem o zi o casa construita! Ce ar trebui să ne construim o casă și să facă merge să trăiască!
- Ce ar trebui să ne construim o casa sau subsol?
- Cum putem construi o saună
- Micul nostru paradis
- Nu ar fi o binecuvântare în deghizare
- Casa visurilor noastre!
- Semințe de Adenium
- Dafin
- Mușcată
- Daylily din Krymsk
- Interior Guarana
- Cum să crească un trandafir acasă?
- Hippeastrum într-o perioadă de odihnă
- Aloe în fiecare casă