Trandafiri cu flori de toamnă
Cât de frumos trandafiri toamnă! Nu e de mirare această floare regina stil de grădină - florile sale rafinat-o varietate de diferite nuanțe de aroma nobil.conținut
Dar, la fel ca toate capetele incoronate, a crescut destul de capricioasă: este necesar să se restrângă una dintre cerințele sale la condițiile ideale ale existenței - învinovăți. Roses nu sunt de gând să facă un compromis, nici nu poate potoli setea, nici convinge. Dacă pentru ei temperatura ideală este de + 20-25 ° C, în astfel de condiții de trandafir te va incanta cu abundente de lungă înflorire.
Video: CHIC FILM "ROSE BLOSSOM" (2016). 3 și 4 serii. Tendințele melodrama din Rusia 2016
Ei bine, în cazul în care temperatura locală în vara este încă sub acest nivel, dar dacă cele de mai sus, în mea, trandafiri înflorite pot fi savurate numai în toamna uneori.
Numai în toamnă, atunci când temperatura scade, iar umiditatea este mai mare, trandafiri arată florile lor în toată splendoarea sa.
Acesta este modul în care trăim: vara taie mugurii care au înflorit în dimineața și seara aproape a murit, uscat arșiță și se usucă cu aer cald
Totul și plante, flori și cultivatorii, de așteptare pentru toamna, rece ei mult-așteptata și ploioasă.
Atunci trandafiri cu flori arata foarte regește!
Video: butași de trandafiri de toamnă. Efectuam un experiment
Nu știi niciodată cât timp „de vară indian“, atunci când vin la primele înghețuri, dar chiar și în aceste momente scurte a crescut farmecul cu frumusețea sa extraordinară.
Astăzi, la 20 noiembrie ziua 9 noapte 4, și grădina Reginei, se pare, și nu cred să se pensioneze!
- Atunci când pentru a planta trandafiri
- Trandafiri
- Prima floare - cum fericit!
- Înflorire
- Trandafiri de gradina Magic pe fotografie și imagini
- Trandafiri floare în luna octombrie
- Aceste gradina aristocratic - alpinism trandafiri
- Alpinism trandafiri în grădina mea
- Regina tuturor florilor a crescut pe o fotografie
- Soiuri de trandafiri pentru gradina
- Tipuri de trandafiri
- Trandafiri fileuri