Tomate transplant

răsaduri de roșii Transplantul de organe la un loc permanent în seră: Video

răsaduri de roșii gata pentru transplantare

Timpul trece repede, iarna este de peste, și este în creștere răsaduri pe o fereastră. Aici roșiile lucrează deja strâns în aceeași capacitate, și cere să fie transplantate.

În anii anteriori, am răsaduri de roșii deși a crescut, dar un fel de firav. Se pare a fi încercarea de a face un lucru bun, dar la momentul plantării în sol, răsaduri mea a avut o stare foarte proastă, și m-am dus la piață și să cumpere acolo puieți noi.

Ce fac greșit? El a plantat în ghivece turbă mici cu două semințe într-o singură. Apoi, când a trebuit să se scufunde răsaduri, am fost foarte frică să perturbe sistemul de rădăcină.

M-am gândit că fără un transplant în tomate este mai multă putere, dar, de fapt, sa dovedit că răsadurile doar obtinerea mai subțire. răsaduri de roșii udat cu apă de la robinet. Solul în vase de turbă mici de apă grea și soarele aprilie se micșorează rapid și devine inutilizabil, și toate răsaduri mea a scăzut de la hoțoman. Numai o mică parte din timp pentru a salva. Apoi, restul de material săditor scoase pe stradă pentru durificarea soarele strălucitor, și supraviețuitor răsaduri de la picioare negre arse cu un soare strălucitor.

În acest an, a luat în considerare toate greșelile de la cultivarea de răsaduri de roșii. scaun semințe de tomate în caseta de obicei de sub puzzle (30x40 cm, inaltime - 5 cm), pre-pat la fundul pungii de plastic. Semințe de stabilire unul câte unul. toate semințele încolțite.

Pentru transplant de roșii folosind pahare de unică folosință, pre-tăierea unei găuri în partea de josUșor rulare cele mai mari plantetomate tulpini să se răsucească în spirală ...

1. Udarea răsaduri de roșii se topesc doar apă. Reamintim, în vara, indiferent de cât de mult nu am apă paturi cu apă de la robinet, oricum plantele nu cresc la fel de repede cum ne-am dori. Dar, după ploaie în creștere dintr-o dată, ca și cum tras de urechi. Topirea zăpezii - aceeași ploaie. Alergam la magazinele în căutare de stimulente de creștere, și avem la îndemână un material natural, care nu acorde atenție, sau pur și simplu ignorați.

Când udare apa se topesc, chiar dacă nu am calculat un pic și se toarnă prea mult, nici un material săditor de cazare acolo. Și nu la înnegrire, deoarece apa este foarte moale.

2. iluminare din spate Nu am, așa zile acoperit de nori răsaduri de roșii întinse. La început, atunci când răsadurile au doar un singur frunze cotiledonate și stem - un strat subțire și lung, am început să răsucire tulpini de puieți și stick adânc în pământ. Unele tulpini rupte, și m-am gândit că acest an, chiar mai devreme pierd răsaduri decât în ​​anii precedenți. Cu toate acestea, această procedură numai răsaduri de roșii a crescut, a început să se îngrașe tulpini. A roșii pick- Stimulează formarea de noi rădăcini. Tomate a fost puțin spațiu în cutie.

... și doar pliate în țarăCu cât este mai îngropa tulpina de tomate, mai puternic sistemul de rădăcinărăsaduri de roșii pus pe fundul paharului ...

3. Pentru a răsadurilor de transplant luat pahare de plastic de unică folosință convenționale, pre-foarfece face o gaură în partea de jos. În caseta a fost un răsad de dimensiuni diferite. În primul rând a fost transplantul de plante mari. Sa dovedit că acestea sunt aceleași, reciclate. S-au format pe tulpina de rădăcini adventive, astfel încât răsaduri transformat puternic. Tocmai am pus răsaduri în partea de jos a paharului, ușor a adormit pe partea de sus a noului sol.

Aproape toate tulpina a fost în pământ. Cred că înainte de plantare în teren deschis va avea nevoie de un alt transplant de la alte cupe, de dimensiuni mai mari. Puteți încetini creșterea de tomate, dacă vă rupe rădăcină. Apoi, la partea de sus a tulpinii nu va crește, și toată centrala electrică va conduce la formarea sistemului radicular, astfel de creștere a plantelor este constrânsă de ceva timp. Și cu un sistem radicular puternic de plante vor fi mai puternice pentru stavneniju cu nepikirovannym. Deci, nu repeta greselile mele, nu ezitați să se scufunde și răsaduri de roșii de transplant. la tratarea semințelor preplant, mânuirea sabiei și transplantul de puieți de tomate pot fi utilizate hidrogel.

... și a căzut ușor la sol nou adormitrăsaduri de roșii sunt transplantate. Pe măsură ce creșterea de tomate poate năpusti în jos și replanteze de mai multe ori

În general, asta e toată înțelepciunea.

- Nu-ți fie teamă să se scufunde (rădăcină scurtat) în tomate. Cele mai multe murături și transplantelor, mai puternic răsaduri de roșii.

- La transplantare, utilizați o singură dată noul sol. Acesta oferă o gamă completă de nutrienți în formă de plante disponibile. În sol vechi toate substanțele nutritive utilizate deja de plante.

Video: Transplantarea de roșii într-o oală

- Apa răsaduri de tomate numai apă moale. Pentru acest meltwater ideal.

Vă doresc dispoziție bună și răsaduri de roșii puternice!

Video: Good transplant de transplant de tomate de tomate este bun

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu