Shade camere plante exotice

Cum de a transforma un apartament oraș aproape de zona fermecătoare, unde vă puteți bucura de liniștea după o zi grea? Este necesar să achiziționați un iubitor de umbra houseplants sau orice Blooming. Ele permit să transforme complet carcasa, pentru a îmbunătăți mediul, fac aerul plăcut. Multe dintre apartamente nu dispun de condiții ideale, ferestrele pot trece cu vederea curte, t. Lumina naturala E. destul de un pic. Apoi, este necesar să se cumpere frumuseti rezistente care nu sunt atât de solicitante de iluminat.

Care este diferența și de ce nu atât de pretentios?

Toți reprezentanții care preferă umbra, pot fi împărțite în două grupe majore: umbra-iubitoare și umbra-tolerante flori directe care se pot dezvolta în orice condiții.

houseplants iubitoare de umbra

camera primula

lumină puternică Shade convențională pur și simplu nu poate sta, aceasta poate provoca leziuni grave frunzișului. Natura acestor creaturi se găsesc numai în zonele umbrite, protejata de coronament lumina strălucitoare a soarelui de copaci, pietre.

Shade-tolerant ar putea foarte bine să crească în orice condiții, acestea sunt perfecte și praguri iluminate, și colțuri un pic sumbre de camere pe care le pot revitaliza prezența lor. O astfel de creație nu se teme de razele directe, frunzele lor sunt, în general, largi și netede, ușor moale la atingere.

Orice diferență între cele două grupuri nu au, cu excepția faptului că iubitoare de umbra de flori plante de apartament exigente de pe sol. Ar trebui să fie fertil, bogat in substante nutritive. hrănire abundente Recomandat care compensa lipsa de lumina soarelui. Există o altă diferență față de celelalte: plante de interior ornamentale umbra-iubitoare, infloresc frumos, coroanele lor sunt izbitoare splendoare și har.

Acest grup include frezii parfumat, paunsetiya, begonii de corali, hibiscus, și o altă cameră de primula. Lista poate continua, listarea zeci de zeci de astfel de reprezentanți.

nu cresc înflorit specii este mult mai ușor, ele nu sunt atât de exigente privind condițiile, nivelul de iluminare pentru ei joacă, practic, nici un rol, suficient de lumină pe care le primesc în timpul zilei. Dacă ați planificat să organizeze fitodizayn mâinile proprii, plantele de interior nepretențios va servi ca un atribut excelent pentru acest lucru.

Lista de campioni de supraviețuire

Plantele, undemanding de îngrijire, nu necesită îngrijire excesivă și să se adapteze rapid, dar, în ciuda acestui fapt, nu toate dintre ele să prindă rădăcini. Lista de favorite flori toată lumea are, la un Marantaceae să nu crească din cauza lipsei de umiditate, în timp ce alții se luptă pentru a supraviețui viță de vie. Pick up rezidenți acasă decorative ar trebui să fie experimental.

Pentru grădinari ocupat va aborda:

 1. Monstera este în creștere bine în colțurile întunecate ale camerei, dar lumina este rapid câștigă o mulțime de verde. Ea se referă cu ușurință la o scurtă pauză în irigare. Se pune trebuie să fie departe de proiecte și razele arzătoare ale soarelui. Este nevoie frecvent de pulverizare nu numai frunze, dar, de asemenea, rădăcini aeriene, care sunt eliminate, în orice caz imposibil.
 2. suculentele

  Componența suculentele

  loc pentru suc de aloe care are unele proprietăți unice, nu au nici o. Locuitor destul de rezistente, bine tolera căldură și frig, și umbra lungă a soarelui. Aprecia mai mult pentru bine decât pentru frumusețe. Acesta este un medic de familie minunata care trateaza sute de boli.

 3. Jade a câștigat popular cunoscut sub numele de „copac bani.“ Este foarte rar atacat de dăunători, ea se adaptează rapid și supraviețuiește. Arborele nu se poate pulveriza, dar o udare zelos nu este necesară, deoarece sistemul de rădăcină poate putrezi. Arborele Bani de Feng Shui Acesta a considerat un simbol al prosperității, astfel încât este puțin probabil să se usuce, chiar și într-o casnică ocupat.
 4. Aspidistra nu se tem de aer contaminat și îngrijire ocazionale. Ea nu-i place transplantare, de aceea este necesar să se organizeze numai atunci când este necesar. În timpul verii, este util să rămână în aer curat.

Reprezentanții soliternyh demn de remarcat Dracaena și scansorial filodendron franjurate.

Avem dreptul de plante de pe pervaz și rafturiShadow a fost in mod traditional considerat un loc din care la ferestrele de cel puțin 3 m. În plus, ar trebui să meargă spre sud, sau multe dintre obișnuite sud-est. Dacă fereastra este îndreptată spre nord, fluxul de umbra începe la 2 m de ea.

Este important în creșterea acestor frumuseti pentru a le oferi locația corectă a apartamentului. Mulți reprezentanți, cum ar fi aucuba, ficus, ferigi, kordilina foarte sensibile la razele soarelui, este mai bine pentru a pune într-o nuanță plină, și nu pe pervazul ferestrei. Palms trebuie plasate in umbra partiala, ele sunt lumină strălucitoare bine tolerat, cu puțină umbrire. Trebuie remarcat faptul că smochini cresc rapid, ele sunt potrivite chiar și pentru birou. locuitori umbra-tolerant cu destul de mult, atât camera prost luminată, de asemenea, poate fi reînviat fără a fi nevoie să vă faceți griji că plantele se vor simți rău.

poveste specialist video despre selectarea plantelor enumerate mai jos.

 

Dacă luăm în considerare faptul că cantitatea de lumină naturală la schimbarea sezonului, apoi câteva luni de favorite în timpul iernii puteți pune pe pervazul ferestrei, iar vara pentru a curăța adânc în camera din nou. În cazul în care vârful frunzelor se usuce, trebuie avut grijă pentru a ridica nivelul de umiditate. îngălbenirea tranzitorie a coroanei indică adesea o procese putrede, măsurile luate în acest caz, este nevoie urgentă.

În cazul în care ghivece cu plante sunt trase în apartament, iar culoarea frunzelor pierde fostul aspectul său, cel mai bine este de a alege un loc pentru a seta iluminare mai ușoare sau artificiale.

houseplants utile decorative care sunt solicitate de către producătorii în special în rândul alocat-umbra. Acestea pot fi împărțite în:

 • foioase (Aglaonema, Calathea)
 • copac (aucuba, tisă Fortune)
 • viță de vie (tsissus, filodendron).

Expertii recomanda pentru a alege pentru cultivarea de begonii, violete, Clivia, ferigi, diferite tipuri de palmieri, Rapis, hamedoreyu și altele. Oricare dintre aceste creaturi vor împodobi apartamentul tău.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu