Franța Gardens: soții Garden Erard
Video: reflecție cosmică Garden
conținut
În nori - astfel încât grădină poetica poate fi numit doar un popor foarte creativ. Jacqueline și Michel Erard - iubitorii de flori pasionale. Pe o suprafață de un hectar grădini răspândirea de flori din jurul clădirilor în stilul tradițional timbered jumătate din Alsacia.
Video: Carcasă Problemă - bucătărie confortabil pentru Svetlana Nemolyaeva cu o grădină și o cabană de vânătoare
- Dle Erard, tu și Jacqueline știi în Franța ca fanii mari de daylilies. Ceea ce ei au cucerit?
- Acum câteva decenii, interesul în daylilies din țara noastră a fost pierdut, dar SUA a reînviat din nou datorită eforturilor de crescători. Acum, există hibrizi, cu flori din mai până în octombrie, cu o varietate de culori si forma de petale, inaltime de la 20 cm până la 2 m. Au existat, de asemenea, soiuri cu aroma intensa. daylilies noastre preferate - `Micul Joy`Cu un pic de muguri roșii,`frivol`Cu galben mic,`Winnie the Pooh`Culoarea piersicii. vedere buna lamaie daylily&timid galben cu flori uriașe și parfumate daylily roșu, înalt de culoare, portocaliu. Vă recomandăm toate clasele `Spacecoast Royal Ransom`Cu mare petale tăișuri-buclateDiva Jazz`And`Poțiune pentru Passion`Care merg perfect cu cereale și gazde.
- Știu că ai început cu grădină de trandafiri. Ce sa schimbat C din timp?
- Am renuntat la trandafiri pentru mai mult de douăzeci de ani - acestea sunt prea sclifosit pentru climatul alsacian. După iarna ne înghețurile adesea sub -20 ° C Dar a început să folosească mai mult de cereale, umbrelă, plante perene si arbusti cu frunze ornamentale. Daylilies au atras lung înflorire și modestia. Acum, gradina este mult mai mult farmec franțuzesc. se întinde grădina noastră de la nord la sud - condițiile de iluminare ideale. Potrivit granița de vest, am plantat copaci mari în apropierea centrului - arbuști ornamentali: dereny, Kolkwitz, Weigel, alune, Spiraea. În părțile centrale și de Est cele mai luminoase paturi de flori sparte și paturi de legume. Apoi, există comori - plante rare daylilies. terasa casei
Acesta este orientat spre sud, atât de bine iluminate și încălzit. În măsura sud de grădina umbroasă - dependințe și un colț pentru prepararea răsaduri de vânzare.
- Ce fel de statie este un zid de piatra? Se distinge clar de stilul de grădină principal.
- Da, ai dreptate. Această nouă achiziție. Aici este showroom-ul nostru, unde puteți vedea copacii principale, arbuști și plante perene pe care le vinde. Plante mici proprietari de gradina franceze - sursa principală de completare a bugetului. Noi facem totul cu mâinile, grădinari, noi nu avem.
- Ai o mulțime de plante în ghivece, în special în gazdă. Aceasta este gradina mobil?
- Într-o anumită măsură, ai dreptate. Pe de altă parte, este util și clienții - pot fi achiziționate de un aspect bun la fabrica din peisajul grădină. Recent, gazdele la modă să crească în ghivece. Pentru a ridica un standard decent de decorativ și atractivitatea acestei plante în grădină, ar trebui să fie ușor să se ridice de la sol. natura nepretentios gazdei le permite să crească în acest mod timp de mai mulți ani la rând.
- În grădina dumneavoastră o mulțime de tot felul de artefacte - vechi stropitori la dimensiuni diferite grătarele din fontă, coloane de apă și alte plăci de piatră. În cazul în care a făcut toate aceste lucruri?
- În Franța, există mai multe piețe de vechituri, în cazul în care uneltele vechi originale sunt vândute. În plus, există companii care produc lucruri antice. Aceste elemente arată conexiunea la timp și să dea grădină un fler deosebit rural.
- Ce în grădina ta cu animale sălbatice?
- Încercăm să păstreze calea naturală a agriculturii. Noi nu folosim produse chimice, utilizarea pe scară largă a compostului. In gradina luptele noastre afidelor Ladybird. Multe fluturi, broaște și alte insecte. Nest numeroase păsări. Există chiar și două vii mascota - rațe, William și Harry. Ei au trăit aici timp de mai mulți ani. Noi le numim curajoși indienii noștri.
- Și cum se luptă cu auto-seed, de exemplu, Columbines?
- Nu mă lupt cu ea, ci mai degrabă utilizați. Eliminați Columbines brusc a apărut undeva, nu este dificil. Cu toate acestea, cele mai multe plante de voluntari umple spațiile goale din grădină. Și în cazul în care sunt înlocuiți cu succes potul cu o gazdă sau altceva, s-ar putea avea o compoziție foarte neobișnuită și frumos. Gradina - un organism viu, acesta trebuie să crească și să se schimbe. Apropo, este foarte popular în țara noastră peisagist Gilles Clement promovează conceptul de grădină în mișcare.
- Pergola pe bulevardul central al grădinii impletit cu viță de vie. Care sunt plantele tale preferate alpinism tine?
- Există o colecție tot mai mare de soiuri rare de Clematis și actinide. Aproape de casă, și sprijină mai puternic răsucite varietate wisteria de culori. Și ne-am păstrat alpinism trandafiri soiuri franceze vechi, care au trecut prin toate revoltele din grădină și Bloom frumos. Notă inflorirea a crescut, a făcut drumul său spre soare prin ramurile groase de molid! În general, de viță de vie mea preferată - este aristolohiya. Cred că o plantă foarte util iedera care înfășoară în Franța, multe dintre copacii de la sol la primele ramuri mari. Acest lucru creează o trunchiuri foarte originale draperii.
- În grădina dumneavoastră o mulțime de galben. Ceea ce este interesant pentru tine?
- De fapt, culorile mele preferate - albastru, albastru și argintiu. Îmi place mușcate, albastru Aquilegia tolera, indiferent de locul unde acestea sunt semănate. O culoare galbenă dă grădină o stare de spirit fericit în zilele înnorate și subliniază frumusețea albastru. La urma urmei, în Alsacia, în dimineața de vară devreme de multe ori plouă.
Video: Visoțki: "mere Paradise"- 9 (05:58)
- Cum în mod neașteptat, în tisa alee pene cele mai fine ...
- Aceasta este ideea mea de contrast. Gentle, legănându dintr-un pufăit lumina de iarbă pene de vânt și înalt tisa, neclintită, decupate sub forma unei coloane, nu este acesta un exemplu de metafora-limită de vârstă de tandrețe și cruzime, loialitate și trădare, iubire și ură?!
- Marele Dogwood controversat `Variegata` un mic gazon, luminat de soare într-un colț retras din grădină este cu siguranta un favorit al tău?
- Da, ai dreptate. Acest copac a devenit recent foarte popular în grădinile Franței, și nu am putut rezista tentației unei astfel. Dacă alegeți locul de aterizare dreapta, cel controversat Dogwood poate decora orice gradina frunze neobișnuite, boboci și delicioase toate obiceiul său elegant. Mai ales bine arata pe un fundal de frunziș întunecat sau moi.
Video: BBC: Faceți cunoștință cu strămoșii: Pe lângă strămoșii (1999)
- Gazonul dumneavoastră plin de Veronica filamentos și margarete. Tu trata aceste buruieni ca un decor de grădină?
- Desigur, pentru că este o legătură simbolică grădina de a faunei din jur. În cazul în care planta nu este distrage atenția creșterea sa din masa totală a vegetației, are dreptul de a crește pe gazon. Și, în general, Jacqueline va depune eforturi pentru a se asigura că următoarea vizită la grădina de pe un nor, te-a chemat gazon noastre naturale sau luncă luncă dulce.
- Daylilies - plantare și îngrijire
- Daylilies în grădină și în creștere
- Expoziție Daylily la Moscova
- Daylilies Fotografiată agitare frumusetea lor
- Flori de gradina mea: daylilies!
- Daylily - flori pentru leneși
- Daylilies în grădină
- Daylilies mele preferate
- Primăvară Reproducerea daylily
- Blooming daylilies
- Plantarea și îngrijirea daylilies - reguli simple
- Daylilies terry
- Daylily pentru clima
- Cultivarea daylilies din semințe de
- Daylilies de modă în grădină
- Gardens din Franța: urban gospodărie
- Înflorite daylilies și Clematis
- De ce nu infloreste Daylily
- Daylilies frumoase și nepretențios
- Roz daylily
- Când daylilies transplantat: toamna sau primavara?