Cadou-Poteryashka
Video: Barboskiny - Barboskiny - 158 serie. Bună ziua, Gerilă. Desene animate despre Anul Nou
conținut
Există ore însorite înainte de ora 10, apoi o penumbră, nu există practic nici o buruieni. Prima dată când am fost foarte ocupat cu întrebarea, ce culoare este? Apoi, cu treburile de zi cu zi, am uitat despre asta. Le-am udat cu un furtun printr-o lentilă Forsythia coroana la sol nu erodează. Periodic mă uit - fără buruieni, iar munca suplimentară este întotdeauna mai mult decât suficient.
Cred că am avut șansa de a Primrose ottsvesti neobservat. În cazul în care un număr nu a crescut Rhododendron. Se întoarse frunze palide și am decis să-l hrănească cu sulfat de cupru. Și din întâmplare am văzut-o, frumoasa mea înflorire verde! Surprins - acest lucru nu este cuvântul potrivit, în principal, faptul că nu infloreste în mod clar în prima zi, iar eu nici măcar nu am observat! Mi-a placut acest mic una, culoare neobișnuită de petale și este destul de luminos. Acum vreau întreaga compensare a terenurilor.
Video: Barboskiny - 161 series. Poteryashka. Noua Seria 2016 Nume: Barboskiny Issue 2 - Cel mai bun cadou (desene animate) Seria Nou! Barboskiny Ediția 9
Iar ideea în fundal, de asemenea, rezolva orice înflorire verde, dar mai inalt. Este important ca un inflorit in acelasi timp - infloreste Francesca în zona noastră în mai-iunie. Ca Echinacea verde Jewel (Echinacea purpurea `verde Jewel`), dar sunt preocupați de culoare. Foto pe internet de diferite nuanțe de verde, care este în mod clar vizibile - Photoshop.
Cei care au fotografii personale de orice plante de grădină cu flori verzi? Echinacea nu este în mod necesar, poate o opțiune mai bună acolo! Sau cel puțin da sfaturi pentru a alege ciuboțica-cucului vecin, iar apoi ea arată atât de trist în singurătatea ...
Ciuboțica-cucului Îngrijire
Noua mea de flori este o boala !!!!
Copacul meu dăunătoare, dar incredibil de favorit !!
Propagarea Forsythia
Cultivarea Forsythia
De plantare și îngrijire de Forsythia
Medie forsythia
Medie forsythia
Forsythia
În timp ce doar un Forsythia galben
Forsythia, marcate cu aur
O ridiche bună
Romaniță
Frumusețe Primrose!
Primrose - infloreste de la sfârșitul lunii aprilie până în iulie
Primăvară floare Primula
Îngrijire forsythia
A fost o seară, sau în cazul în care el trăiește, „florărie“?
Ciuboțica cucului, sau ciuboțica-cucului, niciodată nu va fi dor de primăvară!
Legenda de ciuboțica-cucului
Florile mele de casă