Grădină Galina Skalkin

idei de grădină Galina Skalkin pentru grădină, design de gradina, o combinație de plante

Design gradina Hobby dezvoltat în grădina gazda în profesie. Acum, ea coordonează ateliere de lucru la UOC „Înflorire Planet“. Prin natura grădinii, așa cum ea Galina - un cald, luminos și primitor

Adresa: Moscow Region, districtul Leninsky.

Grădină Autor: Galina Skalkina, coordonator al atelierelor de BOU „Înflorire Planet“

Zona: 18,5 acri

Garden Varsta: aproximativ 5 ani

Galina Skalkina, gradina idei de design pentru gradina

porțiune de mastering

soț și programatori meu. Am absolvit Mesi, el - Minh (acum REU) le. Plehanov, și de la Botany am fost foarte departe. În 1998, chiar înainte implicit, am cumpărat o casă cu o porțiune foarte mare (34 cm), la marginea pădurii. Am început să trăiască acolo în 2001, și nu știu ce să facă cu aceste posesiuni - nu a ajutat nici reviste sau cărți. Într-o zi am văzut un articol despre grădina Elena Konstantinova cu grădini de flori minunate, și imediat a decis să meargă la ea pentru a studia la „Înflorire Planet“, care se bucură acum de lucru.

De-a lungul timpului, ne-am dat seama că nu este nevoie de o astfel de casă mare și o mare bucată de pământ. În 2008, am vândut pentru a trece la o dezvoltare inchisa cu infrastructura stabilită.

Noul site, ne-a placut imediat: schimbare spectaculoasă altitudine, vedere la râu, o perspectivă bună, împrejurimile verzi. Dar a fost doar munții înalți lăsate de constructorii de lut roșu. Am început să pună grădina de la zero, primii copaci plantați în toamna anului 2010. Sub fiecare înlocuit cu un minim de metri cubi de pământ, au scos lutul, întărirea cu ajutorul pantei de sud. Din moment ce o anumită experiență am deja a încercat toate gândiți cu atenție.

idei de grădină Galina Skalkin pentru grădină, design de gradina, conifere în grădină, mobilier de grădină, o combinație de plante

În sala de clasă într-o planetă înfloritoare am fost învățați dreptul de a fotografia și analiza grădinile de cadre realizate. Persoana formată să înțeleagă în mod diferit ideea creatoare a autorului, se deschide văzut-o la un nivel mai profund, vă permite să vă simțiți nuanțe: structura, forma, raportul de volum, textura, punerea în aplicare a ideii, jocul de culoare și aer. Și capacitatea de a aranja plantele, și să bată spațiu - nu este o excepție. Proiectul Garden a reunit experiența anterioară și noi cunoștințe.

Am emis ipoteza ca vecinii va fi o casă tipică scăzută (ca și noi), și sa bazat pe o vedere frumoasă - apă liniștită de funcționare a râului. Dar, din păcate, au construit o casă pe proiectul individual. imensă casă închisă de revizuire, astfel încât a trebuit să se mute punctul focal și a stabilit perspectiva pădurii.

Îmi place să se uite la vecina de stejar, arțar de culoare noastre fantastic de frumos toamna, ienupăr stâncos, un grup de decupaje tui.

idei de grădină Galina Skalkin pentru grădină, design de gradina, grădină conifer, combinația de plante

În general, îmi place copaci frumoase mature, cu toate că acum unele ajustări ar putea fi și de a face. De exemplu, rar pentru a planta copaci mari. Noi de pin si artar sunt deja încep să interfereze unul cu celălalt, chiar dacă distanța dintre ele este de 5 metri. Acum taie coroana.

idei de grădină Galina Skalkin pentru grădină, design de gradina, copaci în grădină

grădină Zonarea și bucătărie de vară

Avem câteva zone.

