Knifofiya: descriere, reproducere, îngrijire, cerere, fotografie, grad

Knifofiya: descriere, reproducere, îngrijire, cerere, fotografie, grad

Odată ajuns pe piață, am văzut-o pungă de semințe knifofii. Afișat de pe ambalajul de flori placut unicitatea lor. Atras și perene.

Am ajuns trei semințe. Lăstarii au fost ca un arc-Chernushka. Așa cum am avut grijă de ei sau doi rostochku încă a murit. Restul am plantat într-o oală și a pus-o pe pervazul ferestrei, unde knifofiya și iernat.

Knifofiya

În primul an după plantare în cultivate plante de gradina a dat mai multe piețe de desfacere noi, dar nu a inflorit.

Hibernate knifofiya a rămas în câmp deschis sub un capac de lumină. În primăvara anului aproape că a murit din apele subterane crescut. Salvarea plantei, l-am transplantat în oală și a adus în casă.

Knifofiya

Din nou, mi „Cenusareasa“ (așa cum am numit-o) de vară și de iarnă petrecută în casă pe fereastră. Knifofiya bine crescut, crescut, și noi piețe de desfacere, dar ... nu a inflorit.

ea a intrat din nou în grădină primăvara următoare, dar acum pe paturi ridicate, facilități pentru „Her Majesty“. De-a lungul verii, am crescut un tufiș imens cu rozeta de frunze elegante, cu un diametru de aproximativ un metru.

Knifofiya

Dar, din nou înflorit N-am așteptat. Dar a fost deja al patrulea an! Acum, cred că motivul pentru care a fost o iarnă caldă. Aparent, nu a primit perioada de latență, planta nu este prevăzută boboci de flori.

Knifofiya

O altă knifofiya de iarnă întâlnit în grădină sub un capac de lumină. Până la frunze februarie erau verzi și doar la -17 de grade, au „predat“.

Knifofiya

Și în luna iulie (a fost anul trecut) tulpini în cele din urmă a relevat - puternic, cu „boboci“ albe, mai mult de 20 de bucăți! Ei au crescut de furtunos, a doua zi adăugarea la creșterea de 10 cm „umflaturi“ a devenit în curând ca o lumânare, și apoi -. Injecore.

Knifofiya

Nu e de mirare knifofiyu numit crin-torta. Deci, Cenusareasa mea a devenit o prințesă. tulpini de flori puternice de până la 120 cm. luate separat o floare care infloreste ca își schimbă culoarea de la galben la, nici un interes special roșu, dar inflorescenta este impresionant.

Knifofiya

Trebuie să spun că numai floarea soarelui codițe puternic și înalt în umbra au fost mai puțin exact jumătate.

Urmărind planta stabilit că knifofiya arată foarte bine într-o singură aterizare pe gazon și pe fundalul de plante conifere.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu