Narcise Salvation dintr-o captivitate apă
Noapte ... Poate că timpul meu preferat al zilei. Eu stau la calculator, se deschide o fereastra pe stradă, astfel încât ziua este semănat puțin adâncă, nu ploaie de primăvară. Am auzit fosnetul picături frunze, flop tare de acoperiș în butoaie și găleți. Acum mă bucur de ploaie, și cel mai recent, el ma dus la disperare. Și toate pentru că s-au înecat narcise mele. E vina mea.Sa întâmplat pentru că am uitat cât de importantă diferență între cele două concepte - să cunoască și să facă. Știm cu toții că, înainte de plantare ar trebui să fie alegeți cu atenție locul. Va lua în considerare mai mulți factori: lumina, compoziția sol
conținut
La urma urmei, am știut, am știut că în zona mea masa de apă este aproape! De câte ori, după ploile de vară generoase în zonele joase ale apei nu a mers mai mult de o zi. Da, și, uneori, în lacul de primăvară a fost format. Probabil, este „uneori“, și terenuri lipsa acută chiar și gratuit la domiciliu, și a jucat feste. mângâindu-se că inundațiile grave pentru o lungă perioadă de timp nu sa întâmplat (și în speranța de bine-cunoscut, probabil), am ignorat precauția și plante perene, treptat, zona de șes populate din grădină. La urma urmei, atât de rău pentru a lăsa liber aproape o treime din pământ de grădină!
Că a plătit în acest an pentru o memorie scurtă. După o ploaie într-o noapte grădina mea sa transformat într-un lac. Prima zi nu a fost îngrijorat, de așteptare pentru apa este plecat. Și ploaia, așa cum norocul ar fi semănat și semănat. Lacul tot mai largă, tot mai profundă devine. Și prognoza starea vremii pentru zilele următoare, dezamăgitoare. Întrista, accept că narcise mei mor, și cu ei, și c de pomi fructiferi și arbuști. Am decis să trateze situația ca o lecție de viață, și eu încă trebuia să fac?
Dar nu va sta pe spate ne-am oprit pentru a vizita sora mea. Este clar că copaci și tufișuri, nu putem ajuta, dar narcise eliberarea din captivitate de apă este la îndemâna noastră. poate nu m-am decis pe ea, dar cu grupul de suport în rezultatul pozitiv al evenimentelor nu a avut nici o îndoială. Amintiți-vă Nekrasov, povestea bunicul MAZ și iepuri? Ne-am amintit imediat. Nu numai că - aproape că reproduce exact)
Oh, și este dificil ca am avut! Limp cu pământ negru - că mlaștina: el eșuează în picior pentru a trage din greu pentru a menține un echilibru - prea. A trebuit să trageți două panouri - pentru el și sa mutat. Apa din primii pași întărâtat, astfel încât nu este clar de unde a benzii de rulare. M-am gândit că narcise va fi ușor pentru a scoate din pământ, prin simpla tragere frunze. Cu siguranță, nu! Abia în măsură să spioneze furcile lor, și apoi numai cu mare dificultate. La bord instabilă alunecos sta doar nu sunt foarte confortabile, și într-adevăr săpat ...
Video: câine de salvare din captivitate apă
După o operație de jumătate de oră sub numele de cod „Baba Mazaihi și narcise“ reușește) toate cele 54 de becuri au fost recuperate cu succes din apă și transplantat la un loc mai mare. Plantare în sol vâscos prea umed a avut ca încă!
Video: desene animate pentru copii OKTONAVTY. alge păduri mântuirea
Și așa am fost narcise trist și îmi pare rău - cuvintele nu pot transmite: din cauza neglijenței mele, aproape au sufocat în apă, și apoi supus transplant la momentul cel mai nepotrivit ... Florile au fost încă înmugurit, dar am să le taie, la plantele mai ușor pentru a supraviețui căzut partea lor de studii.
A doua zi, au fost respinse într-o vază. Nu există nici o binecuvântare în deghizare - Niciodată n-aș tăia atât de multe flori pentru un buchet.
A doua zi a fost rece și vânt, dar a fost foarte cald! Ștergându sudoarea de pe frunte, se uită la sora lui pătat cu murdărie, m-am gândit că acum, atunci cu siguranță în acest loc nu vor fi plantate plante perene.
Video: salvare Shnivy din închisoare de gheață. Sau cum a tras Oise Chevrolet Niva
La alegerea unui loc pentru plante perene, cred că de gafe mele, ea poate ajuta să nu comită o astfel de greșeală. Și apoi o noapte caldă de primăvară, ascultând foșnetul moale de ploaie în afara ferestrei, va fi confortabil și liniștit - ca mine acum)
- Scurgere în jurul casei
- Narcissus inflorit plin, dar nu a mulțumit
- Narciselor - fotografie, cultivarea și întreținerea
- Orhidee
- Perene în grădină
- Narcise
- Narcisă nepretențioasă
- Transplantarea narcise cu flori
- Narcisele de plantare
- Narcisele de plantare
- Narcise de îngrijire
- Cultivarea narcise
- Cum de a planta narcise
- Varietatea narcise
- Cum de a efectua reproducerea narcise
- Geranium neobosit
- Narcisele de plantare de toamnă
- Mă bucur să te cunosc!
- Bulbi narcise pentru plantare sunt gata!
- Narcisele: reguli forțându-
- Plantarea, îngrijire și narcise vraschivanie