Mister Tulip
Acum câțiva ani am văzut la prieten în grădină lalele frumoase și a cerut o ceapa. Timp de doi ani, ea a inflorit exact ca prietenul meu, a dat copiilor. Dar, în acest an, acest lucru ma nedumerit Tulip.conținut
O ceapa (dreapta), cu o singură floare, în această formă, pe care l-am văzut la un prieten. Dar al doilea (stânga) - și multe-o culoare complet diferită.
Video: Cotlete umplute "ghicitoare". feluri de mâncare neobișnuite de carne tocată
Tulpina becului în sine este, așa cum au fost duble, dar fuzionată laturi, și împărțit 3-5 cm. Pentru flori.
Am sunat bec gazda - ea a avut toate înflorată și a rămas. S-ar putea presupune că cu becul de adult prins înflorată copii și inflorit abia acum, dar este posibil - un bec a fost.
Versiunea că bec neobișnuit a căzut accidental în recipient cu soiul, exclus, mai ales pentru că nu am cumpărat soiuri cu flori, amintesc exact. Și amestecarea diferitelor soiuri de bulbi, atunci când săpat și uscare nu este posibil, eu sunt atât de meticulos le păzit de amestecare ca orice mai mult! De aceea a fost necesar pentru a face sale containere de plantare proprii astfel încât copiii nu au rămas accidental în pământ. In sticla de plastic de 5 litri taie partea de sus, în partea de jos a unui fier de lipit tocită 20-25 orificii de drenaj. În partea de jos rulare în drenaj și apoi la sol și sunt plantate becuri. Recipientul rezultat este îngropat în pământ, lăsând deasupra suprafeței barelor de protecție 0,5-1 cm. Este foarte convenabil. Este timpul să dezgropa becuri - scos din container la sol, a zguduit pământul, și a adunat becul pliat într-o singură cutie de carton pentru a se usca.
Îmi place plantarea grup de soiuri de lalele, care a crescut atât de nelalocul Poteryashka o altă specie și culori în planurile mele nu sunt incluse.
Neștiind ce să cred, m-am dus în căutarea de informații pe internet. Tot ce am putut găsi, astfel încât acest articol fără a face referire la sursa, care a afirmat că inițial toate lalele au fost multe și în creștere în Asia. Dar în timp, din cauza climatului uscat, au scăpat de culori suplimentare și oțel cu flori. Ce se întâmplă dacă lalea oferă condițiile ideale de existență, el se poate alătura memoria genetică, și el va din nou multifloral. Nu știu dacă acest lucru este posibil? Oricum, se pare ca un basm. Am un sol fertil, așa că nu lalele în mod specific fertiliza, cu toate acestea, udate. Dar de irigare - acest lucru nu este „condiții ideale“?
Video: buchet de flori "ghicitoare". 101 trandafiri. Flori New Holland
Cine a întâlnit enigme similare sau poate explica ce sa întâmplat cu becurile mele?
- Soiuri de Hippeastrum
- Floare împăratul
- Black Tulip - Flower Harlem
- Lalea
- Lalele mele preferate
- Top 10 soiuri de lalele flori verzi
- 21 Lalea numit
- Noi obiecte lalele în Crimeea în 2016
- Soiuri de lalele domestice
- Deschiderea unei expoziții de lalele în grădina botanică Nikitsky
- Placer Tulip
- Expoziție de lalele în Nikitsky Grădina Botanică, 2015 - „feerie de culori, sentimente și…
- Late-soiuri de lalele în imagini
- Lalea neagră din Olanda
- Bulbi de lalele de plantare
- Lalele - cultivarea și îngrijirea
- Bucurie de primăvară - lalele
- Ardei umplute cu carne de pui
- Am infectat prietena
- Care sunt cele mai bune soiuri de lalele să-și alunge?
- Perfecțiunea Majestății Sale cele mai bune 15 liliales lalele