Patlagina cura de tuse și răni purulente

Patlagina - iarbă familiară, care poate fi adesea văzută la marginile pieselor în grădină, în poieni. Dar este o plantă cu frunze ovale largi este plină cu numeroase proprietăți de vindecare, care pot scăpa de multe boli. Patlagina, proprietăți medicinale care sunt unice, de sute de ani, folosite pentru a vindeca rani, diverse tăieturi, răni și fierbe.

tratamentul patlagina

plante medicinale

Este excelent în lupta împotriva răcelilor, tuberculoza, bronșită. Sucuri si ceaiuri pot fi administrate in afectiuni ale stomacului, intestinelor și a altor organe. Multe dintre aceste instrumente pot fi preparate cu ușurință la domiciliu, folosind alte plante aromatice suplimentare.

Aceasta planta poate fi colectată în pădure, sau plantat într-un colț umbrit al grădinii unde emblazoned crin, îngrijire zephyranthes aproape nu au nevoie de el. Dar cât de mult beneficii puteți obține. Frunzele tinere și de licitație trebuie adăugate la salate cu ceapă și cartofi, folosite pentru prepararea de supă util, terci și chiar omlete.

Cel mai bun remediu pentru tuse

Herb patlagina este acum considerat ca fiind unul dintre cele mai bune pentru tratamentul tusei. Pregătirile au început pe baza ei, are acțiune expectorantă, care este esențial pentru o vindecare completă. Punctul de aici este că, în cazul în care nu se îndepărtează sputa, mucusul se acumulează în plămâni, cauzând dificultăți de respirație. O tuse uscată este una dintre cele mai dificile, iritația gâtului loc, mult mai rau. Acesta este motivul pentru care utilizarea patlagina tuse, ca unul dintre cele mai eficiente mijloace.

Luând ceaiuri de plante sau tincturi, siropuri, după un anumit timp, puteți viziona o ușurare. Tusea devine mai puțin frecventă, flegma începe să tuse.

Patlagina tuse este, de asemenea, recomandat pentru copii, acesta este prescris pentru laringită, traheită și alte boli. Acesta este un instrument indispensabil care trebuie să accepte la primele semne de febră, tuse uscată, transpirație.

Sirop cu tuse pătlagină pot fi combinate împreună cu grindings. Pentru aceste frunze frezate trebuie să adăugați apă într-o cantitate mică, și apoi se aduce la fierbere. Rețetă pentru măcinarea este simplu, dar eficient.

Cum să se pregătească un decoct?

pătlagina comună, care este posibil cu diferite boli de aplicare, pot fi folosite ca materie primă pentru infuzii. Pe scară largă aceste ceaiuri sunt utile pentru tratarea afecțiunilor stomacului, intestinelor. gătiți-le pur și simplu în propria bucătărie, aveți nevoie de două linguri de frunze se toarnă 2 cani de apa, întotdeauna acoperit cu un capac de fierbere. Conținutul este trimis pe un foc lent, timp de aproximativ 30 de minute.Apoi patlagina bulion trebuie sa tulpina printr-un filtru sau cheesecloth, rece. Bea acest remediu ar trebui să fie de mai multe ori pe zi, cu 15 minute înainte de mese. Utilizați această rețetă și pentru tratamentul rănilor, tăieturi, leziuni minore ale pielii.

Video: Patlagina vindecator popular

Cu o răceală poti face la domiciliu alte fierturi:

  • 3 articol complet. linguri psyllium aceeași cantitate de muguri de pin, frunze podbal mama necesară pentru a umple în 300 ml de apă. În plus, compoziția se fierbe timp de aproximativ 10 minute, apoi insista aproximativ o oră întotdeauna într-un loc întunecat. Se recomandă să ia necesare două ori pe zi într-o cantitate nu mai mare de 100 ml-
  • o altă rețetă include violet și pith. Aveti nevoie de 2 linguri. linguri de pătlagină, violete, iarbă neagră. elderberry Capacitatea de plante se adaugă apă caldă de aproximativ 250 ml. Compoziția este adusă la fierbere, se fierbe timp de 5 minute. Capacitatea este eliminat de la căldură, se lasă timp de o oră. Trebuie să ia 100 ml, suficient pentru două doze pe zi.

infuzie util de frunze

infuzie Acasă de pătlagină se aplică în multe boli destul de grave. Nu este doar bronsita si astm, dar tusea convulsivă și tuberculoza. tinctură de apa are proprietati expectorante excelente, vindecare, dezinfectant. Prin acest mijloc simplu pot fi eliminate furuncule, ulcere, răni, tăieturi. În plus, infuzia este util în diverse boli ale stomacului și intestinelor.

Video: Tratamentul Poporului de tuse uscată

decoct de patlagina

Prepararea bulion

Reteta este extrem de simplu și nu cauzează dificultăți în pregătirea chiar și pentru începători. Frunze de a insista pe vodca, se adaugă coada șoricelului în părți egale. Sami frunze înainte de utilizare, ar trebui să fie înmuiate în apă caldă pentru a le face mai moale.

Tinctură de pătlagină, care este destul de aplicare extensivă, se prepară după cum urmează:

  • 3 tabel trebuie să ia plin lingura frunze de pre-mărunțite, și apoi se toarnă 0,5 litri de apă fierbinte. Compoziție infuzat o oră și jumătate, după care este deja posibil să se ia. Se recomandă să se bea infuzia dintr-o linguriță de 2 ori pe zi-
  • eficiente, și o altă rețetă: 25 grame. frunze zdrobite trebuie să ia 200 ml de apă clocotită, le acoperă. Conținutul infuzate de aproximativ o oră. Ia destul de o lingura de patru ori pe zi.

În plus față de rețete pentru utilizarea normală a apei si tinctura cu vodca. Acestea sunt excelente pentru tratamentul răcelilor. Reteta este un pic diferit de cel precedent. Este necesar să se pregătească 200 ml de suc, se toarnă 200 ml de vodca. Compoziția preparată numai într-un loc întunecos timp de aproximativ două săptămâni, și apoi se filtrează.

Medicamentul este utilizat o dată pe zi, în speranța că, pentru fiecare 10 kg greutate corporală, de obicei, trebuie să scadă la 3 ml de produs. Un ciclu complet de tratament este în medie de 3-4 săptămâni. Durata de admitere prescris de medic.

Există contraindicații?

Aceasta planta are dezavantajele sale. Patlagina, ale căror contraindicații nu permit întotdeauna să le folosească, puteți lua nu pentru toată lumea. De exemplu, nu puteți utiliza medicamente pe baza acestei plante medicinale pentru cei care suferă aciditatea sucului gastric, iarba nu poate conduce decât la o deteriorare.

Medicii nu recomanda utilizarea preparatelor medicamentoase interne și fabrica cu aceasta planta, în cazul în care există o tendință crescută de a forma cheaguri de sânge, au varice, tromboflebita, și așa mai departe. Precauție trebuie să fie tratate în astfel de compoziții și diabet.

Această iarbă pe marginea drumului familiar este cunoscut pentru un timp foarte lung. Puricilor frunze mari pot fi găsite aproape peste tot în grădină, pe drum, în câmp, în pădure. Dacă acestea sunt bine pregătite, ele sunt un remediu eficient pentru multe boli. Astăzi se aplică tinctura, și sucuri și ceaiuri pe baza plantei.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu