Inima mea, iriși

fiesta Timp

În ciuda faptului că cabana am avut-o, dar când am terminat școala, am fost atras în țara copilăriei.

Cunoaște fără excepție toate florile din lunca „în botanică“, citește pentru a găuri, situată în jurul în casă, „Ghidul plantelor“, „Școala de tineri naturaliști. Gradina ta „Onegova și imens Talmud“ Floricultură „probă-lea 1953 - a fost cu siguranta un fior.

Când familia a achiziționat în cele din urmă terenul și au posibilitatea de a testa în practică tot ceea ce a fost asimilat în teorie, am început boala fără discernământ „zavsohvatayka“ - precum și toate profan, ne-ar dori-o dată, și multe dintre principalele gazdă-coordonator nu a fost și cum este de obicei într-o astfel de situație, nu andoca planuri și idei cu ceilalți lor.
Eficiența efortului global a fost ușor mai mică decât zero. Acesta este un subiect pentru o poveste separată, primii ani nu-mi amintesc fără râs prin lacrimi.

Video: My Heart

După ce a completat câțiva ani, mega-conuri, m-am concentrat pe culorile pe care simt că au cele mai cele mai multe - trandafiri și delphiniums. Irisi apoi pentru mine, pentru a reprezenta „ceva puțin albastru, și toschenkim neinteresnenkim în fundal“, și absolut nu am de gând să le pună. Dar sa întâmplat ca pe studiul Filologie nu am fost prea interesat, iar grădinile au fost interesați mai mult prea mult, și, prin urmare, am fost de mers pe jos se instituie în parcuri, parcuri forestiere și spectacole horticole.

Apoi, o zi, să vă plimbați cu nerușinare Clasamentul pe literatura rusă și au mers în expoziția de realizări economice în „Floricultură“, dintr-o dată am venit la expoziția de irisi.

Îmi amintesc încă șocul meu. Eu mă blochez la fiecare vaza cu ochii bulbucați. Mirosea mirosuri incredibil de frumoase și total necunoscute - de la fiecare clasă o. El a uimit de valuri dantelă și spumoase exuberant de toate culorile curcubeului. Scoaterea din sac un notebook, un stilou încercând să schițeze unul și apoi o altă floare incredibilă, unele dintre care părea a fi dimensiunea capului meu. Nu a fost nici măcar deschidere - revelație. Am continuat această mică expoziție de mai mult de patru ore, ca fiind pe o altă planetă, stanjenei planeta care nu am cunoscut anterior, care nu este chiar suspectat.

Am fost șocată de grad mai «Silverado» - unsprezece fluturi străin argint pur pe o tulpină. Mai memorabil «Sultan'sPalace» și «Sultan'sDaughter», am avut nici o idee că floarea de iris poate fi atât de copleșitoare. În general, am dat seama cât de mult pierdut în 19 de ani de viață, și a murit pe loc.

Cercurile mele de tăiere nu au trecut neobservate. Unul dintre participanții la expoziție, pe a cărui argint „fluture“ Eu încă o dată meditat, dragostea parfumat se naște și cimentat conversație sale lungi despre aceste culori magice, care explică în detaliu modul de a găsi un limbaj comun cu ei, cum să planteze, cum să aibă grijă. Din păcate, numele său nu-mi amintesc, dar unul dintre Vanzatoarele din plante de gradina chioșc din apropiere ea șopti reverențios la ureche, spunând: „Acesta este John Doe însuși“. Dar era prea liniștit și a sunat vag prin gingie, și întreb din nou un motiv sau altul mi-era rușine. Am fost speriat atunci, în general, timid.

Același colector mi-a dat câteva iriși delonok, în cele din urmă arborat pe iarbă.
iriși Rabatki extinde încet, cu toate că nu în fiecare an - am evalua în mod adecvat puterea lor și să decidă că noul sezon nu va avea timp să cultive o altă bucată de teren pentru un nou rastyuhi, deja domesticit, dar a ajuns pentru a găsi că există o așezat meu rude, atunci nu există nici bani, nu este nimic dragut nu este prins, atunci mama pentru un motiv oarecare, olandezii au cumparat pachete care nu au reușit să reînvie și să resusciteze-l, apoi a inflorit Altoi nonconsagvni câțiva ani ...

În general, acum am umple o colecție pe două principii: ai bani - comanda colectorii din zona lor climatică și de reproducere interne de dorit, nici bani - cumpara „bunica“, în metrou sau pe curte. „Grad Ubabushkiny“, de obicei, anonim, dar în mod constant frumos și Hardy.
De asemenea, încerc să am grijă de iriși și variază în funcție de SNT gazdele.

Asta e ceea ce cresc.

"Olandezul Zburator" (Loktev, 2000)

Flying Dutchman

în căutarea minunat, minunat de echilibru, mare! Mama îl iubea mai mult decât oricine altcineva, dar am încă alte favorite. În imagini olandezul, deși cheltuielile de iluminat și pare a setărilor camerei, a mers chiar mai luminos și mai fragedă decât viața. Morala - pentru a trage în zilele senine este rău. =)

Colier Rodie (???)

rodie colier

În mod excepțional agresorul stabil. Zdrobește toate sân pe tancurile, chiar el însuși. Prin plexes tentaculele am fost speriat să se apropie de anul trecut, când a fost otchikat departe bucăți și distribui familiar.
De fapt, un fel destul de misterios. Am luat-o cu „olandezul“ ca un premiu pentru un concurs, premii organizat clubul „cultivatorii de flori din Moscova“, așa că, în general, motive să se îndoiască de înșelăciune și chiar RECLASIFICAREA nr. Dar clasa pro veche, n-am primit. Mai mult decât atât, rețeaua rola fotografia de două, ca iriși, care nu au nimic de-a face cu a mea, fie unul cu celălalt. Și totuși este destul de specială. Peisajul pierde chiar și o lebădă - pete simplu maro inchis-violet. Dar, intr-o vaza zeci de fiecare floare - ca o bijuterie! Și ce sa aromă am ... Vezosh găleată Granatikov în tren, și toată mașina. „Oh, deci este Irisi miros?!“ - întrebarea clasică de vară Resident pe platforma ... În general, acest mister este în creștere la mine pe pat.

Video: Serdce mayo inima mea Da draga!

"Himen mea" (Miroshnichenko, ???)

Hymen mea

Această lebădă. O lebădă albă adevărată plutind pe grădină. Și aceste lebede pe o ramură - 7-9 piese la un nivel minim. Dezvăluit treptat, sărbătoare atât de mult timp pentru ochi. decolorat Deja cei care au început mai târziu, în timp ce Hymen încă deschis și dezvăluie flori proaspete, parfumate lamaie confiate, lebede toate float și de înot. Cu toate acestea, aceasta frumusete exista un minus - flori sunt atât de grele încât tulpinile de flori cad într-un leșin la prima ocazie.

Fiesta timpului (Schreiner, 1986)

fiesta Timp

Și acest lucru - cele mai izbitoare irisului mele în acest moment. Din păcate, nu orice frumusete reușește să salveze, floare mai luminos și mai magnific, cu atat mai mare sansa de a pierde. Fandarile Se întâmplă mai des decât ne-am dori. Același „Silverado“ - de fapt, a avertizat la fel! - Am căzut de două ori din cauza Fusarium. Din păcate, solurile acide de mlaștină, ei au ... Dar Fiesta vesel păstrat și plăcut ochiului un loc luminos. A ridicat, nu a redus, Halyards și standardele contrastante de inima calda dreapta, îmi place doar acei tipi.

Ubabushkin-1

Nameless gradate

Acest tip a fost prezentat mine, ca înainte de furtună, dar nici măcar aproape de o varietate, nu mint, astfel încât problema deschisă a originii. În general - o constantă și destul de rece. Gradina este mai eficientă decât o grenadă, dar zatropyvaetsya mult vânt, la fel ca Hymen. Dar, în ozdny! Mai târziu, toate florile, din moment ce infloreste din Siberia.

Ubabushkin-2

Video: [QARE Dard 2] -Sisi & Moso-inima mea

soiului nedenumit

Meu preferat. De fapt, nu „ubabushkin“ și achiziționate de colecționari pentru bunica nebun, dar numele, din păcate, a pierdut. Singurul relativ nekaprizny iris roz, păstrat în mod stabil timp de mai mult de un deceniu. Cu toate acestea, în ultimii trei ani, l apăsat ferm în creștere în apropiere Granatik, așa că dragostea mea pentru groază chiar și a încetat să înflorească. Anul trecut, am și răsaduri împărți, precum și împrăștiate pe toți vecinii. Dacă ceva, voi ști unde implora spate. =)

Ubabushkin-3

soiului nedenumit

Acesta a fost achiziționat de pe un „Ei bine, trebuie să existe cel puțin un iris galben în grădină! Da, și miroase frumos ... "
Varietatea nu știu. Inundațiile Spike, chiar dacă un număr mic de flori pe un băț. Gradul de supraviețuire este, de asemenea, nu a fost încă înțelege pe deplin, am totul pentru al treilea an.

Ubabushkin-4

inel profilat

De unde - ucide, nu-mi amintesc. Himenului nu este - aceasta Halyards întinsă, bannere mai scurte și mugurii au un zebrushki gri-violet „tan“, și chiar purpuriu distincte la baza florii în stoc. Astfel, în limbajul comun se numește - „non-Hymen.“

Ubabushkin-5

soiului neidentificat

Video: Stairway to Heaven -Serdtse se topește meu clip

Aici este, favoritul meu absolut. Nu foarte kruzhavchaty, dar cu Halyards deschise (bine, îmi place Halyards întinse, da), un imens nuanțe delicate, și acoperite cu diamant, vizibile chiar și în imagini. Parfumată - foarte dulce mirosul ... am cumpărat de la gara din Sergiev Posad, așa că acum și-l numesc „Serghei“. Și apoi a fost prea aproape de cer.

pachete olandeze
„Pe gard, de asemenea, este scris, și acolo - un lemn» © netlenka
Nu contează cât de mult de plantare, în creștere de gunoi. Doar o singură dată imaginea a coincis cu o floare reală, dar ... apoi a venit primăvara umed, și în spatele ei - Fusarium și iris putrezit înainte de a venit în fire, literalmente în timpul primei înflorire. Deci, eu sunt în această ruletă husar nu joacă mai.

fals

Albastru - cel mai mult că nici nu este sornyachnik de sub cel mai apropiat gard. nobil Melkopomoyny. Dar, la fel ca toate florile de reziduuri surprinzător Hardy, remarcabil de flori de lunga durata, creste perfect, capturarea teritoriului, aceasta nu se încadrează de ploaie și miros destul de puternic și plăcut. Prin urmare, grădina dispersează mai mult sau mai puțin fiabil, oriunde ai nevoie de un punct albastru constant de la începutul lunii iunie.

fals

Dar această creație a agricultorilor olandezi pe site-ul Loktev, în general, enumerate în specie. Spre deosebire de cea anterioară, o flori inalte si destul de mari, de asemenea, miroase, mai puțin agresive. Dar, la fel ca vecinul său albastru ... toată lumea are. Pentru că, mai devreme sau mai târziu, fiecare dintre noi cumpără pachetul olandez. =)))
Undeva în altă parte ne-am pierdut două sau trei irisului mici bărbos. Eu o fac ca ceva nu foarte bun, fie pitice sau interludiu. Ei au plantat, de asemenea, o pereche de ani ca, nici măcar inflorit.

În general, după cum se poate vedea, lista nu trage chiar și în colectarea, și eu nu pretind. Îmi place aceste flori - sunt neobișnuite, delicat, parfumat, poetic.
Ei fac doar în inima mea.

Iris Rabatki în floare.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu