Cultivarea în trandafiri de gradina floribunda: soiuri de selecție a adăpostului pentru iarna

Cultivarea trandafiri floribunda - o experiență interesantă, care va dat cu bucurie cele mai multe grădinari. Datorita frumusetii sale, stabilitatea la multe manifestări negative ale mediului și undemanding de îngrijire, soiul de trandafir este justificat de popular. Acești reprezentanți au nu numai calități estetice excelente, dar, de asemenea, au astfel de caracteristici importante precum înghețul, păstrarea frumuseții pentru o lungă perioadă de timp. Rose rezistă perfect cele mai multe boli. Grădinari, atrage chiar și faptul că plantarea și îngrijirea nu iau mult efort.

Valoarea medie a florilor de 7 cm, o inflorescență poate fi de până la 10 trandafiri. Bush intotdeauna arata punct de vedere estetic, nu trebuie să fie curățate de uscat inflorescenței, acestea cad pe cont propriu. Reproducerea acestor grădinari transportate pe metoda grefarea sau grefarea.

Video: Hydrangea video. Hortensie video. Lumea noastră Verde

Diversitatea Varietal de trandafiri floribunda

floribunda

grădină Floribunda

Diferite soiuri de a crea acest delicat paleta de culori diferite, forma și mărimea inflorescențelor. Pentru cultivarea în grădină sunt adecvate:

 1. Manșetă Diadem - o varietate cu flori luminoase sau roz pal pe tot parcursul verii ei se estompeze aproape la starea de alb. Reversul petale are o nuanță smolita în comparație cu partea din față. Acest contrast este principalul avantaj al clasei.
 2. Niccolo Paganini vă rugăm orice flori de catifea minunat rezident de vară și de frunziș atractiv. Pe un picior poate fi nuanța până la 12 flori cărămizii. frunze frumoase mari sunt caracteristicile și avantajele acestui tip.
 3. Carte Blanche - dublat de flori la atingere, având o aromă plăcută. Acest tip de trandafir rezista perfect diferite boli. Înflorire poate dura până toamna târziu. Înălțimea unei astfel de plante poate fi mai mare de 1 m.
 4. Gelaksi apreciat pentru florile sale duble de culoare galben strălucitor. O plina floare a crescut, și schimbă luminozitatea ia o nuanta pastel. Una dintre principalele caracteristici ale acestei specii este pronunțat miros de ulei de in. Principalul avantaj al soiului - creșterea rezistenței la boli.
 5. Lilly Marlene - floribunda marime medie. Mulți grădinari preferă să cumpere este acest soi, din cauza aroma placuta si rezistenta.
 6. Frisia - petale de culoare strălucitoare nu se estompeze în soare și să fie menținut pe toată perioada de înflorire. Acest exemplar este caracteristic de o aromă dulce, o perioadă de înflorire destul de lungă. Bush a încurajat muguri timpurii și flori care se încadrează până la prima zăpadă. Excelent pentru a umple spațiul deschis în jurul cozii poate saxifrage, plantarea acestei plante nu se va lua o mulțime de timp, dar efectul va desavarsit.
 7. Zhyubile du Prens de Monaco - cea mai moderna forma de trandafiri floribunda. Evaluate înflorire interesant: flori de culoare alba, marginile sunt tăiate Crimson. Atunci când un boboc flori de, se extinde și se învecinează dobândește o tentă de cireșe.

Plantarea în grădină

Floribunda de aterizare, care are loc în primăvara sau toamna sezon, destul de modest. Pentru a continua nu este preocupat de grija, trebuie să își asume responsabilitatea pentru procesul de aterizare. Este necesar să se aleagă inițial o locație adecvată pentru răsaduri. trandafiri plantare floribunda recomandat ca locul în care penetreaza razele soarelui alegerea dumneavoastrã lui. iluminare adecvată contribuie la creșterea intensivă a tufiș, dezvoltarea unui trunchi de încredere și care formează o masă groasă verde. Un loc care este accesibil tuturor vânturilor posibile, nu va funcționa, dar stagnarea aerului și au un impact negativ asupra dezvoltării tufiș.

Toate detaliile aterizării a declarat un expert pe video.

îngrijire floribunda care nu este atât de complicată, trebuie să fie adiacente plantele și copacii de mărime corespunzătoare sau un pic mai mare. Nu este recomandat să-l planteze în apropierea unei copaci înalți de împrăștiere capabile să absoarbă toată umezeala. locul ideal pentru a găzdui va fi teren plat sau ușor deluros. Dacă regina grădinii va fi plantate pe deal, aceasta va avea de suferit în mod constant impactul vântului puternic, iar acest lucru are un impact negativ asupra decorație. În cazul în care bucșa este situat într-o vale, posibila distrugerea plantelor din cauza umidității ridicate și lipsa de circulație a aerului. Răsadurile nu este recomandată în acele părți ale grădinii, în cazul în care alte soiuri de trandafiri cultivate anterior.Solul trebuie sa fie argilos, este permisă tufe de plante și pământ negru. Solul este de preferat cu o aciditate minimă. Teren selectat pentru plantare, trebuie să fie curățate de buruieni și dig. Pentru a crea condițiile cele mai favorabile pentru creșterea în gaura de plantare ar trebui să fie adăugat:

 • o galeata peska-
 • peregnoya- cupă
 • găleți de argilă,
 • un pic de făină de oase și zoly- lemn
 • superfosfat suficient de 1-2 mâini pline.

Nu puteți adăuga gunoi de grajd proaspăt atunci când plantare și îngrășăminte de azot.

groapă de plantare ar trebui să fie de mărimea 50 * 50 cm, stratul inferior este necesar să se scurgă dispozitivul la 10 cm de nisip purificat sau lut expandat. Înainte de plantare, răsadurile trebuie să dețină soluție zi Kornevina. Dacă nu aveți timp să aștepte atât de mult, poți doar rădăcinile sub formă de praf de acest stimulent de creștere. Plantarea este necesar, astfel încât locul de inoculare a fost de 2 cm de la sol. Densitatea de plantare - 5-7 răsaduri pe 1 m. După aterizarea cercului rădăcină complet umezită. Pentru a menține umiditatea și încălzirea solului în jurul răsad poate zamulchirovat scoarță de copac, rumeguș pat 5-10 cm.

Dacă nu există nici o grădină, și să crească această floare într-adevăr doresc, Rose acasă - opțiune pentru reproducere promițătoare.

pentru îngrijire a crescut: udare de adăpost pentru iarnă

Rose Carte Blanche

Grad Carte Blanche

Există câteva reguli de bază care definesc modul în care să aibă grijă de trandafiri floribunda. Asigurați-vă că o hidratare corespunzatoare, plivitul în timp util și fertilizand introducerea. De-a lungul trandafirul înflorire trebuie să fie udate din belșug. Un tânăr stup necesită o găleată de apă.

O etapă importantă de îngrijire - trandafiri fertilizat. Este recomandat pe sezon de 2-3 ori. Înainte de udare o soluție de nutrienți în jurul Bush face brazde. 30-40 minute înainte de a aplica îngrășăminte trunchiuri de copaci ar trebui să fie vărsat cu apă curată. Pentru primul sezon de îngrășăminte hrănire mullein sau azot adecvate în perioada necesară de înflorire organice, iar în potasa toamna și îngrășămintele fosfatice pentru maturarea lăstari tineri. După ce toate actele au fost comise, solul fertilizat în jurul cozii trebuie să umple o cantitate mică de teren.

Destul de plante undemanding de îngrijire floribunda, care nu este prea dificil, încă mai are nevoie de atenție. O condiție sine qua non pentru succesul de plante cu flori este tăierea periodică. Calibrarea se face de două ori în timpul sezonului: primavara si vara. În tăierea de primăvară este necesar pentru formarea unei tufe dense și decorative, prelungi înflorire.

Pentru a crescut mulțumit cu frumusețea sa, trebuie sa o acopere în mod corespunzător în momentul înghețurile de iarnă. La sfârșitul boboci de flori și frunze sunt toate curate, foarte Bush este tăiat la o înălțime de 40 cm și tratat cu lichid Bordeaux. Înainte de îngheț Bush stropit pe un sol de 30 cm sau de turbă. Țeava reziduuri port lapnikom sau frunze de stejar. Aveți posibilitatea de top pentru a acoperi orice material nețesut.

Cu grijă corespunzătoare floribunda prezentabil dobândi rapid un decorativ adecvat și să aprecieze exuberanta culorilor. Poate fi plantat arbuști la intrare, de-a lungul căilor de grădină sau de a închide ferestrele pentru a simți aroma completă delicată.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit

ProSadGuru.com
Casă Grădinărit Flori Plante Îngrijire Desen Animale Piese rețete Foto și video Miscelaneu