Jade - copac bani nepretențioasă

Jade - un copac bani cu privilegiile lor. De ce planta așa-numita de popor? Acest lucru poate fi explicat prin prezența de frunze voluminoase care arata ca monedele. Este demn de remarcat faptul că frunzele pot fi nu numai o formă circulară, dar, de asemenea, un oval, cilindric. Se crede că casa Crassula atrage noroc și bogăție. aichryson, care este, de asemenea, numit copacul iubirii, Jade va fi o companie mare. Apariția acestor doi ocupanți în cameră elegant, să adere la reguli stricte de îngrijire nu este necesară.

îngrijire Crassula

Crassula Helms

Crescătorilor de rasă soiuri interesante cu roșu-verde frunze pestriț. Unele specii de lamina de suprafață pot fi pubescente. Acesta poate fi cultivate în casă:

 • Crassula Schmidt -. Este stil modest subdimensionat, ajungând la o înălțime de 12 cm El are frunze de culoare gri-verde au forma, ramurile de acest tip rapid. Florile sunt formate mici până la 4-5 mm. perioada de inflorire - primavara, vara.
 • Reprezentantul lânos crește la domiciliu până la 15 cm Întreaga stup pufos frunze -. albăstrui-verzuie. Tulpini târâtoare, există o mulțime de rădăcini adventive.
 • cochetă tetraedral găsit pe pervaz de multe ori, are flori mici albe. Rădăcinile ei maronie, aer, au produs o mulțime.
 • copac bani este adesea numit Portulacaceae Jade ovale, frunze grăsuț.

iluminat Reguli, udare și control al temperaturii

copac bani intern este cel mai bine plasat mai aproape de lumina, ci pe razele strălucitoare ale florii-soarelui trebuie să fie protejate. În vara anului ghivece de flori sunt stabilite pe balcon în aer liber, este necesar nu numai pentru a proteja plantele de la soare, dar, de asemenea, ploaie. Obscure aterizarea nu ar trebui să fie. Primăvara la apariția căldurii către aerul exterior Crassula ar trebui să se obișnuiască treptat, pentru a proteja împotriva arsurilor solare.

Nu se tem de soiuri de lumina soarelui, frunzele sunt acoperite cu un dram de umbră de argint. lycopsids Crassula și Portulacaceae pot sta în umbra unei anumite perioade de timp, dar păstrați-l într-o locație umbrite nu este în valoare de ea.

Jade, de îngrijire, care nu este atât de complicat, temperatura nu este exigent, dar preferă un mediu confortabil:

 • primăvara și vara temperatură este cel mai bine păstrat la aproximativ 22-25 ° C
 • în toamnă și de iarnă luni nivelul de temperatură trebuie coborâte la 10-15 ° C, rata maximă - până la 18-22 ° C, cu toate că acest lucru nu este întotdeauna de dorit, deoarece frunzele încep să cadă, și se întind muguri. Nu puteți pune ghivece Crassula lângă o conductă de încălzire.

Pentru orice udarea plantelor este extrem de important. În toamna și iarna este recomandat pentru a reduce frecvența umidificarea de 2 ori. Înainte de udare, asigurați-vă că planta are nevoie de lichid. În timpul iernii, supraabundenta de umiditate de ciuperci copac periculoase poate lovi. Dacă apare o astfel de situație, iar solul ud, este necesar să se îndepărteze cu atenție planta din recipient cu un bulgăre de pământ, uscat, se tratează solul cu preparate speciale.

Cum pot tăiați?

Jade nu pot sta praful, ca frunzele acoperite de praf nu se poate „respira“. Se recomandă să le șteargă în mod regulat, spray-coroana spray. Rezultate excelente pot da decuparea Jade. Tulpinile rămase pot fi utilizate în siguranță pentru reproducere. Trebuie remarcat faptul că formarea coroanei - această procedură nu este una dintre obligatorii. Dacă doriți să crească bonsai, nu poți face fără muluri.Cum pot tăiați? Pentru a face acest lucru, pregătește un cuțit ascuțit. Ramurile sunt tăiate cu ușurință, deoarece acestea sunt suculente și moi. site-ul tăiat să fie sigur de a fi tratat cu cărbune activat. Pentru a crea o potrivire coroană groasă și topping. Această procedură este recomandat pentru azalee, muscata, camelia, trandafiri, etc.

Cum de a efectua această procedură în mod corect? Pe ramuri de frunze au între rinichi embrionar, acestea trebuie îndepărtate cu atenție. Pentru comoditate, puteți utiliza o pereche de pensete. După îndepărtarea format copac mai multe noi începe să se ramifice locație de pe rinichi. Doar un cuplu de proceduri, care a transformat radical.

Cum de a alege și de a efectua fertilizarea solului?

Crassula floare

Jade în perioada de înflorire

Crassula Pentru plantare este cel mai bine să ia sol finit, concepute pentru suculentele. Puteți găti substratul și independent:

 • 4 părți derna-
 • 1 h. Foaie Land-
 • 1 h. Purificat peska- cern
 • 1 h. Humus.

Acesta poate fi un amestec convențional de nisip fin cernut și gazon în sol pentru a adăuga bucăți de cărbune, așchii de cărămidă fine. drenaj excelent importante din partea de jos a vasului. În general, copac copac jad la sol nu este atât de exigent. Vasele sunt cele mai bune pentru a lua puțin adâncă. Perfect boluri decorative largi, copac jad în ele vor arata bine.

Atunci când se decide cum să aibă grijă de copac bani, trebuie acordată atenție la îngrășăminte. Pansamente face, începând din aprilie până în septembrie. Frecvență - o dată pe lună, compozițiile sunt utilizate pentru suculentele (proporțiile indicate de producător). Este necesar să se facă îngrășământ numai după udare atunci când solul umed, nu uscat.

Transplantarea și reproducerea pe toate regulile

Transplantul de plante adulte se efectuează o dată la 3-4 ani, tineri - o dată la 2 ani. Cel mai bine este de a organiza acest proces în primăvară, în plus, este important să se asigure un drenaj bun. Reproducerea de obicei, nu cauzează probleme, semințele sunt folosite în acest scop. Ele sunt plantate în boluri mici, solul este folosit pentru acest lucru cu această linie:

 • 1 parte sol listovoy-
 • 0,5 h. Nisipul curățat.

culturi de udare prima dată nu a petrecut suficient de aerare prin pulverizare boluri in fiecare zi.

Aproximativ 2 săptămâni după semănat semințele încep să germineze, răsaduri scufunda cu un 1 * 1 cm este folosit pentru a alege sol cu ​​o astfel de compoziție .:

 • 0,5 h. Land- lumina gazon
 • 1 h. Listovoy-
 • 0,5 h. Nisipul curățat.

Răsadurile sunt plasate mai aproape de lumină, după proliferarea lor pe o singură bucată transplantate în ghivece cu diametrul de 5-7 cm temperatura ideala pentru cultivarea -. 16-18 ° C, trebuie să fie udat o dată pe zi. Jade la domiciliu pot fi propagate prin butași. Pentru a face acest lucru, partea selectată a instalației trebuie mai întâi să fie ușor podvyalit după plantate în ghivece mici, cu un diametru de 5-7 cm. În cazul în care butași vor prinde rădăcini în apă, apoi se adaugă în prealabil niște cărbune.

Acasă Crassula, de îngrijire este destul de simplu, aspectul subevaluate este diferit, starea pacientului si rezistenta. Aceasta planta elegant pentru a completa orice interior, și conform credinței populare, va atrage în bogăția casa și noroc.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu