Foto Jade și îngrijire

Privind la fotografie Jade, este clar că aceasta planta este foarte familiar. Poate că are o altă, ca să spunem așa, numele popular? Da, ai dreptate. Aceasta flora este, de asemenea, numit copac bani, care este considerat de Feng Shui sursa de energie pozitiva.

Se spune că prezența lui în casă se va asigura stabilitatea financiară și prosperitate. Pentru a realiza acest lucru, nu trebuie să cumpere copac gata făcute și să crească dintr-o creastă mică, arătând dragoste și grijă. Numai atunci va fi bine, iar atmosfera din camera ta se va îmbunătăți.

Îngrijire Jade

Deoarece Crassula copac bani se referă la un tipic suculentele, se va apropia același amestec de pământ ca și pentru cactuși. Membrii săi trebuie să includă gazon și sol frunze, nisip, humus, cenușă, chips-uri cărămidă și argilă. În partea de jos a oală, se toarnă în mod necesar de drenaj.

În general, Crassula de îngrijire a plantelor, care nu poate fi numit dificil, nu este capricios. Dar dacă doriți să-l arate frumos, trebuie să respecte anumite cerințe. În primul rând, nu uita perioada de repaus, care durează din septembrie până în martie. În acest moment udare ar trebui să fie redusă. În caz contrar, floare va crește numai în sus, formând o tulpină lungă fără frunze cărnoase.

Restul de copac jad de argint are nevoie de udare abundenta, dar solul nu ar trebui să fie mult pentru a umple, deoarece rădăcinile pot începe să putrezească. floare Presarati nu este în valoare de ea. Doar șterge din când în când frunzele cu o cârpă pentru a îndepărta praful acumulat. De asemenea, Crassula iubește este într-o zonă ventilată.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu