Ruta: medicinale sau decorative?
Video: Ruta dushistaya- Ruta graveolens
Am un pat de grădină mică, în cazul în care voi locui în plante medicinale și plante aromatice.
Blossom și Ruta mi-am dat, ca și în cazul în care, pentru prima oară, am văzut cât de frumos culorile neteda, un miros puternic, dar plăcut-l înconjoară.
Video: rue
Pe proprietățile medicinale ale rue nu voi scrie cărți întregi dedicate acestora. Cu toate acestea, am act de faptul că gama de efecte asupra organismului este destul de mare. Acesta poate fi folosit la gătit, atât în stare proaspătă și sub formă uscată.
Copiii mici și viitoare mămici este mai bine să stai departe de rue, plante otrăvitoare.
semințe rue: Video " aromat " - Suchasna Cottage
Privind la rue flori verde-galben, m-am gândit - și dacă aceasta nu poate fi folosit pentru a crea o grădină de flori alb-negru cu flori de primula verde? Ce crezi? Mi se pare, ideea de picioare, cel mai important lucru este că ei înfloresc într-o perioadă!
- Rue
- Alokaziya parfumat sau parfumat
- Daylily galben-maronie - ornamentale, medicinale și comestibile
- Strugurii „rădăcină“ - un fel o fată frumoasă de dulce cu aromă de Muscat cires…
- Monarda Cultivarea din semințe
- Melissa officinalis - o plantă utilă în grădina dumneavoastră
- Lespedeza hedysareae și proprietățile sale benefice
- Comfrey plante medicinale
- Meadowsweet plante medicinale - medicament pentru patruzeci de boli
- Rue
- Colectare flori nouă
- Floare favorit Ruta
- Toamna Crocus în fotografie
- Mixbordere pentru porțiunea deschisă a solar
- Pentru sănătatea dushii
- Murraya frumusete medicale
- Proprietăți medicinale de Kalanchoe
- Ierburi pentru bai
- Parfum de flori
- Proprietăți medicinale de plante
- În capitala Bashkortostan în spectacol de flori, care oferă cameră sute, gradina, plante…