Cadou-Poteryashka
Video: Barboskiny - Barboskiny - 158 serie. Bună ziua, Gerilă. Desene animate despre Anul Nou
conținut
Există ore însorite înainte de ora 10, apoi o penumbră, nu există practic nici o buruieni. Prima dată când am fost foarte ocupat cu întrebarea, ce culoare este? Apoi, cu treburile de zi cu zi, am uitat despre asta. Le-am udat cu un furtun printr-o lentilă Forsythia coroana la sol nu erodează. Periodic mă uit - fără buruieni, iar munca suplimentară este întotdeauna mai mult decât suficient.
Cred că am avut șansa de a Primrose ottsvesti neobservat. În cazul în care un număr nu a crescut Rhododendron. Se întoarse frunze palide și am decis să-l hrănească cu sulfat de cupru. Și din întâmplare am văzut-o, frumoasa mea înflorire verde! Surprins - acest lucru nu este cuvântul potrivit, în principal, faptul că nu infloreste în mod clar în prima zi, iar eu nici măcar nu am observat! Mi-a placut acest mic una, culoare neobișnuită de petale și este destul de luminos. Acum vreau întreaga compensare a terenurilor.
Video: Barboskiny - 161 series. Poteryashka. Noua Seria 2016 Nume: Barboskiny Issue 2 - Cel mai bun cadou (desene animate) Seria Nou! Barboskiny Ediția 9
Iar ideea în fundal, de asemenea, rezolva orice înflorire verde, dar mai inalt. Este important ca un inflorit in acelasi timp - infloreste Francesca în zona noastră în mai-iunie. Ca Echinacea verde Jewel (Echinacea purpurea `verde Jewel`), dar sunt preocupați de culoare. Foto pe internet de diferite nuanțe de verde, care este în mod clar vizibile - Photoshop.
Cei care au fotografii personale de orice plante de grădină cu flori verzi? Echinacea nu este în mod necesar, poate o opțiune mai bună acolo! Sau cel puțin da sfaturi pentru a alege ciuboțica-cucului vecin, iar apoi ea arată atât de trist în singurătatea ...
- Ciuboțica-cucului Îngrijire
- Noua mea de flori este o boala !!!!
- Copacul meu dăunătoare, dar incredibil de favorit !!
- Propagarea Forsythia
- Cultivarea Forsythia
- De plantare și îngrijire de Forsythia
- Medie forsythia
- Medie forsythia
- Forsythia
- În timp ce doar un Forsythia galben
- Forsythia, marcate cu aur
- O ridiche bună
- Romaniță
- Frumusețe Primrose!
- Primrose - infloreste de la sfârșitul lunii aprilie până în iulie
- Primăvară floare Primula
- Îngrijire forsythia
- A fost o seară, sau în cazul în care el trăiește, „florărie“?
- Ciuboțica cucului, sau ciuboțica-cucului, niciodată nu va fi dor de primăvară!
- Legenda de ciuboțica-cucului
- Florile mele de casă