Gradina-citat al artistului Dmitri Alekseeva

Video: Fereastra pe mare | Sea Breeze | Artist KAREN HOLLINGSWORHT | Fereastră la mare | HD

artist Dmitry Alexeyev citat-Gardenartist Dmitry Alexeyev citat-Gardenartist Dmitry Alexeyev citat-Gardenartist Dmitry Alexeyev citat-Gardenartist Dmitry Alexeyev citat-Gardenartist Dmitry Alexeyev citat-Gardenartist Dmitry Alexeyev citat-Garden

Fiecare gradina are propria sa istorie și preistorie. Scurt sau lung, adevărate sau inventate. Această grădină, vă pot spune o mulțime de povești pentru că toată lumea care vine aici, asigurați-vă că pentru a compune propriul.

video: "distopie mondială" Masă rotundă - discuții distopie în artă și viață. #MIXTV

Oaspeții sunt întâmpinați nu copaci și forme arhitecturale și imagini și aluzii, reminiscențe și citate. Poate că într-un alt mod și nu poate fi în grădina celebrului artist Moscova Dmitri Alexeev. Lui istoric expoziție personală în Galeria Tretyakov și Arena, lucrările pe filmul vizita doamnelor, umbră, consultați Paris și mor, spectacole populare, proiecte de interior pentru problema locuințelor.

Și Dmitri acasă și soția sa, Nina, susținători de mult timp vieții de la țară, în cazul în care a coborât din paginile basme ale Fraților Grimm ...

