Rizomi în lupta împotriva bolilor

Video: Râul Taiga de rădăcină de usturoi sălbatic de Marin

Aer - este o plantă perenă, care are multe proprietăți medicinale. Este foarte frecvente în partea europeană a țării noastre, în principal - în zona de stepă. Din Siberia până la coasta Pacificului oamenii sunt utilizați în mod activ dulce rădăcină de pavilion în scopuri medicinale. Într-adevăr, utilizarea acestei plante conferă un efect excelent.

AIR pot fi cultivate pe un pervaz. Crearea acestui modest, astfel încât să aibă grijă de ei cu ușurință. Este nevoie de o temperatură moderată care nu depășește 24 ° C Acest locuitor aduce proiecte mari, iubește pulverizare și abundente de udare, propagate prin divizarea rizomilor. Se dezvolta impreuna cu alte plante, cum ar fi Chamaedorea, data de palmier, ciuboțica-cucului.

Ce boli pot fi vindecate?

cameră cu aer

cameră cu aer

Trebuie să spun, acest lucru este un mijloc foarte popular și foarte eficient de origine vegetală, care vă permite să scapi de multe boli.

Proprietăți medicinale de dulce, precum și multe alte plante de interior, sunt cunoscute pentru o lungă perioadă de timp, iar oamenii de știință de cercetare confirma doar eficacitatea acestuia. Cuprins în rizomii glicozide akorin îmbunătățește în mod semnificativ secreția de suc gastric, are capacitatea de a creste sensibilitatea la stimuli gust. De aceea, tinctura și un decoct din rădăcini, este adesea folosit ca un mijloc excelent pentru a restabili pofta de mancare.

Utilizarea efectivă a medicamentului și în bolile inflamatorii ale sistemului digestiv, ulcer gastric, ulcer duodenal 12. Este posibil să se aplice o plantă medicinală și pentru tulburări ale stomacului și alte tulburări digestive.

Utilizarea acestui vindecator miraculos este de fapt foarte larg. Destul de comun este utilizarea sa în ficat. medicamente eficiente bazate pe ea cu nefrolitiaza. Tincturi realizate din plante medicinale, ajută la tonifierea sistemului nervos și a scapa de stres.

Cum să se pregătească rizomul?

Dacă urmați regulile, sunt supuse recoltării rizom în lunile de toamnă. Rădăcinile au fost spălate bine curățate, tăiate în bucăți de 15-20 cm lungime, apoi cu atenție provyalivayut în aer liber. Apoi, acestea sunt uscate în cuptor. Notă: Temperatura în procesul de uscare nu trebuie să depășească 30 de grade.

Puteți plasa rizomi în pod sau în orice altă cameră, care este bine ventilat. Verificați dacă ați uscat suficient de rizomi recoltate. În cazul în care li se permite să se usuce bine, ei sunt pe o pauză de culoare alb-roz, uneori verzuie sau gălbuie.

koreshochki uscate bune nu îndoiți și rupe cu un bang. Dacă le pregăti în mod corespunzător, atunci ei vor avea o aromă plăcută și gust - dând amărăciune. În formă uscată, puteți utiliza rădăcină pregătită pentru o lungă perioadă de timp - cel puțin doi ani.

Cum de a găti de droguri?

aplicare rădăcină calamus este suficient de largă. Bulion se prepară de obicei după cum urmează. Este necesar să se ia 15 grame de rădăcină mărunțită și să le umple cu 3 căni de apă, și apoi fierte. După această parte un pic infuzează și poate fi folosit ca agent de vindecare.Personal pregătit băutură medicinală un decoct de 3-4 ori pe zi, jumătate de cupă. Dar tinctura preparată în conformitate cu metodele tradiționale. Ia-ar trebui să fie de trei ori pe zi și numai în scopuri medicinale.

Dacă aveți aciditate mare de suc gastric, în mod constant chinuit de arsuri la stomac, pavilion dulce rizom poate deveni o mântuire adevărată. Destul de des recomandă utilizarea pentru reducerea acidității pulberii făcută din rădăcină. El a aplicat trei sau patru ori pe zi, în cantități mici - pe lingurița mâner sau un vârf de cuțit.

Este demn de remarcat faptul că aceasta este o plantă medicinală folosită și a făcut din ea o pulbere, nu numai în medicină, dar, de asemenea, în industrie. De exemplu, este un ingredient important pentru producerea de suficient de bine cunoscut medicament anti-ulcer numit „Vikalin“. Dar rădăcinile zdrobite a devenit baza pentru multe dintre ceaiuri și preparate pe bază de plante care îmbunătățesc procesele digestive și a apetitului.

Ajutarea aceste medicamente și probleme inflamatorii ale pielii. De exemplu, ulcere și răni bine se spală infuzie sau decoct. La fel de eficient este însămânțarea zonele afectate ale pielii cu praful obținut din plante medicinale.

rizom uscat

rizom uscat

Eficacitatea acestor ulcere de plante și răni (în special infectate), datorită faptului că Aire conține volatile, care au pronunțat proprietăți antiseptice naturale. suc de Kalanchoe de asemenea, se poate lauda cu o astfel de proprietate, astfel încât aceste animale de companie pot fi cultivate pentru un cuplu.

Destul de des folosit această frumusețe în agricultură, și anume în industria creșterii animalelor. Dă-l la bovine, în scopul de a îmbunătăți digestia.

Aer - asistent în lupta împotriva fumatului

Antispastic, anestezic local, invaluitoare, vasodilatator, sedativ, antibacterian, stiptic ... Fără îndoială, aceasta planta uimitoare poate fi considerat un adevărat vindecător natural. Se restabilește puterea și are un efect excelent tonic. Cu toate acestea, nu se poate ignora o altă plantă pozitivă importantă - Air bălții.

Video: gelatinoasă masca sampon pentru toate tipurile de păr

In trecut a fost folosit pentru a purifica calitatea apei, improprii pentru consumul uman (utilizat împreună cu cărbune). De multe ori astăzi și p este folosit de oameni care duc o luptă activă împotriva obiceiurilor nocive, care transportă sănătate - fumatul. remediu natural curăță organismul, elimină toxinele și îmbunătățește sănătatea.

Cea mai simplă utilizare a rizom în lupta împotriva fumatului - să ia doar o bucată de plante și mesteca pe ea într-un moment nou dorea să ajungă pentru o țigară. Când mestecat începe să elibereze substanța activă, care sunt apoi absorbite prin membranele mucoase ale gurii și pofta de fumat în sine dispare.

Conform unui alt rețetă, puteți combina utilizarea calamus și mentă. Reteta este după cum urmează: luăm 1 oră lingură de pulbere de rădăcini, se amesteca cu doua lingurite de menta, du-te la culcare și apoi acest amestec în aparat (se poate folosi un termos) și umple o cana de apa fierbinte ..

Perfuzați amestec de vindecare ar trebui să fie în decurs de o oră. Apoi, toate tulpina și de a folosi procedura de clătire orală.

Contraindicații

Din păcate, nu toată lumea poate folosi aceste infuzii și decocturi pentru tratament. Acestea sunt contraindicate pentru femeile gravide, o atenție specială ar trebui să fie luate în primul trimestru. Acesta a fost în acest moment, multe femei gravide decide să renunțe la fumat pentru totdeauna. Faptul este că, în această perioadă, care este deja agravată de toxicoza, utilizarea dulce poate provoca vărsături severe și stare de rău.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu