Crizantema melkotsvetkovye Modest
In aceasta toamna, datorită eforturilor de Lyudmila Uleyskiy, avem o multime de a admira crizanteme flori superbe grădină botanică Nikitsky. Știi, chiar ca ceva jenant pentru a scrie un post despre culorile lor modeste. Dar ei sunt cresc eroic în grădină în apropierea apartament în oraș și este o adevărată decor. Din păcate, nu știu numele soiurilor, toate aceste aterizări - rezultatul unui schimb între plante vii ale producătorilor din apropiere entuziaști)Aici sunt aceste frumuseti minunate inițial alb. Apoi petalele dobândi treptat o nuanta roz. Mai vechi floare, mai inchisa culoarea roz.
Și aici este un alt „floare cameleon“: atunci când florile galbene -, în curând devine prea roz „fard de obraz“.
Și acest soi nu este suficient de puternice tulpini de flori. Când florile de mai multe culori, sub greutatea lor, ele cad la pământ.
Inflorescența acestui soi sunt simple, dar de culoare foarte frumos.
Apariția acestei flori pe patul meu de flori am fost foarte multumit. Pentru satul nostru de crizantema, cu un rosu aprins - nu este un eveniment frecvent!
Curate crizanteme albe capac arata destul de bine în grup)
Îmi place în special gradul scăzut: ei nu Lodge, aspect compact și amplasarea paturilor de mici dimensiuni.
În această fotografie - unul dintre paturile poliției raionale. de multe ori mă duc aici și mereu m-am întrebat: cât de multe culori, în același timp, să se dizolve în bucșa (în prim-plan)?
- Chrysanthemum: descriere, reproducere, de îngrijire, de plantare, utilizarea de gradina,…
- Imagini cu crizantema Chineză
- 17 Crizanteme Nominalizat de toamnă Ball
- Crizanteme toamna bronz cu bile de grădina botanică Nikitsky
- Floare crizantema
- Red crizantema minge de toamnă Grădina Botanică Nikita - 2013
- Deschiderea unei expoziții de lalele în grădina botanică Nikitsky
- Adio dans crizanteme toamna ghem de grădină botanică Nikitsky (Crimeea
- Prezentarea expoziției „Crizanteme Toamna 2013 Ball“ Nikita Grădina Botanică
- Roz, lila, mov crizantema mare toamnă Ball de grădina botanică Nikitsky
- Green crizantema toamna Nikitsky pasă grădină botanică
- Mare crizantema
- Soiuri de panseluțe
- Expoziția Roses din grădina botanică Nikitsky
- Soiuri de crizanteme
- Povești băbești pentru nepoata mea
- Ameliorarea, cultivarea și îngrijirea crizantema grădină - Chrysanthemum pe gradina ta
- Nu a fost încă stins crizantema
- Nikitsky Gradina Botanica floare aleasă Regina „Crizantema Ball“
- Orașul devine un oraș de trandafiri crini
- Grădina Botanică Yalta a înflorit mai mult de 120 de soiuri de iris