- În grădina ta te plimbi ca un basm. Mossy Rotunda cu o grotă retras, bănci din piatră, sculpturi antice ... Și această casă neașteptată, a cărei arhitectură este tipică orașului medieval european, dar nu pentru un sat de vacanță în apropiere de Moscova ...
- Noi am pus la mijlocul anilor nouăzeci - în mijlocul clădirii de cărămidă roșie. La scurt timp înainte de aceasta, ne-am ridicat un oraș gotic pentru umbra filmului lui Mihail Kazakov, și mi-a plăcut foarte mult stilul. În timp ce în Rusia foarte mult ca Europa, asa ca am decis să construiască o casă. În timp ce a construit, toate râs la noi. Vecinii oferit chiar și bani, așa că am eliminat această mizerie. Casa părea într-adevăr urât. Și apoi, dintr-o dată, într-o clipă, el a fost frumos, iar oamenii au ajuns la noi pentru sfaturi. Tot satul este acum de asteptare Shakespeare, și a apărut alături de alte cinci astfel de clădiri.
- Și de ce a început grădina?
- Pe piatra bine in fata. A fost un cadou de la ziua de naștere a soției sale. În jurul lui a crescut trandafiri.
- Când ai venit cu casa, stii deja cum va fi grădină?
- Nu, ne-am mutat intuitiv. Inițial planificat unul, apoi altul, în cele din urmă a făcut o mulțime de greșeli.
- De exemplu?
- Cele mai grave - arborii sunt plantați foarte aproape împreună. Până la răsadurile au fost mici, se pare frumos, dar când acestea au crescut ... În acest an a trebuit să eliminăm câteva, de asemenea crescut.
- Ai atât de multe castane.
- Le iubesc foarte mult. Aceasta este o plantă foarte frumoasă de sud, și am dorit să-l creeze în istoria grădinii de sud. Acum vom construi un arbore, planta o viță de vie în jurul căreia, așa cum sa dovedit, se dezvoltă bine în condițiile noastre.
- Nu se tem de complexitatea îngrijirii?
- Destul de ciudat, nr. E ca și cu trandafiri. A fost mult mai ușor decât ne-am spus. În plus, nu am avut sarcina de a face un design de grădină în sensul deplin al cuvântului - cu diapozitive alpine, o varietate de plante. Îmi place animale sălbatice, neglijare, mușchi. Când plantele sunt plantate la întâmplare, și nu a intrat în schema generală: Aici calea iazului, și aici flori de magnolie. Această abordare, în opinia mea, ucide grădină poezie. Nu există nici un sentiment de naturalețe, nu este clar în cazul în care atins de mâna omului, și în cazul în care nu. Mi-ar fi plăcut să fi fost, de exemplu, în St Michael. alee de rășinoase astfel încât nu a crescut atât de armonios și amestecat în peisajul din jur, care dă impresia ca și în cazul în care copacii au crescut aici întotdeauna.
- Și ai folosit câteva idei ale rusești Estates?
- De exemplu, banca de asamblat din St Michael. Cu toate acestea, ele sunt mai occidentale. Dar, în stil conac rusesc atât de absorbit și refăcut! Omul rus nu copiază, el face întotdeauna în felul său. Da, stil normal, dar aproape - paturi de flori, pajiști, lacuri, mere și cireșe livezi, un spațiu domesticit. Și spațiile noastre deschise. Acum vom construi o verandă - modernă, dar în stil rusesc.
- Dacă ați construit o casă acum, ceva se va schimba?
- Mi-ar trebui să utilizeze o temă rusă, făcută în casă este o fereastră fereastră-magazin imens, ornamente franjuri, - este foarte frumos. Tocmai am întors de la Suzdal, am fost sub impresia de la aceste culori luminoase, eșarfe, arhitrave, garduri comerciale puternice. Nu văd de ce arhitecții noștri nu se bucură de o astfel de bogat patrimoniu. Mi se pare, este în valoare de toate acestea parafrază in arhitectura moderna vila. Atunci ar deveni o mică grădină, iar celălalt, cu amintirile, s-ar părea Vrubel, motive musatovskie - tufe de liliac, un imens bujori albi pat de flori ...
- Dar, în timp ce în grădina dumneavoastră pot fi urmărite mai mult angajament față de moștenirea clasică. bust antic și capul acestei femei, ca și în cazul în care din situl arheologic. Unde este ea?
- Am lucrat reale pietrari maestru rus. Ei cioplită bolovani. Și un imens nimeni nu a putut clinti de piatră. Noi nu am știut ce să facă cu el, iar oamenii oferit să taie o femeie. Am fost de acord. Așa a apărut. Și părinții bust antic mi-a dat când am fost încă studiază la școală de artă.
- Și această Rotunda misterioasă?
- Aceasta este o construcție foarte ciudat. Anterior, în loc de acoperiș atârna țesături strălucitoare. Dar de fiecare dată când ne-am adunat aici pentru o mare masa de prânz, cu siguranță a început să ploaie. A trebuit să fac un acoperiș. Cu toate acestea, dedesubt era umed. Ca artist, îmi place Rotunda, este romantic și se potrivește perfect în stilul de gradina neglijat, bea ceai cu prietenii aici inconfortabil. Numai în zilele foarte cald și frumos Rotunda și se răcește.
- Este cunoscut faptul că părțile interioare fac. Același principiu se aplică și în grădină?
- Da, desigur. Și, după cum nu există nici un interior identic sau similar, astfel încât nu există nici o grădină similară. Este întotdeauna citit de individualitatea proprietarului. Faptul că o persoană se face, nu poate fi întotdeauna în măsură și bun, dar acest lucru este obligat să aibă prezența personală și carisma greșelilor sale personale, farmecul vieții.
- Iti petreci mult timp în grădină?
- Aproape aici permanent. Nina si eu sunt foarte mândru de mers pe jos în toamna frunze și le colecta arde. Amintiți-vă, așa cum a făcut Stirlitz? Aceasta este o distracție specială. Și avem o ceață foarte frumos ...
- Doar dragoste și nimic practic? O gradina de legume?
- Bineînțeles. Acolo cresc castraveți și roșii. Nina vrea să facă chiar și o capră. Acesta va fi un astfel de viață mărunte.
- Dar vine iarna. Continuând viața publică în acest moment al anului?
- iarna vine la noi o mulțime de persoane, inclusiv copii. Construim un adevarat castel cu creneluri și turnuri, umple de doi metri de deal.
- Și în grădină să te îmbraci un pom de Crăciun?
- atârnăm iluminările! În casă și în stradă toți copacii noi neapărat becuri. Jucăriile din diferite țări și dulciuri. Și noi se joacă în grădină. Pentru noi, Anul Nou - este un act.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu