Bujori transplant de primăvară: dacă nu se poate, dar doresc cu adevărat
Video: penis mare, dacă nu se poate, dar doresc cu adevărat, poți. Canalul este umplut cu un film despre sex zhivotnyh.Razlichnye personalizate ..
conținut
- Video: penis mare, dacă nu se poate, dar doresc cu adevărat, poți. canalul este umplut cu un film despre sex zhivotnyh.razlichnye personalizate ..
- Video: cel mai mare membru al lumii. dacă nu se poate, dar doresc cu adevărat, poți. canalul este umplut cu un film despre sex zhivotnyh.razlichnye personalizate ..
- Video: cum să planteze și să aibă grijă de brad
Cu bujori la mine și a plecat. În primul rând, cele patru găsit în noi tufișuri grădină trei fără speranță, cu buruieni. În toamna acestor accidente nu au văzut în trave- două bucșe am văzut când am încercat să curețe un pic de-a lungul traseului, iar al treilea general dat numai în primăvară.
Încercarea de a buruienilor - total lipsită de sens. Mai ales că acestea au fost plantate în vale, în cazul în care după ce se topește zăpada apa a fost, și bujori de primăvară inundații categoric nu le place. Pe scurt, un tufiș abia am scos din îmbrățișarea aproape de urzici și goutweed, dar trei decis încă transplantat.
În al doilea rând, am stat cu anul trecut a cumpărat rizomi pionii primare. Care, întâmplător, este, de asemenea, de obicei vândute în primăvară, nu cad. Deci, le-am avut in primavara anului trecut și a cumpărat, plantat - și a început o mișcare spre toamna. Dig o pirogă (violarea una dintre reguli: să nu deranjeze primii trei ani), și nu există nici un loc pentru a pune că în cazul în care a însemnat locul pentru ei clădire a fost încă în desfășurare. Și au petrecut iarna în subsolul meu.
Video: Cel mai mare membru al lumii. dacă nu se poate, dar doresc cu adevărat, poți. Canalul este umplut cu un film despre sex zhivotnyh.Razlichnye personalizate ..
În primăvara anului bujori mele a început să crească cu mult înainte de sol dezghețată. Deși subsol este întunecat și rece, nu este împiedicată. Deci, retrase din circuitul agricol a terenurilor a fost nicăieri ...
În general, în cazul în care a devenit necesar să se replanta bujori în primăvară, este de dorit să facă acest lucru cât mai curând posibil. Aceștia din urmă va korneklubni săpau, cu atât mai traumatizantă pentru planta ar fi procedura.
Uneori, atunci când săpat părți separate ale bucșei, mai ales în cazul în care rizomul este mare și ramificat. Se recomandă ca delenki a fost de cel puțin 2 - 3 muguri. Aceasta, desigur, este optimă, dar sa întâmplat cu mine și a pus foarte putin delenki cu un singur Bud. Da, ei se dezvolta mai mult, dar a supraviețui. Deci, dacă brusc a rupt o bucată, trebuie să fie foarte atent doar să planteze și să aibă grijă de ea - cu timpul din ea, de asemenea, va crește o tufă mare.
Video: Cum să planteze și să aibă grijă de brad
În general, în ceea ce privește tehnologia, arcul de plantare bujori nu este cu mult diferit de toamna. Deoarece bujorul pe un site va continua să crească pentru o lungă perioadă de timp, trebuie să aibă grijă de dieta lui. Din păcate, eu composta nu este gata încă, astfel încât în fiecare gaură de plantare I a contribuit cu îngrășăminte organice Gumi-primăvară, conceput doar pentru plantare de primăvară și fertilizarea. Îngrășământul este acoperit cu solul, astfel încât să nu arde rădăcinile și încet pus în korneklubni groapă.
De o importanță aici sunt două capcane. În primul rând, adâncimea optimă de plantare este considerată a fi astfel încât rinichii au fost îngropate în sol la 5 cm de grele și 7 cm pe soluri ușoare. Dacă îngropa puternic rizom, bujorul poate fi dificil să se dezvolte și să înflorească. În cazul în care plantate prea superficial - suferă de iarna rece.
Al doilea motiv, după plantare trebuie să fie sigilate, dar acest lucru trebuie făcut foarte atent. În nici un caz nu se calcă în picioare în jos picioarele ei - atât de ușor de a deteriora rinichii. Apăsați ușor solul din jurul plantei, apoi bine udate, iar dacă solul diminuat - ghimpat din nou.
Se crede că bujori de plantare de primăvară anului în spatele celor transplantate in toamna. Dar când forțele de situație, cu aceasta trebuie doar să se împace. Și cu grijă (udare în timp util, dressing, plivit) probleme cu adaptabilitate pionul de plantare de primăvară nu apar.
- Când a planta bujori în teren deschis?
- Lăstari sălbatice pe bujori de copac grefate nu pierde vigilența!
- Bujori meu preferat floare sau o altă plimbare prin dachepriglashayu
- Bujori: plantare, îngrijire, fotografie
- Bujor erbacee
- Cum să uhazhyvat de bujori
- Bujori mele preferate
- Bujori mele în zona de grădină
- De ce bujori nu înfloresc?
- Bujori frumoase
- Bujori de îngrijire
- Bujori de îngrijire
- Pe site-ul meu nu înflorite bujori
- Noi creștem bujori