Mirosul de iriși?
Poate că singurul iubitorii adevărați de irisi bărbos stiu cat de variate arome lor. Pentru mulți vizitatori irisul Nikitsky grădina botanică de mirosuri rafinate a devenit o adevarata descoperire.Copiii se bucură în mod evident varietatea cu arome de dulciuri: miere, vanilie, ciocolata si caramel. varietate Russet `Copatonic` miros de ciocolata.
conținut
Video: narezochka # 54 - Ce miroase?
Un alt soi rosu-brun „StoptheMusic“ mirosea a caramel, cu o mandarină.
aromă de miere, cu o ușoară amărăciune emanat un fel de „HighMaster“.
Se pare că o miere amar pe buze lasa un fel de `Zboruri de Fancy`.
Un favorit reală în mirosurile „cocktail iris“ a devenit „CloudBallet“ cu motive florale dulce și aromă de caramel.
Video: Mirosul de un diamant? Noul parfum de Accendis
Minunat grad galben parfum floral „Limelighter“, care se completează armonios note de citrice var.
Cunoscătorii de arome preferate clasa „MulledWine“ cu un parfum floral de lux.
Classic Iris note de parfum, care sunt folosite în multe parfumuri cele mai mari companii de parfum din lume, au fost:
Seara Sort'Romantic '
Video: lunar miros urât
Sort'Thin Blue Line "
Sort'New Centurion "
Sort'Morning Starea de spirit "
În varietatea parfumul clasic „FruitCocktail“ a irisului complementate note de citrice.
Mi-a plăcut într-adevăr clasa „ArabianStory“ galben-maro, care a avut un miros picant de vanilie, un pic note de citrice odihnit.
Desigur, definiția aromă de flori - un concept subiectiv, dar experții au ajutat la determinarea mi. Cel mai tânăr dintre ei a placut aroma soiului „Sneezy“ - caramel cu o mandarina.
Un tânăr cu care am definiție deseori coincideau nu numai elementele de bază ale aromei, dar nuanțele sale - note.
Prietenul meu Irisha - psiholog face de modelare pentru alții: sniffing irisi.
Și asta nu e tot, pentru că în fiecare zi, în Grădina floare noi soiuri de irisi. În plus, după înflorire, ei schimbă mirosul lor: astfel încât, în ajunul soiul favorit „Fogbound“, care a emanat o aromă dulce divină fără amărăciune, astringenta, a doua zi a avut un parfum clasic de iris.
- Aromaterapie utilizare astăzi violete
- Glamour și de lux iriși
- Germană Iris - frumos, medicinale și comestibile
- Iriși roșii
- Deschiderea unei expoziții de lalele în grădina botanică Nikitsky
- Cântând și dansând iriși
- Rose miroase trandafir
- Inhala parfumul iriși
- Copii înflorate
- Orange Caramel
- Expoziția Roses din grădina botanică Nikitsky
- Trandafiri parfumați
- Cifrele de ciocolată din ciocolată Dmitry mateychika
- Pittosporum farmec franceză
- Iris extravaganta din zori până în amurg
- Rainbow Iris acorduri cu flori
- Parfum Garden
- Aromele de plante de interior
- Parfum de flori
- În Donețk, a fost preparat din caramel copac!
- Grădina Botanică Yalta a înflorit mai mult de 120 de soiuri de iris