Primul - intrare - cu arbuști cu flori ornamentale, grupuri de plante perene înalte, dar este o imagine pentru public.

idei de grădină Galina Skalkin pentru gradini, paturi de flori, Monarda și veronicastrum

Pentru ei înșiși - râtul casei, în cazul în care există un spațiu spatios, luminos și cald. Viața noastră este acolo.

grădină Galina Skalkin, grădină ornamentale, o combinație de plante, flori

Locul cel mai eficient, popular și un favorit pentru noi, profesori și mulți oaspeți - o bucătărie de vară. Îmi place să gătesc, distra, de a organiza o sărbătoare.

Galina Skalkin grădină, o bucătărie de vară, ideea de grădină, construcția de grădină

Oaspeții, la rândul lor, sunt implicate activ în procesul: kebab prajit, rețete share.

Galina Skalkin grădină, o bucătărie de vară, ideea de grădină, construcția de grădină

bucătărie de vară la primul nostru site-ul a fost luat departe de casă în pădure. Acolo, pe întregul site, an după an, am fost transportă feluri de mâncare și alimente în cutii imense. A fost foarte inconfortabil, așa că am făcut o nouă bucătărie de lângă casă.

Pentru o probă prelevată bucătărie de vară Elena Konstantinova. Ea lasa masura ei, controleze și sfătui să facă mai spațioasă. Am adăugat yarzii obținerea optimă :. 4,8 m la 5,0 m sub acoperișul liber se potrivește aproximativ 15 de persoane, iar dacă faci o masă adiacente acesteia pavată, atunci toate 30. Chiar și în vreme rece, continuă să converseze în grădină, numai atarna incalzitor infraroșu.

La fel ca și casa, bucătărie de vară prelucrate ipsos marmură. Ea este rezistent, durabil, ușor de aplicat. Acoperiș pe o bucătărie de vară acoperită cu materiale moderne pentru profesioniști.

Am petrecut o bucătărie de vară cu energie electrică și apă, a pus un grătar, a făcut suprafață de lucru confortabil. Orice proprietar vrea să facă recoltarea aer curat.

Selecția de plante pentru o mică grădină

In anii 20 ai secolului trecut părinții mama mea a cumpărat o casă neterminată în Sf. Nicolae. A fost rar în acele zile - traverse din lemn, cu tavane înalte. Îmi amintesc încă grădina vechi, Bure izbitoare ceas, confort și spațiu. Un vecin implicat în vaccinare liliacul, prin urmare, suntem mereu înconjurat de o grădină înflorită. De atunci, eu sunt atras de plantele provin din copilărie.

grădină Galina Skalkin, înflorite, idei liliac pentru grădină, arbuști cu flori

Am vrut să fie simțit în istorie grădină, nostalgie, nu un ochi nostru remake tăiat.

grădină Galina Skalkin, liliac, arbuști cu flori, idei de grădină, design de gradina

În cazul în care calea ferată vândut plantele vechi de la grădiniță, nu am ezitat să-l cumpere crescut păducel și lila (avem aproximativ 17 de soiuri). Precum și în grădină în momentul floare lor!

grădină Galina Skalkin, înflorire păducel, idei pentru gradina, arbuști cu flori

Desigur, din moment ce a doua jumătate a verii în cor veni hortensii și alți soliști, dar farmecul primavara naturii cu nimic pentru a compara.

Galina Skalkin grădină, înflorit Hydrangea, idei pentru gradina, arbuști în grădină, design de gradina

In timpul studiului, am fost primit Mamedova Elvira în grădini de iarnă. La finalul sesiunii a spus că, dacă o plantă nu vrea să trăiască în tine, nu vei, indiferent de ceea ce faci. Acest lucru confirmă în mod repetat viața! Dacă învățați de la profesioniști adevărați, mai ușor pentru a evita greșelile. Am fost învățați imediat principiile de selecție a plantelor. La grădină, în orice moment al anului a fost frumos, pentru a alege un plante de încredere și rezistente. Nu este nevoie să caute aventura cu cutii, adăposturi, recreștere anual efeminati abia overwintered.

idei Hell Galina Skalkin pentru grădină, combinația de plante, grădină de flori, lavanda, bujor, agrișă

În timp ce pe punctul de a riscului în lavanda gradina (dar este foarte bogat înflorire) și pin, care, atunci când aterizare sa prăbușit camera de lut. El a fugit doar mere decorativ.

achizițiile spontane au fost aproape nu a fost, plantele tind să cumpere planul.

Numai în Stam măr a căzut în dragoste la prima vedere, a cumpărat și pus imediat în locul cel mai vizibil în apropierea casei porticului. Am fost pre-asamblate pe stația de acoperiș de zăpadă, venind în jos zăpada nu se rupe plantele care au fost plantate în apropierea casei.

Galina Skalkin grădină, înflorit măr copac Stam, design de gradina

Potrivit site-ului efectuat o Colector apa de ploaie, astfel încât există întotdeauna uscat și curat.

Relațiile cu gradina

La acea vreme, am trăit în țară timp de șase luni, mama și a lucrat din greu în paturi. Cel mai teribil calvar a fost subțierea morcovi și răsaduri de sfeclă de plantare. Ne vom aminti mult timp suferința și nu a vrut nici o grădină. Chiar și în apropiere de vară mixborders de planificare bucătărie. Dar, după ce a studiat cartea „Ornamental Garden“ designer de peisaj minunat Ira Saharov profesor „planeta Înflorirea“, a dat seama că plantarea culturilor de legume, împreună cu flori poate fi foarte frumos să bată.

gradina decorative planificat și înființat lângă bucătărie de vară.

grădină Galina Skalkin, grădină ornamentale, o combinație de plante, frumoase idei gradina de pat pentru grădină, design de gradina

Sa dovedit faptul că diferite tipuri de salata verde, varza, sfecla si plante aromatice sunt combinate perfect cu gălbenele, gălbenele și alte anuale.

idei de grădină Galina Skalkin pentru grădină, combinația de plante, gradina ornamentale, gradina de pat

Separarea sarcinilor

Puterile ne-specific nu a diviza. Grădină, trandafiri, și eu fac planificarea generală. Nou de plantare, îngrijire pentru peluze și grădini - soțul meu.

Spațiu liber plantate cu iarba de gazon. Admirați gazon smarald o plăcere. Dar, ca întotdeauna acolo este punctul de aterizare de plante perene sau arbuști, masina de tuns iarba este mai bine pentru a alege o parte de tăiere îngustă, 40 cm pentru a manevra între plante. Marginile gazon mâner confortabil lopata speciale de tăiere.

idei de grădină Galina Skalkin pentru grădină, design de gradina, trandafiri de grădină, ce să planteze trandafiri

În timpul iernii, adăpostind și a pus doar trandafiri, toate dintre ele - darurile prietenului nostru Lena Pchelkina, un pasionat iubitor de trandafiri.

idei de grădină Galina Skalkin pentru grădină, design de grădină, trandafiri în grădină

Soțul le-a plantat cu mare reticență, dar acum cred că le admiră.

Grija pentru trandafiri am învățat de la LI Bumbeevoy (curator de trandafiri Gradina Botanica de la Universitatea de Stat din Moscova), ea a spus întotdeauna că trandafirii au nevoie de gunoi de grajd putrezit, bine, fertilizat pământul, și cel mai important - iubire.

idei de grădină Galina Skalkin pentru grădină, design de gradina, trandafiri de grădină, lavanda

Despre creștere bucătărie de vară rododendroni de reproducție Baltice. Ei au fost cumpărate pentru această ocazie și a adus landshaftnitsy familiare. In fiecare an, de sex masculin mulci plantare și adăpare turbă acidă cu acid citric (pliculeț găleată de apă, de două ori pe an). Ei se simt bine, floare portocaliu luminos, flori de foc.

Garden ne oferă plăcere.

grădină Galina Skalkin, containere plante, flori in ghivece, lobelia, panselute, idei pentru gradina

În fiecare sezon, este în propriul său frumos și aduce o mulțime de bucurie.

Trăim bine aici!

Aflați cum să crească plante, care lucrează în grădină și grădina de bucătărie ar trebui să fie planificate, Acesta poate fi din alte zone ale site-ului nostru.De asemenea, observați, vă rugăm să notați informațiile din partea stângă a blocului de text. Situat în ea sunt link-uri către pagini de subiecte adiacente.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu