Gazdă - plante pentru locuitorii de vară ocupat

plantă gazdă numit pentru leneși. Se simte excelent în colțurile umbrite ale grădinii, iar în dimineața plin soare. Gazdele, de plantare și îngrijire, care nu este la fel de dificil cum pare initial apreciat pentru rezistenta la frig, secetă și toleranța la umbră. În limbajul comun acestea sunt numite clopote japoneze și flori gnomi. În vara de frunze și flori lor, ele creează un model unic covor.

Cuprins:

Video: GAZDA PENTRU MELODII CLEARANCE

 1. Selectarea materialului săditor pentru zona suburbană
 2. Plantarea un oaspete nou în grădină
 3. Îngrijirea în primele zile
 4. Ce fel de muncă se realizează după înflorire gazde?

Planta este acaulescent având o multitudine de frunze de fund de diferite forme. Acestea pot fi în formă de inimă și conic, gama de culori de mai multe culori pot fi prezente pe o singură foaie. Blossoms este o creatură blând destul de interesant, florile au diferite forme și culori. Există soiuri chiar de cameleon, schimbarea culorilor sale pentru sezonul. Bright reprezentant al acestui grup - august Luna. Cultivarea gazde a acestei specii nu este deloc problematică decât în creștere verde la domiciliu.

gazde

arbuști luminoase în pat de flori

Prin dimensiunea instalației este clasificată în 6 grupe:

 • cazuri pitic cresc la o medie de 10 cm, are frunze albăstrui ottenok-
 • Înălțimea miniatură reprezentativă de la 10 la 15 cm, au o foaie de culoare albastru-verde galben plastinok-
 • Micul creste la 25 cm, frunzele au o culoare verde, cu polosami- alb sau galben
 • media are parametrii de la 30 la 50 cm
 • mai ajunge la o înălțime de 55-70 cm, de culoare a frunzelor poate fi albastru-verde, cu diferite kaymami-
 • gigant are dimensiunile de 70 cm și mai sus.

În mod tradițional, acestea sunt plantate lângă ferigi, spanz, mierea-ursului. Efectiv, se uita la fundal Aquilegia și grădină geranium.

Video: ingrijire gazde transplant. Sergey Bogatsky: 3 minute pe zhizni.10 suburbane. 08.16

Selectarea materialului săditor pentru zona suburbană

Cumpara răsaduri de plantare pot fi următoarele tipuri:

 • deschide kornevischem-
 • în containere sau pachete cu un amestec la sol de aterizare.

În general, nu există nici o limită la mărimea materialului săditor achiziționat, numărul de boboci. Când cumpărați ar trebui să examineze cu atenție rădăcinile. mugurii de frunze încolțite va depune mărturie despre starea slăbită a rădăcinilor. Aceste cazuri mai rău să prindă rădăcini și să crească mai lent.

Examinând sistemul de rădăcină, trebuie să atragă imediat atenția asupra prezenței putrefacție rădăcini, nematode și viruși. În orice caz, ca măsură preventivă după achiziționarea de rădăcini au nevoie pentru a procesa o soluție slabă de mangan sau medicament „Maxim“.

Dacă vă place gazdă, de plantare și grijă de tine flori de gradina doar o bucurie, puteți achiziționa în condiții de siguranță chiar și soiuri exclusive, fără teamă, pentru că ei nu iau rădăcină. Atunci când alegeți un specimene gigant și mari ar trebui să fie conștienți de faptul că acestea cresc rapid, efectul de evicțiune alte plante în strat de flori. Locația este mai bine pentru ei de a alege de-a lungul arborilor la rădăcinile lor puternice nu cresc dat gazdele. Pentru o mică zonă de tramvai sunt sfătuiți să cumpere soiuri de mici și mijlocii, care arată întotdeauna decorativ și nu necesită o mulțime de probleme.

Înapoi la cuprins

Plantarea un oaspete nou în grădină

Gazdele Cultivarea începe cu selectarea unei porțiuni corespunzătoare. Un favorit este considerat umbra partiala, cu toate că unele specii necesită condiții speciale de creștere. De exemplu, reprezentanții frunzișul albastru inchis sau locul preferat printre pomi fructiferi. ramuri concrescute de mere, cireșe și peri va proteja gazda de razele puternice ale soarelui. Soiuri cu frunze de aur ca să se înmoaie în plin soare în dimineața. Ideal pentru ei este colțul estic al grădinii lângă un arbust mic. Aur jugul va primi suficientă căldură solară și să fie protejate de căldura din timpul zilei.Ideal pentru plantare - amestec substrat umed cu un humus bogat având proprietăți bune de drenaj. Apele subterane nu ar trebui să fie situat în apropiere pentru a preveni putrezirea radacinilor. Organizarea plantarea de lucru poate fi în primăvara și la începutul lunii septembrie. Pre-selectat porțiune va săpa adăugarea de îngrășământ. Poate îmbunătăți solul argilos prin introducerea 1 parte turba, nisip, rumeguș humus sau paie, scoarță de copac sau frunze. Dacă solul este acid, groapa de aterizare a adăuga un pumn de cenușă. rumeguș proaspăt și paie nu este folosit, deoarece acestea iau descompunerea azotului din sol. Pentru a verifica compoziția solului, este necesar să se predea palmă mingea, el trebuie să aibă o formă bună și se năruie. Solul nisipos este recomandat pentru a adăuga un pic de argilos și organice.

Gazdele de plantare trebuie să fie efectuate în adâncimea groapă este de 0,4 m. In partea de jos a turnat orice material de drenaj. Aterizând Lățimea pit ar trebui să fie de 1,5 ori diametrul bucșei adult destinat. După introducerea răsaduri sunt acoperite cu sol, un sol puțin de compactare în jurul răsad. Între răsaduri de mari pot rezista la o distanță de 70 cm între mici -. 30-40 cm În cazul în care planta aparține tipului gigant, lățimea între rânduri a fost mărită până la 80-100 cm.

Răsaduri goale-rădăcină este ținut mai întâi în apă rece timp de o jumătate de oră, apoi a fost tratat Appin sau zirconiu pentru a promova formarea de rădăcină. În toamna, pregătirile nu sunt utilizate.

Udarea este efectuată de preferință în 2-3 ore la sol compactat. În cazul în care vidul, apoi se toarnă solul sub un tufiș. Pentru înrădăcinare mai rapid spațiu pretornal ar trebui să fie zamulchirovat. Puteți folosi rumeguș, așchii de lemn, turbă sau argilă expandată. Unii cultivatori recomanda utilizarea de ace de pin pentru a elimina apariția melcii. Odată ce planta este în cele din urmă prins, mulci este eliminat, deoarece este o sursă de dăunători.

Înapoi la cuprins

Îngrijirea în primele zile

gazde în grădină

De frontieră de-a lungul coniferelor de gazde

Dacă doriți să vă rugăm să favorit punctul său de vedere decorativ lung, ar trebui să învețe cum să aibă grijă de ea în mod corespunzător. Ar trebui să fie udat cu grijă de plantare o rădăcină care apa care cade pe frunze. Acest lucru va contribui la acoperirea spăla de ceară și formarea de pete galbene. Gazdă, cultivarea care poate fi de încredere novice preferă cantitate mare de umiditate. Udarea ar trebui să fie în dimineața. Atunci când insuficiente sfaturi cu frunze de apă ale plăcilor încep să se usuce.

gazdele în creștere nu se poate face fără fertilizare. Produsele organice au fost recomandate pentru a slăbi solul în primăvară. se combină în mod convenabil preparate organice și minerale. In general, granulele dispersate pe partea de sus trunchiuri de copaci și scoarță de mulci, ace, humus, apoi udat la rădăcină. Pentru prima jumătate a îngrășămintelor cu azot adecvate de sezon, de la potasa mijlocul verii și fosfat. Programul ideal Cererea de îngrășăminte - mai, iunie și august. În cazul în care o planta creste intr-o zona insorita si udare abundenta, gazdele fertilizante ar trebui să fie efectuate mai frecvent. trandafiri în creștere în țară sau orice alte culori prea, nu se poate face fără îngrășăminte, dar este important să nu le exagera.

Orice hrănire organizată după ploaie următoare sau udare abundenta. Exemplarele tinere plantate în îngrășământul gaura de plantare, nu necesită aplicarea îngrășămintelor în primul sezon. După trei sau patru ani, planta este necesar să se așeze. tulpini de flori ar trebui să fie eliminate periodic planta arata intotdeauna punct de vedere estetic.

Înapoi la cuprins

Ce fel de muncă se realizează după înflorire gazde?

La începutul lunii septembrie, puteți începe să se pregătească planta pentru iarnă. Pentru unii gradinari - este timpul să transplant tufe prea mare. Pentru animalele de companie transferate în siguranță această procedură, mai întâi teren udă abundent, și apoi sapa arbustului. Dacă nu se poate pune o planta, acesta poate fi depozitat până în primăvară. Pentru acest material săditor învelit în polietilenă și trimis la raftul de jos a frigiderului, unde citirile de temperatură să nu depășească + 5-8 ° C specimene de plante pot fi săpat într-un ghiveci de flori.

Cele mai multe specii pot fi înmulțite prin semințe. Dupa polenizare se maturizează în aproximativ 6-8 săptămâni, adică la sfârșitul verii. După ce cutiile au dobândit o culoare maronie, puteți începe colectarea.

Înainte de a depozita semințele trebuie să fie supuse unui proces de uscare la temperaturi de 30-35 ° C, pentru a evapora excesul de umiditate. Până la însămânțare lor au fost depozitate la temperatura camerei.

Odată cu debutul foaie porțiune rece cu plante la sol izolate. Acest lucru este valabil mai ales pentru plantele care sunt situate sub copaci. În cazul în care îngrijirea gazdă organizate în mod corespunzător, va arăta întotdeauna mare, în ciuda secetei și de vreme rea.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu