Cum de a alege semințele de varză

Varza Sugarloaf în luna iulie

Video: Totul despre cultivarea verzei. Cum să aibă grijă de germinare KAPUSTY.Chast 3

La sfârșitul lunii iunie, prețurile magazin de legume avânta la ceruri. Și așa vreau să am proaspete, nu magazin, varză, roșii sau castraveți, și vom merge la piață, indiferent de preț. Pentru că există în principal produse pe rafturile de la cel mai apropiat legume ferme de creștere, sau site-uri personale în cazul în care bunica plumb. Desigur, ei au mai mult timp, să spunem așa. Dar chiar acum puteți încerca să ridica semințele de legume, care încep să dea roade foarte devreme, chiar și fără o seră. Cum a aflat într-o varietate de semințe?

Să încercăm să rezolve semințele varză. pentru a afla alegerea semințelor, și să nu plătesc suplimentar pentru saci inutile achiziționate, și apoi nu pentru a rula la vecini cu răsaduri în exces, trebuie să răspundă la întrebarea: în ce scop am nevoie de o varză? Am nevoie de varză devreme să-l folosească în vara pentru a mânca, încă mai trebuie să fermenteze sau muratura 5-6 baril cutii de mijloc varză, precum și de a depune trei sute de o duzină târziu-Vilkov zâmbet.

Cumpăra semințe, în funcție de nevoile lor. varză timpurie suficient de 10-15 dop, mulți oameni cumpara o duzină de răsaduri gata de varză pe bunicile piață. Dar ce fel? Practic, din iunie. Nu mă deranjează acest tip, există deja o mulțime de alte soiuri de varză.

Într-un fel, am alege aproape întotdeauna hibrizi. Ei, desigur, mai scumpe. Dar eu sunt doar un sac de varză timpurie, un sac - pe decaparea si unul - doi saci - depozit. Mult mai mult, atunci? Nu toate grădina de plantare o varză. Cumpara prea mult - aceste pungi vor minți, uneori de mai mulți ani. Pentru că în fiecare primăvară vom rula noi semințe. Cu toții sunt un pic! Și unde e economiile?

din Maturare timpurie varză hibrizi poate fi recomandată: Kraft F1, Express F1, Orion vânătorul. Acești hibrizi aproximativ aceeași perioadă de maturare și de debut precoce a fructoase de la germinare completă pentru a începe coacerea 80-90 zile. Atunci când semănat semințe pentru răsaduri la începutul lunii martie, recolta poate fi de așteptat la începutul lunii iunie. Acești hibrizi sunt foarte precoce, ele au un randament ridicat, coacere uniformă. Mai mult decât atât, ștecherul este foarte strâns și nu sparge atunci când sunt complet coapte. Prin urmare, dacă nu aveți timp să mănânce varza întreg devreme, acesta poate fi un pic stand de pe pat, nu cracare, în contrast cu luna iunie, sau pur și simplu să-l murarea într-un borcan. Întotdeauna fac eu.

din Mid-varză permiteți-mi să recomande hibrizi: Tobia F1, Krautman F1, un fel de Sugarloaf. Apropo, Sugarloaf - preferatul meu. De asemenea, este potrivit pentru fermentare și depozitare. Varza toți egali, deși expoziție, dens, lipsit de goluri, foarte dulce, delicios, suculent. Când l taie de sub splatters suc de cuțit în direcții diferite. O furculiță de 3-4 kg. Krautman hibrizi F1 și Tobia F1 nu este predispus la fisurare, potrivite pentru depozitare scurtă - până la 4 luni, au un gust excelent, rezistenta la fusarium, ei au puțină tulpină varză și structura internă bună.

din de soiuri de varză târzii: Cap de piatră, hibrizi Prestige, Atria. cap de piatră - varză foarte gustoase. Acesta poate fi ca un ferment și să păstreze în depozit. Soiul este rezistent la Fusarium, cracare. Dopuri toate rovnenkie o greutate de până la 4 kg. Hibrizii și Prestige Atria: palatabilitate de asemenea mare, poate fi depozitat până la primăvară în stare proaspătă și adecvată pentru decapare. Dopuri foarte buna, cu o greutate de 3-4 kg. Avantaje: excelent structura internă scurte Stumpy, rezistenta la fusarium, brunare varfurile frunzelor, la musculițe, cracare.

Pentru a obține o recoltă de varză timpurie cât mai curând posibil, semăna semințele de varză într-o mică parnichok imediat după zăpadă sub agrospan. puieți de varză va fi foarte puternic, nu ar strica pentru transplant, și să dea o recoltă foarte devreme.

Selectarea 4-5 saci de semințe de varză, puteți găti tot timpul anului, supa ta preferată!

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu