Compoziții Noi cu fructe
Video: Noua componență de crengi de brad și lumânări. Master class floristica practică
conținut
În Anul Nou și rozhdestvenskihkompozitsiyah utilizate în mod tradițional materiale naturale. Cadouri de Nature - mere iapelsiny - a simbolizat mult timp dorinta de abundenta in noul an. Noi uzhepisali pe Pomander de portocale, iar acum - un cuplu de idei cu privire la modul în care propriile mâini foarte ușor de a crea fructe decorative kompozitsiis de iarnă
Video: Compoziție de Anul Nou - ekibany fructe
Se taie ramuri de molid de la copaci sau brad, pune-l pe o tavă blyudeili plat. Top cu mere roșii (în fotografie am folosit nostru local Royal Gala), Bumps și se presară Ocazional afine. Puteți postavitbolshuyu lumânare într-un centru de compoziție, dacă se dorește.
Video: Compoziția de Anul Nou
Frumosul mare sticlă transparentă (am folosit un dlyakokteylya de sticlă "Margaret") Se presară zahăr alb. polozhiteklyukvu Top. În mijlocul set frumos lumânări parfumate. pahare Neskolkoodinakovyh cu afine și lumânări fac un frumos decor aranzhirovkudlya de Crăciun sau masa de Anul Nou. decorate Ryumochkipomenshe într-un mod similar cu afine poate ukrasitkazhdoe scaunului.
Nu vă fie teamă de a experimenta tot ceea ce este la îndemână. Aceste compoziții, am creat cu copiii mei doar o jumătate de oră.
lasa un comentariu- Decorare de ferestre pentru noul an cu propriile lor mâini
- Coroană de flori de Crăciun, cu parfumul preferat
- Coroană de Crăciun pentru decoratiuni de masă
- Coroană de Crăciun pe usa
- Masa de Anul Nou decorare
- Pomander de portocale și cuișoare
- Coroană de Crăciun
- Crăciun coroană de flori de masă cu crengi de brad si orhidee
- Noua compoziție de nuiele molid, flori și bomboane cu lumânări
- Coroană de Crăciun de la jucării de casă
- Decoratiuni Idei de Crăciun
- Crăciun și Anul Nou buchete