"Zambile mouse" - Muscari
Video: DIY. argilă Polimer Muscari de flori (zambile de struguri). Tutorial ceramica la rece
conținut
- Video: diy. argilă polimer muscari de flori (zambile de struguri). tutorial ceramica la rece
- Cultivarea muscari și îngrijire
- Video: zambila murin! muscari! arcul ugly - regele de primăvară!
- Muscari în grădină
- Video: muscari sau zambile murin sau muscari (muscari) sem. hiacint
- Specii și varietăți de muscari
- Video: frumusețe ucrainei. seversky doneț. meadows. marmote. Șopârle. bondari
Cultivarea Muscari și îngrijire
Muscari sunt remarcabile pentru capacitatea lor de a se dezvolta foarte repede: un cățel pe sezon formează un cuib. Unii dintre prietenii mei se plâng chiar că Muscari au devenit ca o buruiană: o dată plantate - nu se va deduce. Nu știu, nu mă plâng ... Poate pentru că încerc să nu le obține, mai degrabă contrariul - start.
Video: Zambila murin! Muscari! arcul Ugly - Regele de primăvară!
Practic, cresc doar Muscari. În toamna anului bulbi sănătoși sunt plantate în grădină. Iarna acestea sunt excelente, astfel încât capacul nu este necesară. Orice îngrijire specială Muscari, de asemenea, nu necesită: elimina flori ofilite, primavara se face compost (Muscari nu ca îngrășământ, dar răspunde bine la organice), periodic (aproximativ o dată la trei ani) împart cuibul supradezvoltat - asta e toată grija.
Plantarea este posibil și pe o secțiune de soare și în penumbra, de exemplu, sub tufișuri. Solul are nevoie cu permeabilitate bună - bulb umed nu vynosyat- de umiditate au nevoie doar de primăvară, dar fără stagnarea apei. Cerințe speciale pentru solul plantei nu este, cu toate că pe solul fertil va inflori abundent, durata, si ceapa - este mai mare.
Alegerea însoțitoare și un loc pentru muscari de plantare, este important să ne amintim că frunzele lor moare după înflorire, astfel încât următoarele plante de plantare, care va ascunde verdeață fading.
Muscari în grădină
flori albastre Muscari expresivă toate în grupuri mari și mici. În primăvara devreme ei stau în mod eficient împotriva arbuști încă nu au înflorit foarte bine și combinarea lor cu luminos înfloririi Forsythia galben. În straturile de flori este necesar să le combine cu narcise albe si galbene, rosu aprins, portocaliu și lalele galbene.
Am dovedit a fi cel mai de succes Muscari aterizare lângă un mic iaz, în cazul în care primăvara devreme acestea sunt combinate cu stonecrop, branduse, hionodoksami, narcise, și apoi lasă-le complet ascunde gazdele cresc prea mult, Astilbe și Viola tricolor. Cu toate acestea, Muscari pozdnetsvetuschie arata bine sub Lemongrass. De la ofilirea lor frunze distrag și verde cele mai multe frunze de viță de vie și o creștere densă pe lângă lacramioare, și șofran. Muscari și de bună companie de albastru gazde - se sprijină și se completează reciproc.
Video: Muscari sau zambile murin sau Muscari (Muscari) Sem. hiacint
Specii și varietăți de Muscari
specii Muscari multe și nu toate dintre ele să înflorească în primăvara devreme - în aprilie și acolo pozdnetsvetuschie - florile lor pot fi savurate în a doua jumătate a lunii mai - începutul lunii iunie. Fotografiată mai sus este doar un astfel de soi - terry Albastru Spike. În ciuda faptului că în catalog a indicat că înflorește în aprilie și mai, de fapt, florile apar mult mai târziu. Ea face parte din cele mai populare vedere - Muscari armeanul. Alte soiuri populare de această specie - albastru pal Albastru Ceresc și Cantab.
Muscari Interesant alb. În fotografia de mai jos - grad album, derivate pe baza unui alt tip - racemosa Muscari.
Dar cameleon Muscari Crearea de grad Fantasy, care a analizat în mod eficient în catalog, în grădină nu am fost impresionat deloc. Ei schimbă culoarea într-adevăr, și în plină floare arata bine, dar este destul de obișnuit. O primă flori au unele dezordonată maro-verde. Ei bine, probabil, nu pentru toată lumea ...
Video: frumusețe Ucrainei. Seversky Doneț. Meadows. Marmote. Șopârle. Bondari
bulbi Din păcate, am germinate Muscari crested - floare mov foarte neobișnuit cu un smoc amuzant pe partea de sus. Și totuși am căutat catalogul Muscari cu flori galbene - Fragrance grad de Aur și uimitor albăstrea întuneric Muscari armeniacum, flori înflorite care au un tiv alb curat (Grad ochi negri). În propria sa muscari bine frunza lată, care, printre altele mai puțin frecvente pentru frunzele acestei plante, care a dat numele minții, diferite muguri de două culori: acestea sunt partea de jos violet, și partea de sus - albastru. Deci, colecția mea este sigur de a fi completat!
- Wattle pentru Muscari
- Bulbos, ghiocel, Muscari și alte
- Muscari
- Muscari
- Muscari - cultivarea și îngrijirea
- Grad Muscari albastru Spike
- Leopold: descriere, reproducere, de îngrijire, de plantare, utilizarea de gradina, fotografie,…
- Muscari: descriere, reproducere, de îngrijire, de plantare, utilizarea de gradina, fotografie,…
- Flori Muscari
- Muscari - îngrijire
- Muscari plantare
- Forțând Muscari
- Muscari
- Muscari armenikum
- Câteva cuvinte despre Muscari
- Flori albastre Muscari
- Cultivarea Muscari
- Plantarea și îngrijirea Muscari este foarte simplu
- Reguli de plantare plante bulboase
- Muscari Îngrijire