Highlanders Chris Gisela: interviu

site-ul mixbordere Chris GiselaPeisaje din Flandra din Belgia, în special de coastă, nu sunt bogate în pantă. nu oameni, desigur, plante - Dar aici Highlander trăiesc. Vizitarea unui arhitect peisagist si un mare iubitor al acestei culturi, Chris Gisela, a vizitat Serghei Kalyakin.

- Dl Gisela ce un real Gardens belgian?
- Multe garduri vii care oferă intimitate completă și un bun contrast între liniile verificate și mase paturi de flori de umplere de flori. Gradinile belgiene sunt foarte populare. Și grădini private care se deschid ușile pentru vizitatori, a fost mult mai mult în ultimii ani. Vino la noi britanic, germani, olandezi, de mai mulți ani de acum grădina mea este vizitat de grupul rus.

- Garduri tăbărât cu succes spațiu destul de mare de gradina pentru mai multe camere verzi și să le conectați simultan împreună.
- Sa întâmplat că am fost făcut grădină, în două etape. Prima secțiune de aproximativ cincisprezece acri, pe care se află casa, am cumpărat acum douăzeci și doi de ani. Cu efect de seră doar a stat la graniță. Apoi a venit prima gardul viu carpen, anexând teritoriul sitului și separarea grădină regulată cu un iaz dreptunghiular, un spațiu în fața biroului meu, zona de recreere la intrare, o grădină de familie din spatele casei, în cazul în care toți avem cina împreună și mixbordere într-un stil natural. În urmă cu zece ani, am avut ocazia de a cumpăra aproximativ treizeci de acri. Gradina a explodat - aceasta include peisajul din jur. Am decis să stabilească acest efect - noul site este mai deschis. Lawn, semiluni de iarbă de păr intercalate cu geranium și knautia, castan singur - ceea ce ar putea fi mai natural? Și acum este timpul să ia din nou site-ul vechi. Vreau să modificați spațiul de intrare: Set trandafiri arbust și bujori, Toate simulacru de muscate `anne Thomson`- frumos și simplu. Plant am suficient în grădina mea de flori luminoase, dar aici vreau să obțineți o mulțime de odihnă.

Video: Rashid "alpinist" Magomedov - Rodrigo Damm || Rashid Magomedov vs hightlights Rodrigo Damm

Video: Rustam Habil și Abdulmanap Nurmagomedov zi înainte de cântarul la UFC LONDRA

- Ca un arhitect peisagist profesionist și a devenit mai de succes plante perene ameliorator?
- Intr-adevar, principala mea de locuri de muncă - design de gradina, dar eu prețuiesc o mare pasiune pentru plante. Selecția Am început acum treisprezece ani, și de atunci a adus aproximativ cincisprezece soiuri lumânare-Highlander și cinci soiuri lui Brunner. I a păstra o cușcă mică, cu un sit de reproducere - acolo și răsaduri selectate. Nu semăna atât de mult - în fiecare an, aproximativ două sute de semințe de alpiniști, nu mai mult, trei sau patru sute Brunner. În plus, eu fac parte din două clase geliantusa. Într-un fel, am găsit în grădina clientului său. Geliantus `Carine`- un grad inferior formă de`Lemon Regina`Cu tulpini de culoare închisă, aproape negru și crem, flori galben-colorate pastel.
- E uimitor cât de repede clasa Brunner dvs. belotsvetkovy `Dl. Morse` a fost în Rusia.
- Am un contract cu olandezii, ei sunt oameni de afaceri mari. Mai mult decât atât, Brunner, în contrast cu Highlander, bine multiplica meristemic - dintr-o singură instalație pentru anul, puteți obține mii. Sorts Highlander lumânare-`Blackfield`, `Orange Domeniul`și `Fat DominoȘi `` hibridPink Elephant`Cred ca un mare succes. Din câte știu, ele sunt cultivate în domeniile Costa Rica și aeronave transporta în Olanda. Totuși, această metodă de reproducere este mai productivă și mai puțin costisitoare decât un laborator. A troscot `Blackadder`Nu am înregistrare - Bush după ploaie cade. Dar eu sunt încă de gând să-l cultive - este foarte neobișnuit și culoarea, forma și dimensiunea inflorescenta. Vezi ce sunt luxuriante - aproape de mărimea unui palmier. Dar cel mai mare vis meu - pentru a aduce polimorfă troscot cu flori roz.
- Tu în grădină o mare colectie de alpiniști, au intrat efectiv în paturi de flori. De ce te-ai oprit pe aceasta planta?
- Highlander mi place aspectul lor natural, inflorescență lor - lumânări și mături. Nu-mi place planta, acoperite cu flori, astfel încât frunzele nu sunt vizibile. Highlander - ceea ce este necesar. Printre acestea sunt spectaculoase înflorite, în creștere rapidă, dar nu specii agresive, cum ar fi lumânare-alpiniști sau polimorfă. Există specii și soiuri cu frunze foarte ornamentale. Și cei care se târască puternic, vă puteți soluționa în grădină, prin limitarea rădăcinile lor o jumătate de metru în adâncime. De exemplu, am o creștere Persicaria mollis var. frondosa (troscot moale) - doar câteva bambus. Agresiv, dar frumos.

Video: Scurtmetraj Ultima gogoașă Chris Evans si Robert Downey Jr.

- Cum vă creați un mixbordere uimitoare? La început, toate planificate pe hârtie?
- Oh, nu. Pentru clienții, desigur, eu fac întotdeauna planurile necesare, dar nu pentru propria gradina. Am avut o listă de plante existente, și am făcut această mixborder precum și un artist pictează o imagine. În același timp, în fiecare an, am schimba ceva, încerc noi combinații.
- Cred că e mai mult de flori de toamna ...
- Nu, aici, în iunie și culorile strălucitoare. Începe înflorire mai-iulie ia avânt. Acum, la mijlocul lunii august, desigur, a venit de vârf decorativ. Acest mixborder atrage într-un număr incredibil de fluturi grădină. În plus, există o mulțime de ierburi ornamentale. Fără ele, în plantațiile multicolore pur și simplu nu se poate face - se înmoaie contraste de culoare creează o nevoie să se miște, și el însuși a făcut mai subtire decat o grădină de flori.
- Și cum grădina ta arata ca in primavara?
- Am multe becuri - botanic lalele, narcise, o mare colecție de soiuri anemone Dubravnaya și ghiocei. Și când înflorit Chistyakov ordinară, totul devine galben. Îmi place culoarea galbenă în primăvară - de fapt, în natura este adevărat. Și, desigur, nu uita despre Brunner.
- În ciuda angajării sale Găsești timp să se bucure de grădină?
- Bineînțeles. Prima sa ceașcă de cafea beau, uită pe fereastră la mixborders. Și în al doilea rând, mărturisesc sincer, deja în grădină.

Idei Chris Gisela

(Chris Ghyselen, Tinhoutstraat 36, Oedelem (Beernem), Belgia (050) 78 14 90, chrisghyselen.be)

cred că la nivel global

Lay fiorul de echitatie în grădină în faza de proiectare, pentru zona de planificare gradina. De exemplu, se apropie de sfârșitul mixbordere mele de oaspeți vede o parte naturala a gradinii. Acesta este cel mai puternic contrast vizual: trecerea de la o aterizare multicolore relaxantă. Pe pestisor ochi se sprijină.

Utilizați suprafața apei ca o oglindă

Este o abordare arhitecturală la iaz pe site-ul. Pentru a reflecta locul de muncă, aveți nevoie pentru a crea un aspect frumos, care se va reflecta. În plus, suprafața apei trebuie să fie perfect curate. Acest lucru ma ajutat oxigenatori de plante și de circulație a apei: piscina în noua parte a grădinii și iaz vechi conectat printr-un mic canal de curgere dreptunghiular cu un sistem de pompare. efect de oglindă va crește în cazul în care nivelul apei va fi cât mai aproape posibil de nivelul suprafeței solului.

Înlocuiți de relief

Dacă se poate ajunge pe porțiunea plată cel puțin o diferență de înălțime mică, trebuie să-l utilizați. Chiar și o treaptă scăzută a câmpiilor face spațiul de relief. Crede-mă, oaspeții grădină se va observa.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu